- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Maşallah canım. Sağlıkla doğsun inşallah❤Bendende bir erkek geliyor teyzeleri hepinizin ellerinden öpüyor,kandilinizi kutluyor akıllı bıdığım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım. Sağlıkla doğsun inşallah❤Bendende bir erkek geliyor teyzeleri hepinizin ellerinden öpüyor,kandilinizi kutluyor akıllı bıdığım![]()
Bendende bir erkek geliyor teyzeleri hepinizin ellerinden öpüyor,kandilinizi kutluyor akıllı bıdığım![]()
Amanda aman simayin annesiMaşallah canım. Sağlıkla doğsun inşallah❤
Evet canım erkekler atağa geçti,çok çok teşekkür ederizGözünüzaydınnerkekler sıralanıyor bir bir.
Saglikla kavusun insallah❤
Amanda aman simayin annesiya bende kim bu diyorum,sağlıkla kavuşun simayinla
![]()
Iyi bayramlar cnm amin insallahHerkese iyi bayramlar
Keyifle geçen bir bayram olur insallah
Masallah canım ❤ Allah analı babalı büyütsün.Selam kızlar benim bayram şekerim bayramda geldi çok şükürikimizde iyiyiz elhamdulillah yazamadım sezaryen olduğu için yeni yeni kendime geliyorum:)
Gözün aydın canım. Sağlıkla analı babalı büyüsün insallah❤Selam kızlar benim bayram şekerim bayramda geldi çok şükürikimizde iyiyiz elhamdulillah yazamadım sezaryen olduğu için yeni yeni kendime geliyorum:)
Gözün aydın gülümSelam kızlar benim bayram şekerim bayramda geldi çok şükürikimizde iyiyiz elhamdulillah yazamadım sezaryen olduğu için yeni yeni kendime geliyorum:)
Amiin kuzum..Masallah canım ❤ Allah analı babalı büyütsün.
amin inşaallah canımGözün aydın canım. Sağlıkla analı babalı büyüsün insallah❤
Amiin inşaallah ablaGözün aydın gülümAllah bağışlasın prensesini, güle güle büyütün
aklımdaydın acaba sancısı geldi mi diye.. girip yazamadım.. geçmiş olsun sana da, acil şifalar diliyorum ❤
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün :)Selam kızlar benim bayram şekerim bayramda geldi çok şükürikimizde iyiyiz elhamdulillah yazamadım sezaryen olduğu için yeni yeni kendime geliyorum:)
Amin canım sağol :)Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün :)
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin cnm gozun aydinAmin canım sağol :)
Kuzum iyiyim. Simay hanımı bekliyoruzSimayinannesi kuzummm aklima dustunn birden nasilsinn
Cok sukur cnm bnmm..aklima dustun bi anda :) bi soraym dedm..vakitlice gelsin prenses insallah Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin bidenemm..guzel haberlerini bekliyrz insallahKuzum iyiyim. Simay hanımı bekliyoruzdaha doğum yapmadım.
Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?
Amin insallah canım benim❤Cok sukur cnm bnmm..aklima dustun bi anda :) bi soraym dedm..vakitlice gelsin prenses insallah Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin bidenemm..guzel haberlerini bekliyrz insallahZeyah3917 kurtuldu sira sende kuzumm :)
Bende iyiyim yavrm bugunumuze sukurr..16+4 olduk zamn cabuk gecsin saglikla alaym yavruyu kucagima diye dualardaym bnde :) kahve lekelerde baya azalma oldu ama bi yere cikaym artis oluyr napicaz boyle bilmem hayirlisi bakalim Allahtann..bizde durumlar boyle kuzucuk geliyrz pesnizden insallah:)