Seni görmek ne güzelAh hanımlar ne çok takılırdım buraya şimdi yazamaz bile oldum ama hep aklımdasınız ne güzel arkadaşlıklar kuruk neler neler konuştuk burda .. sizleri hiç unutmuyorum ara ara aklıma geliyorsunuz umarım iyisinizdir
Yerim o tatlı Simay'ıBizde 2 çocukla koşturmaca duble kuzucumhalimize şükür. Hastalıklar atlattık maaile.. iyiyiz şimdi.. Simay tam gaz diş çıkarıyor. Büyüyor, koşuyor, tırmanıyor.. 20 civarı kelimesi var, sevgisini bol bol gösteriyor. Ayyy diyip sarılıyor, öpüyor bizi Adaşımız neler yapıyor? Kuzucuğu kokla bizim için.
Ayy kuzuma bak sen erkenden emeklermişYerim o tatlı Simay'ımasallah tam cimcime zamanları desene.
Cok gecmis olsun canim. Bizde atlattık ayni sekilde.
Simay'da diş çıkariyor canım her yeri kemiriyor. Emekliyor 1 aydirsürekli pesimde geziyor.
Dede diyordu unuttu baba demeye basladi. Buyudukce bambaska oluyorlarmis.
Yorgunlukta artiyor tabi.
1 ay Izmir'deydim. Biraz dinlendim.
Seni görmek ne güzelbizler iyiyiz.. sizde ne var ne yok? Oğluşlar iyidir inşallah
Evin icinde Simay'ı arıyorum bazenAyy kuzuma bak sen erkenden emeklermişkurban olsun teyzesi hasta olmasınlar da, kalanlar halloluyor bir şekilde ❤
Masallah kusuma bizimkide geri geri emekliyip koltuk altlarina girerdi bi keresinde panik yapmistim kiz yok die :))) simdi yurumeyi gecti kosuo heryere tirmanio allah saglik versin evlatlarimiza aminEvin icinde Simay'ı arıyorum bazenyürürse ne olacak bakalim.
Aminnn kuzum aminnn.
Amin amin canım.Masallah kusuma bizimkide geri geri emekliyip koltuk altlarina girerdi bi keresinde panik yapmistim kiz yok die :))) simdi yurumeyi gecti kosuo heryere tirmanio allah saglik versin evlatlarimiza amin
Aminnn herkesi korusun suan basindayiz ama insallah yayilmaz ulkeye. Her anları ayri keyifli buyudukce baska seyler zorlasio saglik verisn allah gerisini halledioruz bi4 sekildeAmin amin canım.
Kocaman olmuştur Ece. Ablamız tabi o da bizimHer dönemleri ayri keyifli oluyor. Bir o kadarda zorlasiyor. Sağlıkli olsunlar hep insallah.
Virüsde girdi Türkiye 'yeAllah korusun hepimizi.
Bildirimler gelmiyor bazen, kaçırıyorum yanıtları. Bu sene şanssız bir okul yılı oldu bütün öğrenciler için. Inşallah bir an önce normale dönerçok şükür iyiyim çocuklarda öyle abimiz 1 gidiyor günler yoğun geçiyor yamaç efendide yürümeye başladığımdan beri durmuyor hiç yerinde peşinden koşturup duruyorum☺ Sizler nasılsınız
34 haftalik olmussun bile gozlerm acildi gorunce kizimiz mi geliyr oglumuzmu hay masallah:)))Amin kuzumm. Ikiz gibi olacaklar bakalım nasıl olur :) senin bebiş nasıl
Aynen ben bile anlamadım zaman öyle geçti ki. Ayaz bey geliyor :)Kizz
34 haftalik olmussun bile gozlerm acildi gorunce kizimiz mi geliyr oglumuzmu hay masallah:)))
Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin canim rabbim gonlune gore vermis senin adina sevindimAynen ben bile anlamadım zaman öyle geçti ki. Ayaz bey geliyor :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah ❤ güle güle büyütün kuzularınızıAynen ben bile anlamadım zaman öyle geçti ki. Ayaz bey geliyor :)
Oo masallah yaa isim baya etkili olmus deseneAynen ben bile anlamadım zaman öyle geçti ki. Ayaz bey geliyor :)
Aminn. Allah razı olsun canım benimAllah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin canim rabbim gonlune gore vermis senin adina sevindim
Aminn. Allah razı olsun canım benimAllah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin canim rabbim gonlune gore vermis senin adina sevindim
Aminnn abla saol. Etmemmm ilk göz ağrımHayırlı olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah ❤ güle güle büyütün kuzularınızıoğlun doğduğunda kızını ihmal etme, o da bebek hâlâ
Aynen vallaha çok iyi oldu :) aminn canımOo masallah yaa isim baya etkili olmus desenesaglikla al cnm kucagina insallah
Sağlıkla kucağına al inşallah canımmmAynen ben bile anlamadım zaman öyle geçti ki. Ayaz bey geliyor :)