Ya süper:) bende bir gün c ile aynı koyuluktan cıktı.. o günden önce hic birsey cıkmıyordu. 7 günden beride silik cıkıyor.. Kafam karıstı. Testte bi sorun yok ben sıvı alımına dikkat etmiyorum.. sorun bende galibaŞöyle örnekleyebilirim . Ben saat gözetmedim açıkcası . Saatleri birbirinden farklı .. Akşam 8 de yaptığımda oldu sabah 11 de de ..Kullanmadan önce çok sık sıvı tüketmemen kafii .. Değerleri düşürmemesi için ..
Üzülme canımInşallah canım sağol. Ben bu sabah yine adet oldum
Inşallah gelmez müjdeli bi haber alırız.Iyi akşamlar kızlar bugün bat günüm gelen giden yok :)
Inşallah bi dahaki ay olur .Üzülme canım
İnşallah kuzum inşallah ya bütün gün kendime iş çıkardım durdum zaman geçsin diye bakalim inşallah gelmezInşallah gelmez müjdeli bi haber alırız.
Inşallah hepinize dua ediyorumİnşallah kuzum inşallah ya bütün gün kendime iş çıkardım durdum zaman geçsin diye bakalim inşallah gelmez
Amin inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun mevlamInşallah bi dahaki ay olur .
Inşallah.ben bu ay ilaç kullanıp gidicem bakalım umutlandım yine birazAmin inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun mevlam
Yok zaten 1 maksimum 2 gün koyu çıkuyor yumurta 24 saat canlı kaldığı için . Sonrasında çatlıyor zaten . Testte bir sıkıntı yoktur koyuluğu yakaladığımızda ertesi gün ilişki öneriliyor .. Bu şekilde biliyorum benYa süper:) bende bir gün c ile aynı koyuluktan cıktı.. o günden önce hic birsey cıkmıyordu. 7 günden beride silik cıkıyor.. Kafam karıstı. Testte bi sorun yok ben sıvı alımına dikkat etmiyorum.. sorun bende galiba
Cnm benim eşim 7 de işe gidiyo söylemesi ayıp o zamn ilk idrarimi yapıyorum saat 11 gibi ikinci idrarla testi yapiyodumSaat kac gibi yapıorsn canım sabah ilk idrarla yazıyor ama ben hic sabah yapmadm..
İkisi arasnda fark var mı peki? Bende ona göre yarın sabah denicem:)Cnm benim eşim 7 de işe gidiyo söylemesi ayıp o zamn ilk idrarimi yapıyorum saat 11 gibi ikinci idrarla testi yapiyodum
Çoğu kişi ilk idrarla onermiyo cnm ondn bende ikinci idrarla yapiyodum üç saat dört saat sıvı icmedenİkisi arasnda fark var mı peki? Bende ona göre yarın sabah denicem:)
Bende 3 kasımı bekliyorum göğüslerin şişti ve agrimaya başladı hasta olucam sanırım offfMerhaba kizlar batim 3 kasim.5gün var ama hic adet belirtim yok.böyle hamileligini ögrenen varmi
Iyi akşamlar kızlar bugün bat günüm gelen giden yok :)
Sizin istemenizle yapmıyor sanırım. Ama gebelik olmazsa 1 sene falan belki otomatik kendi verir testlerine bakmadan olmaz.Klomen kullanan arkadaşlar doktor ne için veriyor bende isteyeceğim haftaya birde çatlatma iğnesi vurunayım ben istesem yapar mı yoksa kendi mi karar veriyor ayyy kafayı yicem
Merhaba peki hiç belirti var mi hamilelige dair...Benim de hala gelmedi kııızzzVe adet ağrım da yok sende var mı?