2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Burda da konvoy geçip duruyor. Bir yerlerde evleniyor yani bu insanlar ama yasal açıklama yok. Resmen bu izin vermedik daha ama siz devam edin diyorlar

Hayırlı olsunn biz de temmuza erteledik başka temmuz düşünen yok diye korkmuştum sevindim 😅

ben de temmuz yapıyorum 26 temmuz

kına konseptı vazgectım ınsanları kapalı bı alanda bıraraya getırıp rıske atmak ıstemıyorum

nıkah olacak gelemeyen kımseye kırılacak luksumuz olmadıgı bı donem. sonucta herkes saglıgını dusunuyor

ha su ankınden bıaz daha rahatlama olursa, bır tanıdıgımızın bahcesı gıbı bıryerde cakma bır kır eglencesı olur. ya da belkı tekne. zaten 100 kısı bıraraya gelırse mucıze olur bu sartlarda

herkes yazlıklara kactı

ve en onemlısı ıstanbul dısısından kımse ıstanbula gelmek ıstemıyor . ıstanbulu vırus merkezı olarak dusunuyorlar

Kızlar biz düğün yapmaktan vazgeçtik çünkü kimse gelmeyecek gibiydi boşuna masraf olacaktı nikah yapıp ardından da ailelerimizle birlikte küçük bir teknede kutlama yemeği yemeği düşünüyoruz inşallah ikilemde kalan varsa belki bu da bir fikir olur diye yazmak istedim

ben de aynı sekılde planlıyorum

hersey duzelır dıyorlar ama bu surec 2 sene beklenıyor yanı ınsanları korkusuzca bıraraya zaten getıremeyecegımıze gore, dugunlerı beklemek bir işe yaramayacak gorunuyor

Kızlar biz yeni evlenicex ve kırıkkaleye yerleşcez inş, ama evi nerden tutalım bilemedik. Kırıkkaleyi bilen biri düzgün muhitleri söyleyebilir mi? Mahalle semt falan hiç bilmiyoruz çünkü. Şimdiden teşekkür ederim ☺️

ben de temmuz yapıyorum 26 temmuz

kına konseptı vazgectım ınsanları kapalı bı alanda bıraraya getırıp rıske atmak ıstemıyorum

nıkah olacak gelemeyen kımseye kırılacak luksumuz olmadıgı bı donem. sonucta herkes saglıgını dusunuyor

ha su ankınden bıaz daha rahatlama olursa, bır tanıdıgımızın bahcesı gıbı bıryerde cakma bır kır eglencesı olur. ya da belkı tekne. zaten 100 kısı bıraraya gelırse mucıze olur bu sartlarda

herkes yazlıklara kactı

ve en onemlısı ıstanbul dısısından kımse ıstanbula gelmek ıstemıyor . ıstanbulu vırus merkezı olarak dusunuyorlar

29 agustos ertelemek zorunda kaldım. ısyerınde bırlıkte calıstıgım arkadasım, dogum ıznınde ve bakıcı sorunu yasadıgı ıcın ıse gec donecek . ben de ertelemek zorunda kaldım maalesef

Kızlar biz yeni evlenicex ve kırıkkaleye yerleşcez inş, ama evi nerden tutalım bilemedik. Kırıkkaleyi bilen biri düzgün muhitleri söyleyebilir mi? Mahalle semt falan hiç bilmiyoruz çünkü. Şimdiden teşekkür ederim ☺

memursunuz sanırım. yıne aynı kurumda calısacagız kısılere sorun en ıyısı.

ya da en kotu, ınternetten arastırma

Kızlar biz düğün yapmaktan vazgeçtik çünkü kimse gelmeyecek gibiydi boşuna masraf olacaktı nikah yapıp ardından da ailelerimizle birlikte küçük bir teknede kutlama yemeği yemeği düşünüyoruz inşallah ikilemde kalan varsa belki bu da bir fikir olur diye yazmak istedim

ben de aynı seyı dusunuyorum

tekne organızasyonu tavsıye verebılır mısınız bana lutfen

Çivit mağduru olarak Bizde 6 Haziran dan 24temnuza çektik ama bugün bir genelge yayinlamislar sanırım ama ayrıntıyı bilmiyorum

Kızlar selamlar nasılsınız? Kismetse Ekim ayında evleniyorum. (Nasıl olacak bu durum da oda muamma) ama aklıma takılan bir iki şey var. Sizlere saçma gelebilir.onlar için konu da açmak istemedim. Cevap verirseniz sevinirim.

1. Kızlar nisan da erkeğe takım elbise alıyoruz ya düğünde de alıyoruz değil mi?

2. Çevremde birkaç kişi kızın mutfaktaki gıdaların ya da erzak olarak alınması gereken her şeyi alması gerektiğini söyledi. Sizlerde de öyle mi oluyor acaba?

Kızlar selamlar nasılsınız? Kismetse Ekim ayında evleniyorum. (Nasıl olacak bu durum da oda muamma) ama aklıma takılan bir iki şey var. Sizlere saçma gelebilir.onlar için konu da açmak istemedim. Cevap verirseniz sevinirim.

1. Kızlar nisan da erkeğe takım elbise alıyoruz ya düğünde de alıyoruz değil mi?

2. Çevremde birkaç kişi kızın mutfaktaki gıdaların ya da erzak olarak alınması gereken her şeyi alması gerektiğini söyledi. Sizlerde de öyle mi oluyor acaba?

merhaba

1 ıcın evet. sızın almanız lazım

ayrıca damata ya nişan da ya dugunde saat alınır.

erzak evde yıyecegınız seyler degıl mı ? dugunden sonra yani.

tum mutfak gereclerı kız tarafından alınır ama konu beslenme olunca bılemedım. hatta benzer ornekler erkegın aılesı onceden gıdıp genclerın evını erzaklar ıle dolduruyor bazı aılelerde. ama bu 1. madde gıbı geleneksel hale gelen bırsey degıl .

Sanırım artık minnoş bir gelin olarak kalamayacağım daha fazla. Yeter duyun sesimizi artık her şeyi açtınız avmlerde , otobüslerde, uçaklarda insanlar tıklım tıklım gidiyorken tek kurallarınız sözünüz dügün sektörüne mi işliyor? Bu hikayede cidden olan evlenecek çiftlere oldu yazıklar olsun.
Neymis gelinle damat dışında kimse oynamayacakmış. Kuralın saçmalığına bak. Ben yakın çevremle zaten normal hayatta da görüşüyorum, ben annemle babamla zaten dipdibeyim. Onlrla niye toplu fotoğraf çektiremeyip dans edemiyorum? Uçaklara neden birbirini tanımayan insanlar üclü koltuklarda full dolu oturabiliyorda biz yakın çevremizle dans edip fotoğraf çekilemiyoruz??? HAKSIZLIK. Çok doluyum bu konuda. Millet starbucklarda avmlerde dipdibe birbirni tanımadan bile olsa gezerken sıkıntı yok biz dügünde yakın cevremizle dans edemiyoruz. Sesimizi artık duyurmamız icin bir sey yapmamız lazım

Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 10 gün sonra düğünüm var doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum malum salgından dolayı hastaye gidemedim sağlık ocağındaki aile hekimimizde korona olmuş🤦🏼‍♀️Eczaneden istedim doktor tavsiyesi almam gerektiğini söyledi hem çok geciktim rengli dönemimde geçti zamanda kalmadı napıcam ben🤦🏼‍♀️

Dugunde de almanız gerekiyo normalde kiz annesi dolma falan buzluga atiyomus. Erkek tarafı da erzak alırmış ama benim annem tavuktan tut baklavaya kadar koymuştu evime. Kv dugunden bir gun önce geldi ztn kote gitmişti dugun zamanı 😡. Biz esimle markete gidip almıştık ne gerekse

Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 10 gün sonra düğünüm var doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum malum salgından dolayı hastaye gidemedim sağlık ocağındaki aile hekimimizde korona olmuş🤦🏼‍♀️Eczaneden istedim doktor tavsiyesi almam gerektiğini söyledi hem çok geciktim rengli dönemimde geçti zamanda kalmadı napıcam ben🤦🏼‍♀️
esiniz prezervatif kullansa idareten sonra daha genis bir vakitte hap alsaniz olmaz mi?

X