2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Şu çubuklu halay mevzusu salona maskesiz girilmeyeceği haberleri çıktı ya sosyal medyada benimle dalga geçen geçene🙄çok sıkıldım bu mevzudan artık hayallerimizdeki gibi olsun düğünlerimiz bizede yazık günah😭

Artık hiç kafama dahi takmıyorum olmazsa nikah olur diyorum insan deliriyor sürekli düşününce oluruna bırakmak en güzeli bakalım açıklama yaparsalar göreceğiz neler olacak. Sizde üzmeyin kendinizi lütfen artık.

Artık hiç kafama dahi takmıyorum olmazsa nikah olur diyorum insan deliriyor sürekli düşününce oluruna bırakmak en güzeli bakalım açıklama yaparsalar göreceğiz neler olacak. Sizde üzmeyin kendinizi lütfen artık.
Ben hep olumlu düşünmeye çalıştım tabiki insan ister istemez çok üzülüyor ama millet teselli edip destek vereceğine resmen alay konusu haline geldik artık kimse bizim duygularımızı hayallerimizi düşünmüyor😔

Millete ne bakıyorsunuz ya hu, milletin ağzı torba değil ki büzesiniz. Boş beleş gereksiz salak insanların yorumları ya da herhangibirinden duyduğunuz şeyleri hiç kale bile almayın gülün geçin, insanlar insanların mutsuzluklarıyla mutlu olmaya başlamışlar. Böyle çivisi çıkmış bir dünyada yaşıyoruz. Siz mutlu olacağınız günleri düşünün...

Biz ailelere nikah yapıp evimize geçmeyi kabul ettiremedik en son nişanlımla ailelere siz düğün tarihini bize söyleyin biz gelelim dedik, dediğin gibi düşünmekten uyku uyuyamıyoruz artık hayırlısı diyoruz.

Nişanlım diyor ki öyle saçma sapan halay çekeceğimize nikah yapalım bitsin gitsin bense %50 %50 yim. Düğünümüz olsa bile hayallerimizdeki gibi olamayacak. Bir de bizim teknede olacaktı ne kadar azaltilabilir düğün yeri bunu kabul eder mi valla aklımda deli sorular bi an önce güzel bir açıklama gelir de biz de rahatlarız inşallah 🤲

Bizde nikah yapma taraftarıyız sopalı halay nedir allah aşkına istediğin gibi olmayacak bu sefer sen beni durttun yok sopan vurdu onu bırak çocuklu olanlar nasıl gelcek düğüne kimse riske atmak istemez gelse bile takıyı takar gider kim riske eder kendini her türlü yarim kalacak

Bizim millet o sopalarla kavga çıkarır birbirini döver vallahi . İyice psikolojimiz bozuldu iki senedir nişanlıyım tam evleneceğiz korona çıktı:KK43: 13 Ağustos kına 15 Ağustos düğün erteleme yapmadık beklemedeyiz

Kizlar merhaba, diyelim yasak kalkti düğün serbest. Yine de gönül rahatlığı ile yapmayı düşünüyor musunuz? Benim düğün tarihim 15 Ağustos.
Ancak sopayla halaylı , gelinliğin üzerine maskeli düğün yapmak hiç içime sinmiyor ... Veyahutta gelebilecek 300 kişi varken o sayiyi 3te 1 , 3te2 azaltmak (masalara max.4 kişi oturabilecek gibi düzenlemeler) .takı merasimi yerine takı sandığı olması falan..

Veya da insanları riske atmak. Düşünsenize düğün yapıyorsunuz, Allah korusun oradan hastalık yayılsa vebalini nasıl öderim diye dusunuyorum..

Sozlum ertelemekten yana, ama ertelesek ne zamana erteleyecegiz? Gececeginin garantisi var mı ki? Ya bu şekilde kabullenip yapacağız ya da erteleyip geçmesini dileyecegiz.

Kafam çok karışık, sürekli ne yapalım diye bana soruyorlar, karar mercii benim ama karar veremiyorum. Yardım edin ☹

Hepimiz zor zamanlardan ve kafa karışıklığından geçiyoruz. Benim de düğün tarihim 6 Eylül, ertelemedik, maksat ailelerin gönlü olsun, sopalı halay bir kere çok saçma o sadece bir öneri, yapılacak diye bir şey yok. Onu hiçbir düğün sahibi de kabul etmez ettirmez. 600 kişilik salona 250 ya da 300 kişi alınacak, oyun stabil şeyler oynanır. Ertelemek çok gereksiz, seneye başka bir virüsün çıkmayacağı ne malum? Ya da aileden büyüklerin sağ kalacağı bize bir şey olmayacağı ne malum. Bu yüzden en kötüsü / nikah yapabilirsiniz. Kına geceniz büyük bir organizasyon içerir düğün niteliğine geçer. Benim fikrim bu şekilde. Bu virüsle aşı bulunana kadar yaşamak zorundayız ve ikinci dalga bekliyor herkes sonbaharda bu yüzden bir an önce en güzel şekilde bu şartlar altında yapabilirsiniz.

X