2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 10 gün sonra düğünüm var doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum malum salgından dolayı hastaye gidemedim sağlık ocağındaki aile hekimimizde korona olmuş🤦🏼‍♀️Eczaneden istedim doktor tavsiyesi almam gerektiğini söyledi hem çok geciktim rengli dönemimde geçti zamanda kalmadı napıcam ben🤦🏼‍♀️
10 gün yetmez 1 ay kullanmanız lazım geç kalmışsınız zaten

Kızlar dügünüme 12 gün kaldı bu arada. Heyecan dorukta. Sizler ne alemdesiniz? Balayımızda patladı malum yurt dışı ayarlamıstık. Paramızıda yatırmıyorlarmıs hemen. Dımdızlak kaldık ortada Çeşme veya Bodrum tarafları düsünüyoruz

Kızlar dügünüme 12 gün kaldı bu arada. Heyecan dorukta. Sizler ne alemdesiniz? Balayımızda patladı malum yurt dışı ayarlamıstık. Paramızıda yatırmıyorlarmıs hemen. Dımdızlak kaldık ortada Çeşme veya Bodrum tarafları düsünüyoruz
Biz Denizli'ye (Pamukkale) gideceğiz. 4 günlük 3.400 e rezervasyon yaptırdık

Siz onunla mi korunacaksiniz aylık iğneler var bide. Onu araştırdıniz mi
Hayır ama önceden dogum kontrol hapıyla korunmuştum nişanlımla sevgiliyken. Aylık iğneleride genel olarak cok tavsiye edilmiyor diye duymuştum.. şimdi mesela asla vücuduma farklı bir hormon almam bünyemi degiştirecek..

1 ay öncesinden mi içmeye başlamak gerekiyor , benimde takvimime göre regl im düğüne denk geliyor da
Evet 1 ay önceden baslamak gerekiyor. Reglin ilk günü baslıyorsun bir ay iciyorsun o sırada cinsel iliskide korunuyorsunuz ekstra.
daha sonraki ayda da normalde korunmayı ediyorlar. Ama genelde 1 ay önceden baslanması yeterli oluyır

Neler yaptınız kızlar. Biz bugün mutfak masası halısı ve perdesi aldık. Davetiye seçtik. Kuaför ve düğün salonu tutuldu. Gelinliğim kaldı sadece. Uygun fiyatlı kiralamak istiyorum ama henüz bulamadım. İzmir civarı gelinlik kiralayan yerler biliyor musunuz. :KK19:

Merhaba kızlarrr yakında nişanım var. Nişanlımın Doğum gününü kutlayacağım nişanda. Böyle damatlı gibi bir pasta yaptırıyorum ama ne yazdırsam üstüne bilemedim. Böyle esprili bir şey de olsun istiyorum, fikri olan var mı :)

Merhaba kızlarrr yakında nişanım var. Nişanlımın Doğum gününü kutlayacağım nişanda. Böyle damatlı gibi bir pasta yaptırıyorum ama ne yazdırsam üstüne bilemedim. Böyle esprili bir şey de olsun istiyorum, fikri olan var mı :)
Köprüden önceki son doğum günü :p

Neler yaptınız kızlar. Biz bugün mutfak masası halısı ve perdesi aldık. Davetiye seçtik. Kuaför ve düğün salonu tutuldu. Gelinliğim kaldı sadece. Uygun fiyatlı kiralamak istiyorum ama henüz bulamadım. İzmir civarı gelinlik kiralayan yerler biliyor musunuz. :KK19:
Kemerlatına bak canım

İyi günlerde kullanın inşaallah mutfak masası bende arıyorum nasıl bi model aldınız acaba genel markalardan mı istikbal bellona gibi ben bulamadım bi türlü gönlüme göre

ay biri beni uyutsun ya şu corona bitince uyandırsın ne işe kendi özel hayatıma adapte olamıyorum sürekli tetikte bekliyoruz bu ne ya bizim suçumuz günahımız ne hayatımızda ilk kez 1 sefer olucak bişey için bu kadar zulüm o kadar çok bunaldım ki insanlar alay eder gibi düşüncesizce konuşuyor dalga geçilcek bi durum varmış gibi, ya da amaaan canım sizde bi nikah kıyın oturun deniyor istemiyorum kardeşim is-te-mi-yo-rum

X