- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
Canimsinn cook iyi yaptinn..iyiyim bnde ck sukur tetanoz oldm onun acisi var biraz :)İyiyim kuzum sen nasılsın?
Nasıl gidiyor
Denk geldim öyle gördüm
Yuvarlanip gidiyz vaala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimsinn cook iyi yaptinn..iyiyim bnde ck sukur tetanoz oldm onun acisi var biraz :)İyiyim kuzum sen nasılsın?
Nasıl gidiyor
Denk geldim öyle gördüm
Geçmiş olsun canım soğuk kompres yapabilirsin çok acı şişme olursaCanimsinn cook iyi yaptinn..iyiyim bnde ck sukur tetanoz oldm onun acisi var biraz :)
Yuvarlanip gidiyz vaala
Yolu yarıladın maşallah gülüm :) detaylı ultrason çok iyi gelecek sana. Oğluşunu daha net göreceksin. Hareketlerini, yüzünü, ellerini, ayaklarınıCnm bnmm.. 21 bitti sukurler olsn cok sukur bi sikintimiz yok smdilik..persembe ayrintilimiz var onun heyecanindaym..insallah o da guzel gecer..
Sen napiysn simay hanmlar nasillar :))
Kuzum benimm cok tskrr ederm bilmiyrdm..suan dayanilmicak kde degil sukur bakalim yarina ne halde olurum :) cok agrirsa dedifini yapicam ❤ dualarimdasin kuzumm ❤Geçmiş olsun canım soğuk kompres yapabilirsin çok acı şişme olursa
İyi olmana sevindim kuzum
Allah razı olsun canım benimKuzum benimm cok tskrr ederm bilmiyrdm..suan dayanilmicak kde degil sukur bakalim yarina ne halde olurum :) cok agrirsa dedifini yapicam ❤ dualarimdasin kuzumm ❤
Ablaamm sukurler olsun Rabbime yariladik vala..ck heyecanliyimm detayli icin geercektn..Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin hergun dua ediyrm kabul olsn insallah..Yolu yarıladın maşallah gülüm :) detaylı ultrason çok iyi gelecek sana. Oğluşunu daha net göreceksin. Hareketlerini, yüzünü, ellerini, ayaklarını
Tetanoz için de geçmiş olsun. Bir müddet kol hareketlerini kısıtlayan bir aşı ama naparsın...
Sendende razi olsn bitanecimmm..canim kuzumm..unuturmuyum hiccAllah razı olsun canım benim
Soğuk uygulama konusunuda bana ebe demişti kuzum
Merhaba kızlar beni unutmayanlar bilir 1 yaşında bi oğlum var şuan 2.bebeğe hamileym
TeşekkürlerGözünaydın :))))
Ece kuzusu öperim onu kıyamam dış sorununu en hafif şekilde atlatır inşallah.Selam canim nasilsin bebisin nasil biz ne buyutmesi simdi sikintisini cekiyorum emeklemek yerine surunerek gelio pesimden disimiz hala cikmadi ama acisini fazlasi ile cekiyor melegim alisabildin mi sen annelige uykusuzluga :)
Ben de annemin daha bebegiyimBebisler buyumez :) buyudukce herseyde buyur unutma onlar hep bebek
Şaka bir yana darısı başına :)
Nasilsin?Nasil gidiyor demeyecegim,olabilecegi en guzel haliyle yuruyordur hersey eminim,annelik boyle bisySen kendini iyi hissediyorsan en guzeli.
Bunca zaman gecti bile :)
Hic memeci,beni kullaniyor fln diye dusunme inan.Onlar bizden daha iyi biliyor nasil davranacagini.Sebep,sonuc aramadan şunu bunu yapsam annem alisir fln demeden
Kaliplari bosver.
Kolaylik sanilan bicok sey hayati daha da karmasiklastirir unutmaEmzik hic olmasaydi ne yapardin?
Bende takmışım illa yatagina yatirmaya calisiyorum. Bugun evin icinde bebek arabasına koydum. Ileri geri yaparken uyudu. Bıraktım valla oyleKızım da nerdeyse 2 aydan sonra emzik tuttu. Yılmadan denemeye devam. Wee baby'nin komple silikon olan damaklı yumuşak bir emziğini aldım, 7 aylık olana kadar onu verdim uykuya geçerken.
Oğlum her ağlamada emzikle susan bir bebekti. Uyurken zaten ağzında olurdu. Kızım sadece uykuya dalarken emiyor. Bırakması da kolay olur inşallah.
Bu emziği kaşıyıcı olarak da kullanıyor zamanla :)
Uykuya geçiş için ayrıca rutin uydurmak gerekebilir. Simay memede uyumadıysa, gazını çıkarıp, pufun üzerine yatırıp emzik verirdim. Başını sıvazlayarak ninni söylerdim, arada pış pış ederek.. Hareketsiz yattığı dönemde uyuduğu yerde bırakırdım. Hareket etmeye başladığında, uykuya dalınca beşiğe alırdım.
Her ay değişebiliyor uykuya dalma şekilleri ama çok uç hallere bürünmedi bizde. Şu an da yerde uyuyor mesela, döşeklerin üstüne yatırıp emziği verip yanına yatıyorum. Sırtına pat pat vurarak, pış pış diyerek uyutuyorum. Oyundan yorgun düştüğü için kolay uyuyor genelde..
Sen de açık havaya çıkarırsan daha kolay uykusu gelecektir. Akşam için de banyo ettirip bebe yağıyla masaj yapabilirsin. Bir sürü seçenek var. Kızınla ortak bir yol bulacağınıza eminim. Başlıca önemli nokta senin güler yüzlü ve sabırlı olman sanırım. Benim sırıtmaktan kaz ayakları çıktı göz kenarlarımda şimdi kızım da güleç yüzlü, neşeli bir bebek. Onlar bizim aynamız
Insallah kuşum ama atlatamio cani cok yaniyor cikartsa rahatlocak bide hasta oldu duzgun nefes alamiyor. Hergunu bir baska guzel dimi 1 saat uyusun dinlenim die gozunun icine bakiorum uyuyo ozluyorum coknuyudu uyandirsam mi diorm tuhaf sey annelik vesselam :)))Ece kuzusu öperim onu kıyamam dış sorununu en hafif şekilde atlatır inşallah.
Bizim küçük hanım da iyi çok şükür. Her gün farklı şeyler yaşıyoruz.
Dün hiç uyumadı. Ağlayacaktım artik. Uyuyunca da vakit geçmiyor ama
Ben de annemin daha bebegiyim
Hergunumuz bir değişik oluyor canım. 40 ı çıkınca düzelir diye avutuyorlar beni. Ne değişecek çok merak ediyorum. Genel anlamda iyiyiz çok şükür.
Emzirirken uykuya geçiyor ve öyle kalmak istiyor. Yatırınca 5 dk sonra uyanıyor. Hoooppp dön başa
Bu arada bunları burda konuşuyor olmak bile ne güzelmiş.
Emzik konusunda da başarılı değiliz tutamıyor. Bugün da sağlık ocağından aradılar. Emzik vermeyin dediler. Ondan da vazgeçtik artik.
Insallah kuşum ama atlatamio cani cok yaniyor cikartsa rahatlocak bide hasta oldu duzgun nefes alamiyor. Hergunu bir baska guzel dimi 1 saat uyusun dinlenim die gozunun icine bakiorum uyuyo ozluyorum coknuyudu uyandirsam mi diorm tuhaf sey annelik vesselam :)))
Aynı adaşı da öyleydi :) yıkanırken bişey yok, giyinirken çok ağlardı ama epeydir aştık onu, artık keyifle banyo yapıyor hatta kucağımda dolanırken banyonun kapısı açıksa eliyle oraya yönlendiriyor beni.. terliyse hemen oturtuyorum küvetine, sıkı sıkı tutunuyor yanlara, suyu ayarlamamı bekliyor. kova yakınlardaysa tutup çekiyor artıkBende takmışım illa yatagina yatirmaya calisiyorum. Bugun evin icinde bebek arabasına koydum. Ileri geri yaparken uyudu. Bıraktım valla oyle
Banyo yaparken sesini çıkarmıyor. Banyo bitince kıyamet kopuyor. O üstünü giydirmek eziyet oluyor. Yag-losyon sürmek imkansız neredeyse.
Bizim hanım pek nazlı anlayacağın canım.
Çok şükür canım. Nasıl geçti kontrolümüz?Cnm bnmm.. 21 bitti sukurler olsn cok sukur bi sikintimiz yok smdilik..persembe ayrintilimiz var onun heyecanindaym..insallah o da guzel gecer..
Sen napiysn simay hanmlar nasillar :))