Ah kuzum üzmek için yazmadım hakkını helal et. İnan eve geldikten sonra arada baktım size durumlarınıza annemi sorar üzülürsünüz diye yazmadım kimseye. Şimdi de aynı şekilde üzmek istemiyorum benim için değerlisiniz hepinizCnm ck ck gecms olsn pasayaa..anneciginin dddigi icimi acittimekani cennet olsn..
Sağol canımm Aminn. Kendine bebişe dikkat et. Şuan 39+3 tesin mahir o gün doğmuştu. Bi sancıda kurtulun ikinizde sağlıkla hayırlaKuzum foruma bakmıyordum uzun zamandır yeni gördüm başın sağolsun Rabbim annenin mekanını cennet eylesin inşaallah... söylediği kalbime dokundu annelik ne yüce bi makam bizde hakkıyla olabilelim inşaallah
Sağol kuzum böyle böyle büyüyorlar demek ki. Annelik hem hoş hem zor zanaatCanım benim sagolasin❤ Amin inşallah.
Çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Mahir paşaya da geçmiş olsun. Inşallah hemen iyileşir. Keşke hiç hasta olmasalar.
Annende kiyamamis torununa. Allah rahmet eylesin. Bizde annelerimiz gibi güçlü oluruz inşallah.
Sakin ole dusunme kuzum bnmm birimizin derdi hepimizin oldu inan bu grup ck ck farkli canimsin bnmm Rabbim yueegine ferahlik mahire de sifalar versin insallah seviyrm senii ❤Ah kuzum üzmek için yazmadım hakkını helal et. İnan eve geldikten sonra arada baktım size durumlarınıza annemi sorar üzülürsünüz diye yazmadım kimseye. Şimdi de aynı şekilde üzmek istemiyorum benim için değerlisiniz hepiniz
Snde sag salim kucagina al insallah canim derlerdi inanmazdim ilk 2. 3 ay cok iyiydik emzir gazini cikar alt degistir yatir superfi smdi durmuo surekli bi ekşın istioSeni cadi senii :)))
Sağlıklı olsun da canım ben onu büyütürüm inşallah. Haftasıyla uyumlu giderken 1 hafta gerilemesi canımı sıktı. Bakalim haftaya nasıl olacak.Kuxumm hic canini sikma vosvos ablamin dedigi gibi olcumde oyle ckabilir..kilolu olmasi saglikli olacagi anlamina da gelmiyr bitanem insallah 3u gorur gecer de kuzun gorursun bak :) .annem en kucuk kardesimde son ayinda meyveyi bol yemis 4.200 dogmustu :) aklinda olsn:)
Haftasıyla uyumlu giderken 1 hafta geriledi. Haftaya nasıl olacak çok merak ediyorum.Simayinannesi Kilosunu hic dert etme.Haftalari ilerleyip ciğer gelisimini vs tamamlasin onemli olan o canim.
Beslenmenden eminsen sırf kilo aldirmak icin hicbiseye kalkisma derim ben :)
Cunku bir cirpida buyuyorlar.Ama suan beslendiklerin,emzirirken yediklerin ona agiz tadi olarak donecek.
Benim Sezen 40.haftada 2640 dogdu.
Simay benim kansizliktan dolayi 1 hafta tamamen durdu gelisimi sonra o hafta ben kilo verdim o aldi.Kan serumu taktirmisti doktorum hatta 3 gunde 1,5 kez.
38 haftalik 2640 dogdu Simay'da.Kilosu tam doktorumun dedigi kadardi.
39 haftayi doldurmami bekleyecektik ama kandan sebep beklemedik,erken dogacak haksizlik mi olacak diye dusunurken ayni ablasi kadar 2640 dogru grami gramina :)
Benim icin buyuk bi mesaj oldu :)
Hizla buyuyorlar.Anne sutu aldi sadece.
Bugun 8 aylik oldu bile...
Saglikli olsunlarda,kilo saglik demek degil her zayiflikta zindelik degil❤
Izmircocukdoktoru var instagramda takip etmiyorsan etmeni tavsiye ederim.
Hem kendin icin hem bebisin icin simdiden buyuk örnek olur.
Saglikla gelsin kuzucuk❤
Amin canım benim❤Sağol kuzum böyle böyle büyüyorlar demek ki. Annelik hem hoş hem zor zanaatsağlıkla gelsin Simayımız adıyla yaşasın
Insallah kuzumm insallahh saglikla bi gelsinler insallah..olsn kuzumm cilveleri iste saglikla buyusun prenses gozumde canlandi yerim onu :)Snde sag salim kucagina al insallah canim derlerdi inanmazdim ilk 2. 3 ay cok iyiydik emzir gazini cikar alt degistir yatir superfi smdi durmuo surekli bi ekşın istio
Insallah kuzum sagliklari onemlii grcektnn baska hic birsey degil..guzel haberlerini alip saglikla gelsin insallahhSağlıklı olsun da canım ben onu büyütürüm inşallah. Haftasıyla uyumlu giderken 1 hafta gerilemesi canımı sıktı. Bakalim haftaya nasıl olacak.
Meyve yiyorum kuzum. Hele 1 tanesi varki 3 öğün yiyebilirim
Anneler kıyamaz evladına, torununa... annem de kv de hep söyler, aman çocuklar hasta olmasın biz olalım derler. hele bebeklere hiç dayanamazlar... Nur içinde yatsın anacığın..Cansınkimseyi de anlamamış güzel yürekli ablam.
Ek gıda sıkıntı yaa biz çok erken başlamak zorunda kaldık. Mama yemiyor benim sütüm de büyüklerin tabiriyle sıkıntı sütü o yüzden çocuk mahvoldu. Dr ek gıdaya başlattı başta güzel yedi ama enfeksiyon kaptı yine minik. Onunla uğraşıyorum geçer inşallah. Annemlerdeydim bi gece çok ağlıyordu mahir. Yatağından zorla kalkıp yanıma geldi kurban olduğum. Kızım bu çocuk niye ağlıyor dedi anne yine gaz sancısı herhalde dedim bakıyorum neyi var. Ağlamasın onunkide bana gelsin dedi. Anne öyle deme yeterince ağrın var zaten dedim olsun dedi. Her ağrısı olunca annemin o lafı aklıma geliyor. Bende onun gibi güçlü bi kadın güçlü bir anne olacağım inşallah.
Ne güzel sözmüş yazdığın büyük şükürler olsun Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin
geçmiş olsun kuzum, inşallah sıkıca tutunur yavrucanAblamm cansin sen yaa simayimiz biraz uzmus seni cadiligini kullaniyr demkk bak :)
Insallah duzene girer ablamm..
Bizde dun hastaneden ciktk sukur ablamm ama daha cikmadan bi kanama daha yasadim Allah hayra cikarsin insllh bi dahasini yasaammam .. cok zor yaa
İyiyiz biz de 7. ayı doluyor kuzumun :) su gibi aktı zaman.. sağlıkla gelsin prensesinEvet ablacım bizi korkuttular erken Doğum diye ama 40ı doldurmak üzereyiz hiç tahmin etmemiştim 40 haftayı göreceğimi merak etmişsin Allah razı olsunsen nasılsın yavrular nasıl kocaman olmuştur küçüğü de ♥
Cok sagol ablamm aynn dedigin gibi vala..insallah uzmez bizi bakalim hayirlisi Allahtangeçmiş olsun kuzum, inşallah sıkıca tutunur yavrucanevlatlar baş tacı, onlar iyi olsun bizler üzülsek de geçer unutulur
İyiyim abla çok şükür. Her şey de yolunda gidiyor. Bir sıkıntımız yok :) siz nasılsınızKızlar ek gıda konusunda biraz dertliyim, o yüzden daha çok Ekim anneleri grubunu takip ediyorum, buraya yazma fırsatım olmuyor pek. Kızım da iyice alıştı gezmeye, ya kucakta olacak ya dışarıda. Bırakınca ağlıyor, haliyle foruma çok giremiyorum.
U Umithepvar kuzum nasıl oldun?
Simayinannesi bebiş geldi gelecek hazırlıklar tamam mı?
sezson kuzum konuştuk zaten, tekrar sabırlar diliyorum, seviliyorsun
@whiterabbit88 davşanım, güzel haberler ver bize inşallah
Birumuttur yasamak nasılsın gülüm? Sağlığın nasıl? Kızın nasıl?
A AsyaaAyazz sen nasılsın? Herşey yolundadır inşallah?
Zeyah3917 sıkıntı yok dimi gülüm? Bekliyor mu bebiş gününü?
@lapland test yapmadın mı?
@nalyecetemtahin kayıplarda... çok merak ediyorum
@babyloading87 bebişi bulup sırra kadem bastı :)))
@Sosyaljo nasıl gidiyor gebelik
@Sessizgemi86 ikizler nasıl canım? anlaşabiliyor musunuz
@1melegimolsun var mı yeni haberler?
Amiin kuzum Allah razı olsunSağol canımm Aminn. Kendine bebişe dikkat et. Şuan 39+3 tesin mahir o gün doğmuştu. Bi sancıda kurtulun ikinizde sağlıkla hayırla
Amin ablacımİyiyiz biz de 7. ayı doluyor kuzumun :) su gibi aktı zaman.. sağlıkla gelsin prensesin