- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Aminn. En güzel uğraşlarOyy 40ini yesinler guzel kuzuuu saglikla buyusun insallah iyi kuzum bnde bidikla ugrasiyz yaptigimiz bisi yk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn. En güzel uğraşlarOyy 40ini yesinler guzel kuzuuu saglikla buyusun insallah iyi kuzum bnde bidikla ugrasiyz yaptigimiz bisi yk
Hiç sesi solugu yok buralarınKızlarrr napıosunuz?
Ay evet yaHiç sesi solugu yok buraların
Herkes bebişyle mesgul herhaldeAy evet ya
Kızlar gelinn:)
Dimi yaaHerkes bebişyle mesgul herhalde
Niye kzumDimi yaa
2.ler bile geldi masallah:)
Ben de tek .
2.hayal bize
Sağlıkla gbe klrsn inşallahMerhaba herkese iyiyiz biz kızımla sizler nasılsınız ikinciyi istiyoruz ama 1sene oldu deniyoruz olmuyor gene Allah kızıma sağlık hayırlı bir kardeş nasip etsin die dua ediyoruz bol bol bu grubun bnde hep ayrı yeri vardir hepinizi çok öpüyorum
Ayy bu gözler neler görüyor bebiş yolda demek vuslata hasretlik sona eriyor Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah ❤Hiç sesi solugu yok buraların
Kuzuum senin sağlığın kontrol altına alındı mı? Zorlamasın seni ikinci gebelik? Çok küçük daha kızın, en hayırlı zamanda sağlıkla nasip olsun inşallahMerhaba herkese iyiyiz biz kızımla sizler nasılsınız ikinciyi istiyoruz ama 1sene oldu deniyoruz olmuyor gene Allah kızıma sağlık hayırlı bir kardeş nasip etsin die dua ediyoruz bol bol bu grubun bnde hep ayrı yeri vardir hepinizi çok öpüyorum
İse basladım yarım günNiye kzum
Kız kac yasında.Merhaba herkese iyiyiz biz kızımla sizler nasılsınız ikinciyi istiyoruz ama 1sene oldu deniyoruz olmuyor gene Allah kızıma sağlık hayırlı bir kardeş nasip etsin die dua ediyoruz bol bol bu grubun bnde hep ayrı yeri vardir hepinizi çok öpüyorum
İnşallah canım çok saolSağlıkla gbe klrsn inşallah
Ewt abla düzenli zamanlarda emarimi çekiliyorum kontrol altındayım geç kalmadan ikinciyi istiyorum sonrasında problem olmaması içinKuzuum senin sağlığın kontrol altına alındı mı? Zorlamasın seni ikinci gebelik? Çok küçük daha kızın, en hayırlı zamanda sağlıkla nasip olsun inşallah
2yasinda canım sağlık problemlerim var ondan dolayı ikinciyi de hemen istiyorumKız kac yasında.
Olur ya zamanı gelmemistir daha
Gecmis olsun cnmİnşallah canım çok saol
Ewt abla düzenli zamanlarda emarimi çekiliyorum kontrol altındayım geç kalmadan ikinciyi istiyorum sonrasında problem olmaması için
2yasinda canım sağlık problemlerim var ondan dolayı ikinciyi de hemen istiyorum
Öyle canım bir tane var Allah ona sağlık versin ikincisi nasip kısmet artıkGecmis olsun cnm
Stresdendir.
Kendini salınca olur merak etme.
Biliyorsunn hep beklemedğimiz anda geldi minnoslar:)
Allah seni napmasn bende dedim ne oldu bişey olmaz sen doğur evinde öyle kalsnİse basladım yarım gün
Kıza dönüsümlü annem ve kvdem bakıyor
Anam hic bakmak istemiyor
Ondan artk 2.hayal
Aaa kuzmm yenimi gördün evet çok şükr Vuslat geliyor İnşaAllahh Allah sağlıkla kucgmza almayı nasip etsinAyy bu gözler neler görüyor bebiş yolda demek vuslata hasretlik sona eriyor Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah ❤