2018'in sonuna doğru tüp bebek süreci

Canim hayirlisi olsun. Valla bu is nasip isi. Rabbim nasip ederse ömür verirse bizim bebisler de tutunur. Inşallah nasip eder. O duyguyu yasamak cok istiyorum. Benim gittim yerde 3 tanidigim arkadasin bebisi oldu. Bana nasip olmadi. 2. Yr insallah
inşallah en kısa zamanda nasip olsun sızınde.. sız nerde yaptırıosunuz

Yarın Dr Ahmet gidiyorum kızlar.. Nasipse 2. İçin başlıyoruz.. Ama Bi kez daha dıcem beklemek gerekiyorsa beklım dıye

Birincinin üzerinden ne kadar zaman geçti? En az 1 ay dediler bana
1 ay oldu canım. Geçen ayın 27 si olumsuz sonuç aldım Hasta olup gittim. Folk asit vitamin bide doğum kontrol hapı verdiler. Şimdi de hasta oldum yarın sabah gidicem nasipse Benim 3 adet 5. Gün embriyom var. Nasip bakalım

Dediler ki ne zaman istiyorsan 1 ay öncesi gel dediler bunlar hazırlıkmıs. 8 gün artı 5 gün bıseyler kullanacak misim yarın yazarım
Dondurulmuş var diye herhalde o zaman. Ben baştan başlayacağım malesef

Dondurulmuş var diye herhalde o zaman. Ben baştan başlayacağım malesef
Canım baştan da olsa ilk hastalığında gidiyorsun ona göre. Bana 3. Gün 2 adet transfer ettiler olmadı Şimdi yeniden çok korkuyorum ama

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başladım.daha önce hep buradan okuyordum çok şeyin faydasını gördüm.ben izmirde irenbede tedavi görüyorum.bende pco bulunmakta kilomda biraz fazla,daha önce birkez aşılama oldum malesef negatifti.Şuan tüp bebek tedavimde 17 yumurtam oldu bunun 8 i olgunmuş,7 si döllenmiş bugün arayip kaçı dondurulacak bilgi verilecek.Bana taze transfer yapılmıyacak rahim kalınblığım 13,6 mm di.Dondurup bir kez adet görüp öyle tranfer olucak bana dua edin.

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başladım.daha önce hep buradan okuyordum çok şeyin faydasını gördüm.ben izmirde irenbede tedavi görüyorum.bende pco bulunmakta kilomda biraz fazla,daha önce birkez aşılama oldum malesef negatifti.Şuan tüp bebek tedavimde 17 yumurtam oldu bunun 8 i olgunmuş,7 si döllenmiş bugün arayip kaçı dondurulacak bilgi verilecek.Bana taze transfer yapılmıyacak rahim kalınblığım 13,6 mm di.Dondurup bir kez adet görüp öyle tranfer olucak bana dua edin.
Hayırlısı olsun canım. Daha iyi Dondurulmuş olması Bende taze yapıldı 3. Gün 2 adet. Ama negatif oldu. Şimdi 5. Gün Dondurulmuşlar ile 2 tedavi nasıpse

Kızlar Dr a gittim 2. Deneme için 8 gün Bi tedavi uygulayacak ilaç içcem 4 gün sabah akşam diğer 4 gün sabah öğle akşam. Haftaya salı tekrar gideceğim nasipse

Hayırlısı olsun canım. Daha iyi Dondurulmuş olması Bende taze yapıldı 3. Gün 2 adet. Ama negatif oldu. Şimdi 5. Gün Dondurulmuşlar ile 2 tedavi nasıpse
Şimdi aradılar 3 yumurtamı dondurmuşlar 3 . embriyosu olarak.diğer dördününde gayet iyi olduğunu ve bir kaç gün daha takip edeceklerini söylediler.şuan 7 tane bebişimin olduğunu bilmek bile beni mutlu ediyor.

Şimdi aradılar 3 yumurtamı dondurmuşlar 3 . embriyosu olarak.diğer dördününde gayet iyi olduğunu ve bir kaç gün daha takip edeceklerini söylediler.şuan 7 tane bebişimin olduğunu bilmek bile beni mutlu ediyor.
Canım şu devam edenler için dua et 5. Güne kalsın ilk denemem olumsuzdu 3. Gündü ama 5. Gün şans daha yüksekmiş

inşallah bu sefer olur.. blastosıs ın ıyıyse tutar deılse hıc umut tabı tabı hersey Allahın elınde ama
Hayırlısı bakalım canım. Dr a dedim bu sefer yapabileceğim birsey varmı tutsun diye dedım.sadece moralini yuksek tut dedi. 5.gun embriyosu sansımız daha yuksek dedi. Hayırlısı bakalım

Merhaba kızlar araniza yeni katılıyorum ben de tüp bebek tedavisi için dun gonal f iğnelerime basladim hergun aksam 17 de vurucakmisim iğneyi 2 haftaya kadar transfer olur dedi drum bu benim ilk tüp bebek denemem olucak inş rabbim evlatlarimizi kucagimiza almayı nasip eder.

Merhaba kızlar araniza yeni katılıyorum ben de tüp bebek tedavisi için dun gonal f iğnelerime basladim hergun aksam 17 de vurucakmisim iğneyi 2 haftaya kadar transfer olur dedi drum bu benim ilk tüp bebek denemem olucak inş rabbim evlatlarimizi kucagimiza almayı nasip eder.
Aminn insallah hayırlı olsun. İnsallah ilk defa da olur. Bende gecen ay olumsuz sonucu aldım 27 ekimde bu ay hazırlık ilacı kullandım. Simdi de 2. Deneme için ilaçlara başladım

X