- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
Cnmm bnmm giremedim bayadir..yeni goruyrm msjini..akinti bitti 17. Hafta bitince ck ck sukur..dun kontrolumuz vardi iyi masallah teyzesi..gobekliydim zatn sorma bi 7 aylik gibi duruyrm sistim iyice :) napalim veririz sona insallah..maşallah size ❤ sağlıkla, sevgiyle büyütün güzel kızınızı
rüya gibi cidden değil mi kuzum, nereden nereye vay bee =)
kız sen nasılsın?? akıntı konusu bitti artık allaha şükür dimi bitaneciğim?? artık tadını çıkar bu keyifli günlerin =)
göbik çıkmaya başladı mı =)
ben de çalışıyorum, havalar da pek sıcak allah hepimize yardım etsin..
Kızlar merhabaaa nasılsınız ya acil bi sorum var ikizler üç aylık oldu geçen hafta Cumartesi kahverengi akıntı oldu bende adet olcam diye bekledim tık yok kasıklarda batma vardı Pazartesi idrarda test yaptım bişey çıkmadı ama olmadım yine. Bu arada daha hiç adet olmadım. Normaldir bu değil mi hamile olamam
Okurken istemsiz gülümsedim :) geçen yıl bu zamanlar lütfen olsun derken, şimdi olur korkusu :) aynı korkuyu yaşadım kızım 3 aylıkken, tek fark kahverengi akıntı yoktu.. Tabi senin için daha stresli olur, iki bebiş var zaten.. hakkında hayırlısı.. birkaç gün sonra yine tekrarla idrar testini, varsa belli olur..Kızlar merhabaaa nasılsınız ya acil bi sorum var ikizler üç aylık oldu geçen hafta Cumartesi kahverengi akıntı oldu bende adet olcam diye bekledim tık yok kasıklarda batma vardı Pazartesi idrarda test yaptım bişey çıkmadı ama olmadım yine. Bu arada daha hiç adet olmadım. Normaldir bu değil mi hamile olamam
Sorma canım aynısını bende düşündüm:) rabbim isteyen herkese nasip etsin ama bana bu kadar yeterli:)) öperim canımOkurken istemsiz gülümsedim :) geçen yıl bu zamanlar lütfen olsun derken, şimdi olur korkusu :) aynı korkuyu yaşadım kızım 3 aylıkken, tek fark kahverengi akıntı yoktu.. Tabi senin için daha stresli olur, iki bebiş var zaten.. hakkında hayırlısı.. birkaç gün sonra yine tekrarla idrar testini, varsa belli olur..
Minikleri kokla benim için❤
Evet canım günler nasıl geçiyo anlamıyorum . İhtimal var ama olmuyo nasılsa düşüncesi var ama aksilik ya olacağı tutar. Ben hamileyken belirti hiç olmadı hatta tutmadı diye düşündüm sadece ikinci bebek tutunurken yerleşme kanaması oldu onu da düşük yapıyom sandımIhtimal varsa olabilirsin.
Ama lekelenme,agri,baslarda olabiliyor.
Benim ki 9 ayı doldurdu o zaman oldum ilk yani bu ay :))))
Masallah buarada geldilerde buyuduler❤
Evet canım günler nasıl geçiyo anlamıyorum . İhtimal var ama olmuyo nasılsa düşüncesi var ama aksilik ya olacağı tutar. Ben hamileyken belirti hiç olmadı hatta tutmadı diye düşündüm sadece ikinci bebek tutunurken yerleşme kanaması oldu onu da düşük yapıyom sandımnasip kısmet artık
Süt koruması olarak geçiyo canım emziren annelerin ilk 6 ay veya emzirme süreci bitene kadar adet olmaması ya da düzensiz olması olağan karşılanıyo ama herkeste bir olmuyo sen Doğumdan sonra hiç adet olmadıysan muhtemelen süt koruyo ama yine de dikkat et kuzumKızlar merhabaaa nasılsınız ya acil bi sorum var ikizler üç aylık oldu geçen hafta Cumartesi kahverengi akıntı oldu bende adet olcam diye bekledim tık yok kasıklarda batma vardı Pazartesi idrarda test yaptım bişey çıkmadı ama olmadım yine. Bu arada daha hiç adet olmadım. Normaldir bu değil mi hamile olamam
Süt koruması olarak geçiyo canım emziren annelerin ilk 6 ay veya emzirme süreci bitene kadar adet olmaması ya da düzensiz olması olağan karşılanıyo ama herkeste bir olmuyo sen Doğumdan sonra hiç adet olmadıysan muhtemelen süt koruyo ama yine de dikkat et kuzum ☺ Bebişlerde büyümüş maşaallah
Regl kastetmiştim ben tabi ki kesin koruyor diye bi şey yok süt koruması zannedip hamile olduğunu öğrenen bi çok kişi de var.. Regl olmama ya da düzensiz olma diye belirtmiştim aslında :)Süt reglden mi koruyor gebelikten mi bu cümlede kasıt?Yanlis anlasilma olmasin bence.
Duzensiz regl olabilmek mumkun ki genelde ilk olunan aylar biraz degisiyor ama gebelikten kesin korumasi yoktur.(pompa,emzirme,emzirme sıklıği vb etkenler coktur)
Regl kastetmiştim ben tabi ki kesin koruyor diye bi şey yok süt koruması zannedip hamile olduğunu öğrenen bi çok kişi de var.. Regl olmama ya da düzensiz olma diye belirtmiştim aslında :)
Sağlıkla büyüsün minik adaşımızMerhaba nasılsınız?
U Umithepvar canım az kaldı artik iyi mısın?
whiterabbit88 kuzum yazmıyorsun özledim.
sezson Birumuttur yasamak VosVos35 plojovic sizler bebisleri büyüttünuz darisi bana
Emekleme zamanları çok tatlı oluyorlar. Diş cikarma için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Inşallah kolay atlatır.Sağlıkla büyüsün minik adaşımızbizimkiler de minik hala gözümüzde daha diş çıkaracak, emekleyecek(çok çalışıyor bu aralar), yürüyecek, çiş öğrenecek yolumuz uzun ama sevgimiz sonsuz
Kaç günlük oldu minnoşumuz? Aranız nasıl, nasıl geçiyor günleriniz?
Selam canim nasilsin bebisin nasil biz ne buyutmesi simdi sikintisini cekiyorum emeklemek yerine surunerek gelio pesimden disimiz hala cikmadi ama acisini fazlasi ile cekiyor melegim alisabildin mi sen annelige uykusuzluga :)Merhaba nasılsınız?
sezson Birumuttur yasamak VosVos35 plojovic sizler bebisleri büyüttünuz darisi bana
Merhaba nasılsınız?
Kızım da nerdeyse 2 aydan sonra emzik tuttu. Yılmadan denemeye devam. Wee baby'nin komple silikon olan damaklı yumuşak bir emziğini aldım, 7 aylık olana kadar onu verdim uykuya geçerken.Emekleme zamanları çok tatlı oluyorlar. Diş cikarma için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Inşallah kolay atlatır.
Sevgi biter mi hiç. Bambaşka bir duygu. Allah tüm isteyenlere yaşatsın.
25 günlük oldu kızım teyzesiAramızdan su sızmıyor. Fazla memeci oldu. Kullanıyor beni resmen. Dogru emzigi bulmaya calisiyoruz. Pek begendiremedik.
Uykuya geçişi zor oluyor. Idare ediyoruz iste
Fazla şikayet etmeyeyim ayıp olur çok bekledim kızımı
Cnm bnmm.. 21 bitti sukurler olsn cok sukur bi sikintimiz yok smdilik..persembe ayrintilimiz var onun heyecanindaym..insallah o da guzel gecer..Merhaba nasılsınız?
İyiyim kuzum sen nasılsın?A April wind kuzummm napiysnn nasilsinn