- 8 Aralık 2019
- 2.521
- 2.897
- 32
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #2.201
Bizden yardım istemişsiniz karar konusunda fakat yazdıklarınıza bakınca bence siz kafanızda zaten kesinleştirmişsiniz.Kizlar merhaba, diyelim yasak kalkti düğün serbest. Yine de gönül rahatlığı ile yapmayı düşünüyor musunuz? Benim düğün tarihim 15 Ağustos.
Ancak sopayla halaylı , gelinliğin üzerine maskeli düğün yapmak hiç içime sinmiyor ... Veyahutta gelebilecek 300 kişi varken o sayiyi 3te 1 , 3te2 azaltmak (masalara max.4 kişi oturabilecek gibi düzenlemeler) .takı merasimi yerine takı sandığı olması falan..
Veya da insanları riske atmak. Düşünsenize düğün yapıyorsunuz, Allah korusun oradan hastalık yayılsa vebalini nasıl öderim diye dusunuyorum..
Sozlum ertelemekten yana, ama ertelesek ne zamana erteleyecegiz? Gececeginin garantisi var mı ki? Ya bu şekilde kabullenip yapacağız ya da erteleyip geçmesini dileyecegiz.
Kafam çok karışık, sürekli ne yapalım diye bana soruyorlar, karar mercii benim ama karar veremiyorum. Yardım edin ☹
Düğünde halay çekmesinler halay şart mı? Tek eğelence halay mı? Ayrıca o sıcaklarda takı merasiminde kuyruktaki insanları tek tek şap şup öpmek daha çok hoşunuza gidecekse e o zaman madem 2 sene kadar bekleyin ne diyelim...