- 19 Ağustos 2017
- 1.403
- 2.195
Hayırlısı olsun inşallah. Yeni tarih ne canım?ben gördüm bu ayda olmadı inşallah bi daha ay hamile kalırım hayırlısı. inşallah sizlerden güzel haberler duyarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah. Yeni tarih ne canım?ben gördüm bu ayda olmadı inşallah bi daha ay hamile kalırım hayırlısı. inşallah sizlerden güzel haberler duyarız
Doktorunuzla görüştünüz mü ?Hamile kalmak istiyorum ama panikatağım war ilaç kullanıyorum benim gibi olan war mı?
Evet görüştüm kalabilirsin dedi ama korkuyorumDoktorunuzla görüştünüz mü ?
Ya sabah erken iil idrarla deneyiniz diyor.. Diger testlerin aksine. Sen ne zaman deniyorsn kullandın mıBenim de ovulasyon testim innovita 5 tane de gebelik testi göndermişler hatta
Folik asit haric efamom adlı vitaminden haftada 1 içiyorum:)Kızlar yeni gelenler için soruyorum vitaminleri ne yapıyorsun :)
Şöyle örnekleyebilirim . Ben saat gözetmedim açıkcası . Saatleri birbirinden farklı .. Akşam 8 de yaptığımda oldu sabah 11 de de ..Kullanmadan önce çok sık sıvı tüketmemen kafii .. Değerleri düşürmemesi için ..Ya sabah erken iil idrarla deneyiniz diyor.. Diger testlerin aksine. Sen ne zaman deniyorsn kullandın mı
Ben 5 adet teste eczaneden alıp 30 lira vermek istemem açıkcası ... 30 liraya 25-30 ovulasyon 5 de gebelik testi gönderdiler innovitadan .. Burada çokta kullanan olmuş forumlardan görüp almıştım bende .. Tercih edilebilir bence ..Kızlar bu ovulasyon testleri hangisi ıyi acaba ben bikere çubuk gibi olanlardan kullandım üç gün üst üste çift çizgi vardı bide clear blue diye bi matkaninkini aldım dijital bi kere gülen yuz çıktı bu ayda almayı düşünüyorum hangisi iyidir .Siz hangisini kullanıyorsunuz
Ewet cnmMerhaba. İnnovita ovualsyon mu kullanıyrosun.
Folik asit almıştım hep içmeyi unutuyorum hamile kalırsam doktorum ekstra bir şey yazarsa da alırım. Temmuzda tahlillerim iyi çıkmıştı ama demir takviyesi verebilirKızlar yeni gelenler için soruyorum vitaminleri ne yapıyorsun :)
Bat 8 Kasım13 Kasım bat
Haklısın biraz pahalı oluyor bu testler .Ben turkiyede değilim ama burda da pahalı mecburen alıyoruz. Hayrini görelimde inşallah bişey olmaz .Ben 5 adet teste eczaneden alıp 30 lira vermek istemem açıkcası ... 30 liraya 25-30 ovulasyon 5 de gebelik testi gönderdiler innovitadan .. Burada çokta kullanan olmuş forumlardan görüp almıştım bende .. Tercih edilebilir bence ..
25 kasım cnmHayırlısı olsun inşallah. Yeni tarih ne canım?
Aynen ya bende en son 3 tane gebelik testi aldım 15 tl 3 u de bozuk çıktı ilk çıkan çizgi bile çıkmadı garanti bu marka bulmalıyız varmı bildiginizHaklısın biraz pahalı oluyor bu testler .Ben turkiyede değilim ama burda da pahalı mecburen alıyoruz. Hayrini görelimde inşallah bişey olmaz .
Saat kac gibi yapıorsn canım sabah ilk idrarla yazıyor ama ben hic sabah yapmadm..Ewet cnm