Benim ilk hamileligimde dediğin gibi ağrılarım oldu canım yerleşirken oluyor genelde.. ama ben kaybettim malesef 6 haftalık iken..simdi yine ayni ağrılari yaşıyorum inşallah gebelikte diyorum bende.. rabbim hayırlısını nasip etsin canım inşallah hamilesindir..Kızlar selam. Yumurtlama zamanından beri kasıklarımda batma ve ağrı oluyor bikaç gündür karın ve bel ağrısı başladı umutlanmak istemiyorum ama ağrıları da hissediyorum. Böyle hamilelik belirtisi yaşayan var mı aramızda. bat 3 kasım
Bende bat 5 mide yanmasi var köpük görmedim ama akıntı varmide yanması var ve idrarımda kocaman köpükleşme var sanki sabunlu su gibi. Bat a 2 ya da 4 gün kaldı sabırsızlık sardı hayırlısı
inşallah bebiş haberleri alırız :)Bende bat 5 mide yanmasi var köpük görmedim ama akıntı var
Seninki ilaca rağmen gelmediyse çok geç yumurtlama ve döllenme mi oldu ki acaba?Saliya acaba kanda cikarmiki :) benide heyecanlandirdiniz haa
İnsallah canim az kalmis guzel haberlerini aliriz insallahBende de oldu yaaaKlomende 2.ayım ama çok kötü gectı onlar çok halsız bıraktı.şimdi bat 3 kasım bakalım geçen ay temizlenip güzel haber alırız
Ay vallahi kendimi nasıl oylayacam sasirdimİnsallah canim az kalmis guzel haberlerini aliriz insallah
Ayyy deme bende geçene ay kahveyle başladı tutunma sandim değilmiş. Hayirlisi olsun her diyim zamanı gelmemisaz önce tuvalete gittim kahverengi leke geldi kırmızılar yola çıktı galıba
Iyiyiz sanırım neremizde ne var dinliyoruz
Bende bat 5 mide yanmasi var köpük görmedim ama akıntı var
Merhaba. İnnovita ovualsyon mu kullanıyrosun.İnnovita diye bir site
Ovualsyon testi yaptn mı cnm?hahaha tamam tatlim sizi mi kircam napcam bana anlatin. Ayrica aksam ovulasyon testi yap demisti bir arkadas ben hepten unuttum ama bu aksam yapcam. ikisinide yaparim
insallah canimm bekliyoruz zar zorBatın benimkinden 2 gün önce, inşaallah güzel haberler alırız
Valla canım ben hiç bir vitamin e baslamadim. Eğer hamile olduğumu ogrenirsem doktor yazar inşAllahKızlar yeni gelenler için soruyorum vitaminleri ne yapıyorsun :)
Benimde. Bat 12 kasım.canım yumurtlaman oldu mu ?Merhaba canim, insallah hepimiz yeni yila hamile gireriz, benim bat 12 kasim
Benim de ovulasyon testim innovita 5 tane de gebelik testi göndermişler hattaMerhaba. İnnovita ovualsyon mu kullanıyrosun.
Canım bat bugünmüş var mı bişeylerBenim bat 29 ekim.. Herkes icin hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim..