Merhaba arkadaşlar bizde geçen haziranda evlenip ilk günden çocuk isteyen bir çifttik. Tabi bunda yaşından etkisi fazla eşim 39 ben 35 idim. Evliliğin 3. Ayında kendimi doktorda buldum ve bana myomlarim olduğunu ama hamilelige engel olmadığını söyledi. klomen ovitrelle hsg sperm testi derken Mayıs ayını bulduk ve ben bu işin bu doktorla olmayacagini anladım. Çok zor olsada Ünv. Hastanesinden Prof. Tan randevu almayi başardım. Daha ilk muayenede bu miyomlarla imkansız deyip ameliyat tarihimi belirledi. Hemen o hafta ameliyat oldum 7-6-2cm büyüklüğünde 3 miyom alindı. Doktorun ameliyattan sonrada dediği şey hala kulaklarımda "sen nerdeydin bugüne kadar". Ayrıca endometriozis olduğunu ve onlarida temizledigini fakat tuplerde ödem olduğu için dokunmadigini anlattı. 3 ay sonra yeni bir hsg ile gelmemi söyledi. İşte asıl dönüm noktası hsg de tüpün birinde az geçiş diğerinde ise geçiş yoktu. Sonucu görür görmez doktorun tepkisi -zaman kaybetmeden
tup bebek -. Ve işte bende kendimi tup bebek sürecinin içinde buldum. İlk adım rahim temizleme islemi olarak d.kontrol hapı oldu. Artık daha çok sabır diliyorum kendime