2018'in sonuna doğru tüp bebek süreci

Kızlar 2. Transferi dun oldum 20 Aralık test gunum. Rabbım insallah nasıp eder. İnsallah 2. Deneme
Hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın inşallah. Biz de ilk denemeyi 3. Gün embriyosu ile denemiştik. 2. Denemeyi 5. Gün embriyosu ile 27 aralikta deneyecegiz nasip kısmetse olur inşallah.Allah isteyen tüm anne adaylarına sagliklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın inşallah. Biz de ilk denemeyi 3. Gün embriyosu ile denemiştik. 2. Denemeyi 5. Gün embriyosu ile 27 aralikta deneyecegiz nasip kısmetse olur inşallah.Allah isteyen tüm anne adaylarına sagliklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminn canım insallah Ayni durumdayız insallah guzel sonuc alırız

Hayırlı olsun benimde geçen ay ilk denemem tutunamadı bu ay 2. Ye başlıyoruz yarın muayene ye gidicem umarım tutunur bu defa bebislerimiz geçen sefer çok stresli geçti ondan tutmadı biliyorum bu sefer çok sakin olucam ama kendimi sartladim
Canım benim de ilk denemem büyük ihtimal tutmadı hemen ikinciye mi başlıyorsun tutmama sebebini araştırmacılar mı açıkçası ben bunun üzerinde durucam

Canım benim de ilk denemem büyük ihtimal tutmadı hemen ikinciye mi başlıyorsun tutmama sebebini araştırmacılar mı açıkçası ben bunun üzerinde durucam
Dr bana bunu sana kimse acıklayamaz dedi. Tutmama sebebini. Dedım 2.ye ne yapsam nasıl dikkat etsem. Tabı Bı problem varsa o ayrı ama yoksa eger tutmamasını kimse acıklaya miyor. Bende dun 2. Transfer oldum. Nasip. İnsallah Rabbım nasıp eder. Hepimize nasip eder insallah Yalnız 2. İcin 1 ay hazırlık pesıne adette gidip 8 artı 5 gunluk tedavi ve transfer Sureç bu sekılde.

Dr bana bunu sana kimse acıklayamaz dedi. Tutmama sebebini. Dedım 2.ye ne yapsam nasıl dikkat etsem. Tabı Bı problem varsa o ayrı ama yoksa eger tutmamasını kimse acıklaya miyor. Bende dun 2. Transfer oldum. Nasip. İnsallah Rabbım nasıp eder. Hepimize nasip eder insallah Yalnız 2. İcin 1 ay hazırlık pesıne adette gidip 8 artı 5 gunluk tedavi ve transfer Sureç bu sekılde.
Embriyo kaliten nasıldı peki benim 5AA idi.

Embriyo kaliten nasıldı peki benim 5AA idi.
İlkinde 3. Gün embriyosu iyi kalitede dediler. Hemen transfer oldum çok güzel dediler. Geri kalan 4 yumurtadan da 3 ü 5. Güne gitti. Bunlarında kalitesi ıyıymus. Bakalım hayırlısı insallah Rabbım nasıp ettiyse olur. Bu sefer stres VS yok. Yatıyorum oturuyorum evde geziyorum ıgne vurulmaya de a gidiyorum Oyle iste

Daha Dr la birebir görüşme imkanim olmadi bu konuda çok memnun olduğum soylenemez maille sordum kendisine problem olmadığı söylendi hayırlısı diyerek 2. Denemeyi yapicam

Daha Dr la birebir görüşme imkanim olmadi bu konuda çok memnun olduğum soylenemez maille sordum kendisine problem olmadığı söylendi hayırlısı diyerek 2. Denemeyi yapicam
Canım benim herşey mükemmel ilerledi hiçbir pürüz yoktu ona rağmen olmadıysa histereskopi isteyecem ikinci kez aynı yıkımı yaşamak istemiyorum

İlkinde 3. Gün embriyosu iyi kalitede dediler. Hemen transfer oldum çok güzel dediler. Geri kalan 4 yumurtadan da 3 ü 5. Güne gitti. Bunlarında kalitesi ıyıymus. Bakalım hayırlısı insallah Rabbım nasıp ettiyse olur. Bu sefer stres VS yok. Yatıyorum oturuyorum evde geziyorum ıgne vurulmaya de a gidiyorum Oyle iste
Ben olmazsa histereskopi isteyecem canım

Canım benim herşey mükemmel ilerledi hiçbir pürüz yoktu ona rağmen olmadıysa histereskopi isteyecem ikinci kez aynı yıkımı yaşamak istemiyorum
Haklısınız benimde herşey iyiydi 12 hücreli 3. Gün embriyosu koydular kalitesi çok iyi dediler bende minimal hidrosalpenks var Dr işlem yapılacak kadar önemli değil dedi güvenip 2. Denemeyi yapicam umarım haklidir

Merhaba insallah hakkında hayırlısı olur bende transfer için bekliyorum bir şey sorabilir miyim transfer işlemi ne zaman yapılıyor doktor adetlikten gel kontrol edicez dedi adet bittikten sonra mı transfer yapılıyor

Merhaba insallah hakkında hayırlısı olur bende transfer için bekliyorum bir şey sorabilir miyim transfer işlemi ne zaman yapılıyor doktor adetlikten gel kontrol edicez dedi adet bittikten sonra mı transfer yapılıyor
Amin.teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlı pozitif olur. Adetliyken ultrason ile bakıp kist ya da olumsuz bi durum var mı diye bakıyor ardından ilaç kullanımı. Adetli günden itibaren 18-22 gün sonra transfer yapılıyor.

Amin.teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlı pozitif olur. Adetliyken ultrason ile bakıp kist ya da olumsuz bi durum var mı diye bakıyor ardından ilaç kullanımı. Adetli günden itibaren 18-22 gün sonra transfer yapılıyor.
Çok teşekkür ederim Benim ilk denemem olacak hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırız hepimizin de yüzü güler Allah bizlere de nasip eder sağlıklı sıhhatli hayırlı Bebişler

Ben olmazsa histereskopi isteyecem canım
Ne demek olduğunu bilmiyorum canım. Bana bısey demediler. İnsallah Baska. Birsey gerek kalmaz da tutar. Kalcadan iğne yerleri cok acıyo. Rabbım yardımcımız olsun

Ne demek olduğunu bilmiyorum canım. Bana bısey demediler. İnsallah Baska. Birsey gerek kalmaz da tutar. Kalcadan iğne yerleri cok acıyo. Rabbım yardımcımız olsun
Histereskopi de rahim içinde bir sorun var mı diye kamerayla bakıyorlar canım

Histereskopi de rahim içinde bir sorun var mı diye kamerayla bakıyorlar canım
He anladım canım. Rahim filmi diye dedikleri. Duyduğum kadarıyla o olunca belki normal yollada olabiliyor gibi bıseyler demıstı kızlar. Ama sıkıntı yok dedi Dr Rahim tam istediğimoz gibi dedi.. Ya insallah tutunurlar. 20 Aralık test gunum

Merhaba arkadaslar.Benim de dün yumurtam toplandı. 7 tane yumurta var yaşım 38 çok heyecanlıyım AMH 1:99

Merhaba arkadaşlar bizde geçen haziranda evlenip ilk günden çocuk isteyen bir çifttik. Tabi bunda yaşından etkisi fazla eşim 39 ben 35 idim. Evliliğin 3. Ayında kendimi doktorda buldum ve bana myomlarim olduğunu ama hamilelige engel olmadığını söyledi. klomen ovitrelle hsg sperm testi derken Mayıs ayını bulduk ve ben bu işin bu doktorla olmayacagini anladım. Çok zor olsada Ünv. Hastanesinden Prof. Tan randevu almayi başardım. Daha ilk muayenede bu miyomlarla imkansız deyip ameliyat tarihimi belirledi. Hemen o hafta ameliyat oldum 7-6-2cm büyüklüğünde 3 miyom alindı. Doktorun ameliyattan sonrada dediği şey hala kulaklarımda "sen nerdeydin bugüne kadar". Ayrıca endometriozis olduğunu ve onlarida temizledigini fakat tuplerde ödem olduğu için dokunmadigini anlattı. 3 ay sonra yeni bir hsg ile gelmemi söyledi. İşte asıl dönüm noktası hsg de tüpün birinde az geçiş diğerinde ise geçiş yoktu. Sonucu görür görmez doktorun tepkisi -zaman kaybetmeden tup bebek -. Ve işte bende kendimi tup bebek sürecinin içinde buldum. İlk adım rahim temizleme islemi olarak d.kontrol hapı oldu. Artık daha çok sabır diliyorum kendime
Ne güzel hamilesiniz. Eski yazıları okuyorumda. Benimkiler tutmadı. 2. Yo deniyoruz suan.

X