- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.209
- 39
Bilemiyorum kafam çok karışık inanın. Diğer iki oğlum bugünlerde beni çok yoruyor.Bir yandan da tüm hayatım onlar ,onlardan bir iki tane daha olsa mutlulugum kat kat artar diye düşünüyorum. Bebek kararını çok zor verdim şimdi de bu yipranmislikla bu olmazsa daha olmasın diyorum ama bu yandan da içten içten ıstiyorum. ..Neden ki bir seferde küstüm oynamıyorum gibi olmuş bence kendine de bebeginede zaman ver sartlama uzun zaman bu durumu yaşayıp ilk günkü gibi umut edenler var birde bebeğini doğurup kavusamayanlar hiç bir kaybın yokken çok şükür bu kadar erken pes etme Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Benimde yarın ama ağrım yok sadece sag bacagimda bir sızı var inşallah gormeyiz kırmızı 'ları....
Bence bir kontrole gitsen hiç bir şey kaybetmezsin canım. ..Kızlar bu Ay ilk denememizdi malesef cuma regl oldum.simdi arada kaldım hemen bir diktora gidip muayene olsammi yoksa en az 3 ay denesemde olmassa ondan sonrami gitsem acaba.ne dersiniz fikirlerinize ihtiyacım var
8 gun cidden cok erken sık dişini cnm surda ins guzrl haberi almana 1 haftan kalmis.Günaydınkızlar.bat a 8 gün kala sabah ilk idrarla test yaptım yine negatif.Hamile olsam çıkardı herhalde yaa?
Ins bu ay istedigin gibi hamis kalirsin cnm. Adette raziyim ben simdilik valla ya 2 bucuk ay oldu hala nr gelen var ne giden :)Inşallah canım sağol. Ben bu sabah yine adet oldum
Cnm bazen gebelik testleri sonuc vermeyebiliyor. Yarin sabah kan ver eger varsa kesn cikar. Gec dollenme falam olunca idrarda cikmiyor.Günaydın kızlar. Bat’ım bugün. Test yaptım negative. Sanki olacakmışım gibi hafiften sancım başladı. Hayırlısı
Bence doktora gitmelisin hormonlarina yumurtalarina baktirmalisin. Belki tedavi olman gereken bir durum vardir.Kızlar bu Ay ilk denememizdi malesef cuma regl oldum.simdi arada kaldım hemen bir diktora gidip muayene olsammi yoksa en az 3 ay denesemde olmassa ondan sonrami gitsem acaba.ne dersiniz fikirlerinize ihtiyacım var
Kızlar bu Ay ilk denememizdi malesef cuma regl oldum.simdi arada kaldım hemen bir diktora gidip muayene olsammi yoksa en az 3 ay denesemde olmassa ondan sonrami gitsem acaba.ne dersiniz fikirlerinize ihtiyacım var
Kızlar bu Ay ilk denememizdi malesef cuma regl oldum.simdi arada kaldım hemen bir diktora gidip muayene olsammi yoksa en az 3 ay denesemde olmassa ondan sonrami gitsem acaba.ne dersiniz fikirlerinize ihtiyacım var
Ben her bebek istediğimde daha başlamadan önce Dr gidip durum nedir diye kontrol olmusumdur bence sende git en azından 3 ay sonra yapacağını şimdi yaparsın hatta adetliyken daha iyi bakiliyorKızlar bu Ay ilk denememizdi malesef cuma regl oldum.simdi arada kaldım hemen bir diktora gidip muayene olsammi yoksa en az 3 ay denesemde olmassa ondan sonrami gitsem acaba.ne dersiniz fikirlerinize ihtiyacım var
Aynen 8 gün çok erken benim 5 gün var hala istemiyorum. Saliya dayanirsam iyi. Napacaz böyle genclerrr8 gun cidden cok erken sık dişini cnm surda ins guzrl haberi almana 1 haftan kalmis.
Ins bu ay istedigin gibi hamis kalirsin cnm. Adette raziyim ben simdilik valla ya 2 bucuk ay oldu hala nr gelen var ne giden :)
Cnm bazen gebelik testleri sonuc vermeyebiliyor. Yarin sabah kan ver eger varsa kesn cikar. Gec dollenme falam olunca idrarda cikmiyor.
Bence doktora gitmelisin hormonlarina yumurtalarina baktirmalisin. Belki tedavi olman gereken bir durum vardir.
@demlicaykeyfimerveeeeeeeee717
Ahh kızlar ne diyeyim bilemedim..
Allah eşlerinizden yana huzuru sevgiyi eksik etmesin,evlatlarinizla taclandirsin yuvanizi insallah...
Insallah olmazsin canim.Hayirli haberler olsun.
Ben kizimda regl oldum diye kac kere tuvalete gittigim bile olmustu.Belirtiler cok benzer oluyor.
@PPERA Gözünaydıınn :)
Bende ucuz testlerden yanayim :) Cunku onlarda bile degerler biraz kisisel oluyor.Bazisinin regl gunu bariz kanda idrarda,bazisini kanda az idrarda da cok cok silik vs degisiyor.
Ayagini sürtmüşsündür insallah arkandan gelen cok olurr :)))♡
Amin canım inşallahamin canim
Allah razi olsun.
Hepimize Allah huzur mutluluk saglik sihhat afiyet versin.
Anlasilmak da guzel bir duygu, paylasmak da.
Varikosel diye de birşey var kızlar ben dün akşam araştırdım da önce erkeklerin doktora gitmesini daha mantıklı buluyor doktorlarErkekler klomen icince sperm kaliteleri yukseliyirmis onu arastiracam ama hala beceremedim bas agrisindan oluyorum çünkü
Kızlar bende ilk bebeğime tüp bebekle kavuştum. Şuan 28 aylık falan oglum. Tabi korunmuyoruz biz. Ama bu ay 20 ekimde adetim bitti 7 gün sonra kahverengi bi leke geldi. Devamı gelmedi. İlk defa başıma böyle birşey geldi. Ve acayip şekilde göğüs uçlarım acıyor. Hamile olabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum yarın bir doktora görüncem kist olmasından da korkuyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Günaydınkızlar.bat a 8 gün kala sabah ilk idrarla test yaptım yine negatif.Hamile olsam çıkardı herhalde yaa?
Kizlar ovulasyon testiyle piki yakaladigim zaman goguslerim agirmaya basladi ve 2 gun gecti hala agiriyor neden acaba, dollenme olmadimi acaba cunku benim her ay adetten once 2 hafta goguslerim sizlamaya baslar
Bilemiyorum kafam çok karışık inanın. Diğer iki oğlum bugünlerde beni çok yoruyor.Bir yandan da tüm hayatım onlar ,onlardan bir iki tane daha olsa mutlulugum kat kat artar diye düşünüyorum. Bebek kararını çok zor verdim şimdi de bu yipranmislikla bu olmazsa daha olmasın diyorum ama bu yandan da içten içten ıstiyorum. ..
Bende geçen ay 4 gün gittim sormadı kaçıncı gunundesin diye normal çıktı birde smear testi yaptı ayın 7sinde sonuç cikacakFikirleriniz için çok teşekkür edrim kızlar dediğimiz gibi en iyisi gidip muayene olayım,3 ay sonra gidip pişman olmaktan iyidir.hormon testi 4.gun yapiliyormu acaba ben ancak ozman gidebilirim
Aynen aynen bende oleyim .cumayi bekliyorum. Belirti var gibi geliyo ama bu anda da hasta olacam sanıyorum. Keşke evde kan testi yapılsaKızlarrr bat'a 4 gün kaldıııııı cok heycanlıyımbazı belırtılerı yasamıstım bu ay paylasmıstım sızınle bakalım ne olacak arada adet olcakmısım gıbı oluyor bazen hıc belırtı yok anlamadım
Iyiyiz sanırım neremizde ne var dinliyoruzSelam kızlar nasılsınız bugün
Boş dururken tüm belirtiler mevcut, iş yapınca turp gibiyimIyiyiz sanırım neremizde ne var dinliyoruz