Hamak beşik alıp ileri geri de sallayabilirsin :) uyanık bebişler en çok ebeveyn yatağını sever zatenŞu kuşu desene maşallah ona❤ mini ellerinden öperim.
Sağa sola sallanmaktan hoşlanmadı bizim hanım. Ileri geri daha çok hosuna gidiyor.
En çok bizim yatağı sevdi. Yatınca mışıl mışıl uyuyor. Mecbur kalmadıkça yatırmıyorum tabi.
Bende koltuğa falan yatırıyorum artik
Yaa can kuzu nasil uzulmussundur..dr.uma attm raporu cnm radyologda takilma demisti dr.umda takilma gecicek o sonuc gayet iyi dedi rhatladim oylelikle..saglikla gelsin baska birsey istemiyr insan..Çok şükür canım iyi olmanıza sevindim.
Simay'ın da kalbinde delik var gibi gelmişti doktora. Fetal eko çekildi 2 defa. Çok şükür kardiyoloji doktoru bir şey görmedi. Geçen gün yine kontrole götürdük. Yok bir şeyi çok şükür.
Içın rahat olsun canım. Turp gibidir maşallah. Sağlıkla gelecek emin ol❤
Adı belli olmadı mi
Gaz sorunu olan bebekler daha zor kuzum. Önceki hallerine göre şükrediyorum ama tabi dişte çok etkiliyor. Neyse ki geç çıkarmadı geç olunca daha bi zorluymuş.Hayırlı tezkereler olsun canım. Sağ sağlim dönsün inşallah.
Ne guzel emekliyordur şimdi maşallah ona. Bebeklerde en zor dış cikarma dönemi galiba.
Her mizmizlandiginda emziriyorum. Şu anda da kucağımda yine
Hepsi sağlıkla büyüsün inşallah.
Amin ablam sizi de kavuştursunsezson nasılsın gülüm? Enişte askere gitmiş Allah kavuştursun benimki de gurbete çalışmaya gitti, şafak sayıcaz senin gibi :) Mahir bebiş nasıl? Emekliyor yazmışsın benim kız da birkaç gündür başladı, geziyor istediği gibi bıdık
Dizlik engellemez inşallah ilerlemesini.. Simay da bütün gün hareket haline. Çekmeceleri de keşfetti, dizlerinin üstünde habire açıp karıştırıyor.. Altına uzun tayt veya incecik pantolon giydiriyorum, rahat emekliyor. Öbür türlü halıya, parkeye temastan kızarıyor dizleri..Amin ablam sizi de kavuştursunevet dizlik alacağım kızarıyor baya dizleri hiç durmuyor yerinde kuş kadar yediğini de eritiyor sıpa. Yerim Simayımı maşallah sürünsün kuzum benim ❤
Ayy ablam tuvalete nasil yaptiriosun bana artk bitkinlik geldi gunde 6 kere kaka yapmasindan bez dayanmaz olduDizlik engellemez inşallah ilerlemesini.. Simay da bütün gün hareket haline. Çekmeceleri de keşfetti, dizlerinin üstünde habire açıp karıştırıyor.. Altına uzun tayt veya incecik pantolon giydiriyorum, rahat emekliyor. Öbür türlü halıya, parkeye temastan kızarıyor dizleri..
Hala gazla uğraşıyorsanız tuvalet iletişimini dene gülüm. Biz kakayı klozete yapmaya çalışıyoruz, altını yıkarken de oturtuyorum, çiş yapmasa bile pırt pırt yapıp rahatlıyor çocuk :)
Klozete takılan bebek adaptörleri var, onlardan alabilirsin. Bezin içinde tek seferde yapamıyorlar, o yüzden her beze yapıyorlar az az. Kaka yapmaya başladığını farkedince oturt klozete, ellerinle destekle, düşmekten korkabilir. Sonra neşeli şarkılar falan söyle ki rahatlasın. Ikınmasını teşfik et, rahat edeceksiniz ikiniz de..Ayy ablam tuvalete nasil yaptiriosun bana artk bitkinlik geldi gunde 6 kere kaka yapmasindan bez dayanmaz oldu
Ayy insallah deneyecegim abla cok tesekkur ederim ikiniyor yaptigi azcik kip kirmizi oluyorKlozete takılan bebek adaptörleri var, onlardan alabilirsin. Bezin içinde tek seferde yapamıyorlar, o yüzden her beze yapıyorlar az az. Kaka yapmaya başladığını farkedince oturt klozete, ellerinle destekle, düşmekten korkabilir. Sonra neşeli şarkılar falan söyle ki rahatlasın. Ikınmasını teşfik et, rahat edeceksiniz ikiniz de..
Ay maşallah canım. Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar beni unutmayanlar bilir 1 yaşında bi oğlum var şuan 2.bebeğe hamileym
allah razı olsun canım evet öyle oldu sağlıkla gelsin inşallahAy maşallah canım. Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
2. bebek hemen gelmis
Seninde bayramın kutlu olsun canım. Sağlıklı mutlu nice güzel bayramlara...Bayramınız kutlu olsun kızlarbebişli, mutlu, huzurlu nice bayramlar dilerim
Sağolasın bitanemSeninde bayramın kutlu olsun canım. Sağlıklı mutlu nice güzel bayramlara...
Canim çok şükür sağlığımız yerinde ama uyku sorunumuz devam ediyor. O da düzelirse daha rahatlayacağım. Sizde durumlar nasılSağolasın bitanem
Nasılsınız bakalım, minnak kızçeyle aranız nasılüzmüyor dimi annesini benim kızım?
Oyy kuzucuğuma bak seenn :) hep anneyle takılacak, yerine yatmayacak..Canim çok şükür sağlığımız yerinde ama uyku sorunumuz devam ediyor. O da düzelirse daha rahatlayacağım. Sizde durumlar nasıl
He bu arada,Canim çok şükür sağlığımız yerinde ama uyku sorunumuz devam ediyor. O da düzelirse daha rahatlayacağım. Sizde durumlar nasıl
Ablamm canimsinn iyiyiz elhamdulillah..kucuk bey de iyice kuvvetlendi gumbur gumbur masallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?