- 28 Ekim 2017
- 58
- 96
- 38
Belkide akışına bıraksak kendiliğinden olacak ışte bizler dayanamıyoruz buda herseyimizi etkiliyor belkide vallahi bende bilemedim pat diye gelsede yavruşlar kurtulsak beklemekten he bide test yapmaktan:)))Aynen belkide artık umudum kalmadı hep negatif görünce artık korkuyorum yapmaya
Belkide akışına bıraksak kendiliğinden olacak ışte bizler dayanamıyoruz buda herseyimizi etkiliyor belkide vallahi bende bilemedim pat diye gelsede yavruşlar kurtulsak beklemekten he bide test yapmaktan:)))
Aman canım dedigimize ne bakıon sen:)sanki kendimiz birakabiliyoruz yaş kac canım bu arada ne zamandır istiyorsun bebişHerkes diyor DA akışına bırak diye ama nasıl olacak .olmuyor aklimdan atamıyorum ki hiç.
Aman canım dedigimize ne bakıon sen:)sanki kendimiz birakabiliyoruz yaş kac canım bu arada ne zamandır istiyorsun bebiş
Ben testte pozitifide gorsem korkulara devam :) Valla yapin yapin durun onun bile tadi ayriymis.
amin canimdemlicaykeyfi @merveeeeeeeee717
Ahh kızlar ne diyeyim bilemedim..
Allah eşlerinizden yana huzuru sevgiyi eksik etmesin,evlatlarinizla taclandirsin yuvanizi insallah...
Insallah olmazsin canim.Hayirli haberler olsun.
Ben kizimda regl oldum diye kac kere tuvalete gittigim bile olmustu.Belirtiler cok benzer oluyor.
@PPERA Gözünaydıınn :)
Bende ucuz testlerden yanayim :) Cunku onlarda bile degerler biraz kisisel oluyor.Bazisinin regl gunu bariz kanda idrarda,bazisini kanda az idrarda da cok cok silik vs degisiyor.
Ayagini sürtmüşsündür insallah arkandan gelen cok olurr :)))♡
9 kasım sanırım ılac kullanyrm heran hersey olabılırMerhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @Feyzaaaaaaaa 20 ekim
- @Sekermatik 26 ekim
- @Delfin_ 28 ekim
- @Hebehubele 28 ekim
- @Se25lm25a 28 ekim
- @Bellinda 29 ekim
- @kumsal_0707 29 ekim
- @Zeycan123 30 ekim
- @ilgimdisi 30 ekim
- @gcm19944 31 ekim
- @yeteramabukadar 31 ekim
- @sevgi5781 31 ekim
- @ankarali_94 31 ekim
- @Sosyaljo 1 kasım
- @sozkan56 1 kasım
- @kahverayihasii 1 kasım
- @gonendi 1 kasım
- @benderyayimki 1 kasım
- @glycl06 2 kasım
- @ocak_kizi 2 kasım
- @dyydem 2 kasım
- @tubamms 2 kasım
- @hiranur3419 2 kasım
- M meyraacnl 3 kasım
- @Zeyzeyerva25 3 kasım
VosVos35 3 kasım - A ALYAESEN 3 kasım
- @merveeeeeeeee717 4 kasım
- @Dilara4 4 kasım
- @elifindunyasi 5 kasım
demlicaykeyfi 5 kasım - @Sevvvv 6 kasım
- @Selay ay 6 kasım
- @fato38 6 kasım
- @mhnds_ 6 kasım
- @tugken 6 kasım
- @Caliskanbaharr 6 kasım
- @Scienceteacher10 6-7 kasım
- @Aysimam85 7 kasım
R4bi4 7 kasım - @Yukakita 7 kasım
- @canparcamugurum 8 kasım
- @CansuErhan52 8 kasım
- @Hakay3201 8 kasım
- @arkeolog0635 9 kasım
- @fatmakhr 9 kasım
- @Semaa166 9-10 kasım
- @gkymc 10 kasım
- @cheesecake17 10 kasım
- @patisserieyumyum 10 kasım
- @Bebis27 10 kasım
- @Efsununcivcivi 11 kasım
- @CanEs 11 kasım
- @Semaa166 11 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- @D-E 12 kasım
- @kbrnr1993 12 kasım
- @Glylmz 12 kasım
- @gulsahali88 13-14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
- @Selinokay 15 kasım
- @kubra5505 15 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Smartanne 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
- @Juventass 17 kasım
- @madamsurgun27 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
- @pelinimben 19 kasım
- @Arel13 19-20 kasım
- @sinemm30 20 kasım
- @Temtemmm 21 kasım
- @MiyavKedi 21 kasım
- @juliet55 21 kasım
- @kelebek1587 21 kasım
- @Sibelak85 23 kasım
- @KumraL_KrakeR 23 kasım
- @bodrum90 23 kasım
- @Zehra ungrms 23 kasım
- @sdrdvn1006 24-25 kasım
- @Efe2014 25 kasım
- @Efsunluk 25 kasım
- @hayaletcasper 26 kasım
- @begonyas 26 kasım
- @anne-oluyorum 26 kasım
- @Omur3510 27 kasım
- @Gelartik00 ???
- @Bearhug ???
- @Mutlulukkk89 ???
- @solisss ???
- @selennn ???
Yani evet cokta gecikmemek lazim canım 2 yilda az değil Allah cok bekletmesinn inşallah canım27 yaşındayım 2 yıldır istiyoruz .
Erkekler klomen icince sperm kaliteleri yukseliyirmis onu arastiracam ama hala beceremedim bas agrisindan oluyorum çünküNeyi araştırıyoruz ben kaçırdım canim olayi
Kuzum herkesin belirtisi farklı ama böyle yapma
Kuzum acaba korunsan mı en azından ilk adetine kadar çünkü rahim biraz toparlaması en azından ilk adetini bekle
Kasımın 4 ünde benim de bende de hiç belirti yok
Gecikmeyi bekleme taraftarıyım canım.. geciktiği halde negatif gördükçe insan emin olmak istiyor.. belirtilerin devam ediyor mu? Benim saatlerce hiç bir belirti yokken birden mide yanması ve bulantı çıkıyor ortaya.. ya midem çok ciddi arızalı (bu kadar istikrarlı sorun çıkardığına göre) ya da cidden sabah bulantısı başladı :) hayırlısı :) bu arada okuma konusunda aynıyım, aştım kendimi bu aralarKızlar gunaydinnnn bat 3 kasım olan bayanlar ne zaman kan verelim bole zaman geçmiyor okumadigim sayfa kalmadı kitap yazacam o derece yani. Adetten 3.4 gün öncesine kadar çıkabilir diyolar p.tesi kan versekmiiiiigelir mi acep bebisler
Mide yanmasi bende de çok oldu ki midem ile saglam ki hiç hatırlamıyorum yandığını. Hafif akıntı var.sol elim çok agriyo uyuşma var. Yorgunluk zaten zirvede. Bidee tuvalete cok sık gitmeye basladim.Gecikmeyi bekleme taraftarıyım canım.. geciktiği halde negatif gördükçe insan emin olmak istiyor.. belirtilerin devam ediyor mu? Benim saatlerce hiç bir belirti yokken birden mide yanması ve bulantı çıkıyor ortaya.. ya midem çok ciddi arızalı (bu kadar istikrarlı sorun çıkardığına göre) ya da cidden sabah bulantısı başladı :) hayırlısı :) bu arada okuma konusunda aynıyım, aştım kendimi bu aralar
Batın benimkinden 2 gün önce, inşaallah güzel haberler alırızGunaydin guzeller