- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 30
Aminnn çok teşekkür ederim. Sayılı günler kaldı :)Sağlıkla kucağına al inşallah canımmm
Saglıkla kucagına almani dilerim canimAminnn çok teşekkür ederim. Sayılı günler kaldı :)
Kuzuu dogum yaptinmi nasilsinn ne durumdasinnAminnn çok teşekkür ederim. Sayılı günler kaldı :)
Iyiyiz canim siz nasilsiniz bnm kiz 2 yas sendromuna girdi cok zor geciyor su zamanlarimizNapiysnz kizlar nasilsinizz ne durumdasinizz yazin bakam :))
Aminnn çok teşekkür ederim. Sayılı günler kaldı :)
Iyiyiz kuzum bizde sukur gunler nasil geciyo anlamiyrm nasi bi telas :) senin o kizini da sendromunu da yerimm :))sakinledimi bari piremsesIyiyiz canim siz nasilsiniz bnm kiz 2 yas sendromuna girdi cok zor geciyor su zamanlarimiz
Malesef kuzum cok hircin bagirmalar istedigi olmadimmi kendini yerlere atmalar neler neler allah sbair versin su zaman gecene kadar banaIyiyiz kuzum bizde sukur gunler nasil geciyo anlamiyrm nasi bi telas :) senin o kizini da sendromunu da yerimm :))sakinledimi bari piremses
Oyyy bak sen cadiya..Rabbim sabir versin gercekten zordur eminim basa gelince anlicaz..saglikli olsunlar da cekcez napcaz kuzu :)Malesef kuzum cok hircin bagirmalar istedigi olmadimmi kendini yerlere atmalar neler neler allah sbair versin su zaman gecene kadar bana
Aynen oyle canim yeterki saglikla buyusunler gerisi hic onemli deilOyyy bak sen cadiya..Rabbim sabir versin gercekten zordur eminim basa gelince anlicaz..saglikli olsunlar da cekcez napcaz kuzu :)
kurban olurum sana ben. görünce gözüm doldu kız, çok duygulandım. aylar sonra bile hatırlamışsın, sormuşsun bacım allah razı olsun ben de seni özledim, tüm kızlarımı özledim =)
Cnm cnm cnmkurban olurum sana ben. görünce gözüm doldu kız, çok duygulandım. aylar sonra bile hatırlamışsın, sormuşsun bacım allah razı olsun ben de seni özledim, tüm kızlarımı özledim =)
nasılsınız bebişle günler nasıl geçiyor bakalım :)) erken doğum vs. derken bir sağlık sorunu sıkıntı yok inşallah dimi. gerçi aylar geçti artık rutinleriniz oluşmuştur çoktan =)
ben uzaktan eğitim vs. ile uğraştım, okulda da yrd. doç. kadromu almak üzereyim kuzum o işlerle oyalanıyorum. eşimle bir dönem çok kopuktuk araya birsürü olay girdi, boşanma raddesine gelmiştik. sonra terapiler doktorlar derken bir düzene oturttuk gibi. doğal şekilde deneme sürecindeyiz. sonbahar gibi durumu tekrar değerlendirip tüpe başvurabiliriz =)
acele etmiyorum, her şeyin hayırlısı diyorum yaşım 32, henüz geç değil hiçbir şey için.
allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. siz deneyimli annelerimize de kolaylıklar versin, minnoşlarınızla sağlıklı günler dilerim canlar
Tebrik ederim cnmkurban olurum sana ben. görünce gözüm doldu kız, çok duygulandım. aylar sonra bile hatırlamışsın, sormuşsun bacım allah razı olsun ben de seni özledim, tüm kızlarımı özledim =)
nasılsınız bebişle günler nasıl geçiyor bakalım :)) erken doğum vs. derken bir sağlık sorunu sıkıntı yok inşallah dimi. gerçi aylar geçti artık rutinleriniz oluşmuştur çoktan =)
ben uzaktan eğitim vs. ile uğraştım, okulda da yrd. doç. kadromu almak üzereyim kuzum o işlerle oyalanıyorum. eşimle bir dönem çok kopuktuk araya birsürü olay girdi, boşanma raddesine gelmiştik. sonra terapiler doktorlar derken bir düzene oturttuk gibi. doğal şekilde deneme sürecindeyiz. sonbahar gibi durumu tekrar değerlendirip tüpe başvurabiliriz =)
acele etmiyorum, her şeyin hayırlısı diyorum yaşım 32, henüz geç değil hiçbir şey için.
allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. siz deneyimli annelerimize de kolaylıklar versin, minnoşlarınızla sağlıklı günler dilerim canlar
Saol kuzum. Bugün kırkımız çıktı çok şükür büyüyoruz :) sen ne yapıyorsun nasılsınSlm kızlarr
Napıosunuz
Bildirim gelmis bakayım dedim
A AsyaaAyazz saglıcakla al ins bebisini kucagına
Bizim de kız 1 ay sonra 1 yasına bascak kısmetse
10.ayda yarım gün ise basladım
Bi de virüs belası
Korka korka gidip geliyorz napalım
Bugün kırkımız çıktı iyiyiz çok şükür. Giremez oldum buraya :) sen ne yapıyorsun nasılsınKuzuu dogum yaptinmi nasilsinn ne durumdasinn
Benimki de aynı şekil :) sinirli maşallahIyiyiz canim siz nasilsiniz bnm kiz 2 yas sendromuna girdi cok zor geciyor su zamanlarimiz
Evet sürpriz şekilde geldi. Adet olmamaya başlayınca dedim yine eskiye döndüm. Kızda uğraş uğraş zor olsun. Oğlum kendiliğinden geldi :) senin bebişin de hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahAa 2.mi geldi maşaAllah
Kızımı sabahın 6larinda öğrendigimde buraya testi atmıştım da sen ilk yorum yapmıştın taa 2018 Şubat'ta
Eğer doğum yaptıysan gözünüz aydınsağlıkla büyüsün