- 21 Ağustos 2015
- 31.361
- 95.081
- 37
Benimki de 4 aylık olduNasılsınız canlar uzun zaman oldu gitmeyeli bebekli hayat böyle yapıyormuş insanı aklına bile gelmiyo zaman hızla akıyo 6.5 aylık olduk resmenburda bat sayıyoduk Rabbim geride kalanlara da en güzel şekilde nasip etsin bu duyguyu
Slmmm canısıkizlar nasilsiniz?sezson plojovic VosVos35 babyloading87 BerraAksa_K Zeyah3917 whiterabbit88 merqk ettm herkes iyimii
kizlar nasilsiniz?sezson plojovic VosVos35 babyloading87 BerraAksa_K Zeyah3917 whiterabbit88 merqk ettm herkes iyimii
İyi diyelim iyi olalım kuzukizlar nasilsiniz?sezson plojovic VosVos35 babyloading87 BerraAksa_K Zeyah3917 whiterabbit88 merqk ettm herkes iyimii
Iyidir vala sipayla ugrasmaca kuzum sukur bugunlerimize yaa masallahh subhanallah zaman nasi akiyr 2.5 ayligiz bizde 29unda 3 bitiyr Allah izin verirse..uyutup takilacak kivama gelemedim daha o uyuyunca uyuyorum hemen :)))Slmmm canısı
Valla iyiyim cok sükür
Siz napıosnuz
Kızı uyuttum
Takılıyorm burda
5 gün sonra 5 aylık olacagız kısmetse
Oyy ck gecmsler olsun guzel anne iyiyiz bizde elhamdulillah dedigin gibi seyreyliyoruz vala hem bi an once buyusun diyrm hem gecmesin bu zamanlari diyrm degisik :)
İyiyiz biz şükür.
Salgın vurdu geçti hala yorgunluğu üstümüzde ama halimize bin şükür.
İşte büyüyorlar bizde seyreyliyoruz :)
Sen nasılsınnn?
Hayır olsun kızsoran, düşünen, dua eden herkese selamlar olsun.
bende borderline bozukluk çıktı.. şu aşamada evliliğim de bebek meselesi de gündemin çok ötesinde.
yavrusu olan herkese mutlu huzurlu günler dilerim can yoldaşlarım..
hasretle bekleyen her adet döneminde yıkılan arkadaşlarıma da sabır dilerim, hayırlı zamanda miniklerine kavuşmalarını canı gönülden isterim.
seviyorum sizi güzel hatunlarım, kafam o kadar bulanık ki etiketleyemedim bile kimseyi -atlarım, unuturum birinizi diye-
çatlak tavşanınız bir kendini düzeltsin inşallah gerisi de gelir elbet, Allah büyük..
dualarınızı esirgemeyin ne olur
Guzell Ablamm cok sukur atlatmissiniz yaa acayip salgin varr..insallh guzel bir yil gecirin cansinİyi diyelim iyi olalım kuzubiz de salgına yenik düştük anca toparlanıyoruz. Yeni yıl çok da iyi başlamadı, inşallah devamı iyi gelir..
Sen nasılsın? Minnoş nasıl kaç aylık oldu?
Cnm bnm sen cok guclu pozitif birisin Rabbimin izniyle atlatirsin insallah cabucakk gerisi gelir onu dusunme her nsip vaktine esirdir bitnmsoran, düşünen, dua eden herkese selamlar olsun.
bende borderline bozukluk çıktı.. şu aşamada evliliğim de bebek meselesi de gündemin çok ötesinde.
hasretle bekleyen her adet döneminde yıkılan arkadaşlarıma da sabır dilerim, hayırlı zamanda miniklerine kavuşmalarını canı gönülden isterim.
seviyorum sizi güzel hatunlarım, kafam o kadar bulanık ki etiketleyemedim bile kimseyi -atlarım, unuturum birinizi diye-
çatlak tavşanınız bir kendini düzeltsin inşallah gerisi de gelir elbet, Allah büyük..
Oyy ck gecmsler olsun guzel anne iyiyiz bizde elhamdulillah dedigin gibi seyreyliyoruz vala hem bi an once buyusun diyrm hem gecmesin bu zamanlari diyrm degisik :)
soran, düşünen, dua eden herkese selamlar olsun.
İyiyiz canım mahirle gün geçiyor işte . Sen nasılsın bebiş nasılkizlar nasilsiniz?sezson plojovic VosVos35 babyloading87 BerraAksa_K Zeyah3917 whiterabbit88 merqk ettm herkes iyimii
Allah gönlündekini en güzel şekilde versin kuzum. Sen çok güçlüsün her türlü zorluğa göğüs gerersin önünde her şey kolaylaşsın bi an öncesoran, düşünen, dua eden herkese selamlar olsun.
Iyiyiz kuzum bizde cok sukur dedigin gibi gunler gecip gidiyor vala anlamiyorum bile hafta nasil bitiyor..Rabbim guldursun yuzlerini insallah..Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahİyiyiz canım mahirle gün geçiyor işte . Sen nasılsın bebiş nasıl
Aynen canım benim de öyleIyiyiz kuzum bizde cok sukur dedigin gibi gunler gecip gidiyor vala anlamiyorum bile hafta nasil bitiyor..Rabbim guldursun yuzlerini insallah..Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Canımmmm güçlü kadın, iyisin daha da iyi olacaksın. Seviliyorsun❤soran, düşünen, dua eden herkese selamlar olsun.
Bizde 2 çocukla koşturmaca duble kuzucumMerhaba canlar❤
Herkes iyidir umarim.
Yazmayı çok ihmal ettim.
Günler oyle bir koşuşturmacalı geçiyorki anlatamam. 24 saat yetmiyor bana.
Sizi de çok özledim❤