- Konu Sahibi nanelilimonata
- #2.221
Herkes hiç iç açıcı yorum yapmıyor beklemekten başka çare yok. Ben daha nişanımı yapamadım, içim içimi yiyor ama bu kadar karamsar olmuyorum. Düğün ya da başka bir şey 4 5 sene corona içimizde olacak deniliyor. Verilen uygulamalara uymak durumundayız uymazsak eğer 4 5 sene bekleyin geçerse yaoarsınız. İkinci dalgayı da şuan kimse bilemez. Bu insanların elinde olam birşey, herkes tedbire uyarsa olmayabilir, uymazsa elbette olur. Görüyoruz heryerde insanlar iç içe sosyal mesafe desen sıfır. Gelse ikinci dalga şu süreçte gelirdi. Kimseye inanmıyorum sadece yaşayıp göreceğiz. Artık bu felaket senaryolarından da kendinizi bir salın. Bu şekilde depresif ve kötü olursunuz. Benim stresten kaşlarım dökülmeye başladı kime faydası var kimseye. Hepimiz bir yorum yapıyoruz ama elde edilen bir sonuç yok. Bence herkes biraz olsun beklesin sabretsin. Biz burada bir taraflarımızı da yırtsak kimsenin umrunda değil. Istdo başkanı görüşmeler yapıyor ama bu haber konusu bile olmuyor. Umut yaşadığımız sürece var. Devlet zaten birşeyi doğru düzgün yapmıyor. O yüzden kendinizi bu kadar yıpratmayın. Diyeceğim tek şey olan size oluyor.