- 2 Şubat 2013
- 870
- 971
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #2.261
Burda da konvoy geçip duruyor. Bir yerlerde evleniyor yani bu insanlar ama yasal açıklama yok. Resmen bu izin vermedik daha ama siz devam edin diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunn biz de temmuza erteledik başka temmuz düşünen yok diye korkmuştum sevindim
Kızlar balayı yapacak mısınız. Plan yapıyor musunuz ya da planlar iptal mi. Ben yapmamaktan yanayım açıkçası
Kızlar biz düğün yapmaktan vazgeçtik çünkü kimse gelmeyecek gibiydi boşuna masraf olacaktı nikah yapıp ardından da ailelerimizle birlikte küçük bir teknede kutlama yemeği yemeği düşünüyoruz inşallah ikilemde kalan varsa belki bu da bir fikir olur diye yazmak istedim
ben de temmuz yapıyorum 26 temmuz
kına konseptı vazgectım ınsanları kapalı bı alanda bıraraya getırıp rıske atmak ıstemıyorum
nıkah olacak gelemeyen kımseye kırılacak luksumuz olmadıgı bı donem. sonucta herkes saglıgını dusunuyor
ha su ankınden bıaz daha rahatlama olursa, bır tanıdıgımızın bahcesı gıbı bıryerde cakma bır kır eglencesı olur. ya da belkı tekne. zaten 100 kısı bıraraya gelırse mucıze olur bu sartlarda
herkes yazlıklara kactı
ve en onemlısı ıstanbul dısısından kımse ıstanbula gelmek ıstemıyor . ıstanbulu vırus merkezı olarak dusunuyorlar
Kızlar biz yeni evlenicex ve kırıkkaleye yerleşcez inş, ama evi nerden tutalım bilemedik. Kırıkkaleyi bilen biri düzgün muhitleri söyleyebilir mi? Mahalle semt falan hiç bilmiyoruz çünkü. Şimdiden teşekkür ederim ☺
Kızlar biz düğün yapmaktan vazgeçtik çünkü kimse gelmeyecek gibiydi boşuna masraf olacaktı nikah yapıp ardından da ailelerimizle birlikte küçük bir teknede kutlama yemeği yemeği düşünüyoruz inşallah ikilemde kalan varsa belki bu da bir fikir olur diye yazmak istedim
Biz daha öncesinde düğün için anlaştığımız yerde aile yemeği yaparız demiştik ama bize düğün kadar para çıkardılar o yüzden o konseptten de vazgeçtik isterseniz mesaj atarım firmayiben de aynı seyı dusunuyorum
tekne organızasyonu tavsıye verebılır mısınız bana lutfen
Biz daha öncesinde düğün için anlaştığımız yerde aile yemeği yaparız demiştik ama bize düğün kadar para çıkardılar o yüzden o konseptten de vazgeçtik isterseniz mesaj atarım firmayi
Kızlar selamlar nasılsınız? Kismetse Ekim ayında evleniyorum. (Nasıl olacak bu durum da oda muamma) ama aklıma takılan bir iki şey var. Sizlere saçma gelebilir.onlar için konu da açmak istemedim. Cevap verirseniz sevinirim.
1. Kızlar nisan da erkeğe takım elbise alıyoruz ya düğünde de alıyoruz değil mi?
2. Çevremde birkaç kişi kızın mutfaktaki gıdaların ya da erzak olarak alınması gereken her şeyi alması gerektiğini söyledi. Sizlerde de öyle mi oluyor acaba?
Dugunde de almanız gerekiyo normalde kiz annesi dolma falan buzluga atiyomus. Erkek tarafı da erzak alırmış ama benim annem tavuktan tut baklavaya kadar koymuştu evime. Kv dugunden bir gun önce geldi ztn kote gitmişti dugun zamanı . Biz esimle markete gidip almıştık ne gerekseKızlar selamlar nasılsınız? Kismetse Ekim ayında evleniyorum. (Nasıl olacak bu durum da oda muamma) ama aklıma takılan bir iki şey var. Sizlere saçma gelebilir.onlar için konu da açmak istemedim. Cevap verirseniz sevinirim.
1. Kızlar nisan da erkeğe takım elbise alıyoruz ya düğünde de alıyoruz değil mi?
2. Çevremde birkaç kişi kızın mutfaktaki gıdaların ya da erzak olarak alınması gereken her şeyi alması gerektiğini söyledi. Sizlerde de öyle mi oluyor acaba?
esiniz prezervatif kullansa idareten sonra daha genis bir vakitte hap alsaniz olmaz mi?Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 10 gün sonra düğünüm var doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum malum salgından dolayı hastaye gidemedim sağlık ocağındaki aile hekimimizde korona olmuşEczaneden istedim doktor tavsiyesi almam gerektiğini söyledi hem çok geciktim rengli dönemimde geçti zamanda kalmadı napıcam ben