04.02.2019kizlaaaar.... ben 04.04.2018 saat 09.38 de genel anestezi olarak bebisimi kucagima aldim cok şükürdarisi isteyen herkese olsun..Allah olmayana da versin insaAllah... @VosVos35
Insallah canim benimİnşallah bir sıkıntı yoktur kuzum ❤ sağlıcakla gelsin minik prensesin ❤
Tesekkur ederim canimGözün aydın olsun canım
Gozunuz aydin canim. Adıyla saglikla yasasin prenses.04.02.2019tarihi yanlis yazmisim hangi akla hizmet yaptiysam...narkozun etkisi diyelim
tessekkur ederiz teyzesi amin amin amin .seninde kiz mis okudum hayırlı evlat olsun insaAllah....Gozunuz aydin canim. Adıyla saglikla yasasin prenses.
Narkoz fena etkilemis
Amin canim insallah tesekkur ederim❤tessekkur ederiz teyzesi amin amin amin .seninde kiz mis okudum hayırlı evlat olsun insaAllah....
Belliydi dimikizlaaaar.... ben 04.04.2018 saat 09.38 de genel anestezi olarak bebisimi kucagima aldim cok şükürdarisi isteyen herkese olsun..Allah olmayana da versin insaAllah... @VosVos35
Daha erken cnm doktorlar bile 1yıldan önce tedaviye başlamıyor rabbim hayırlı zamanında verecektir inşşşşKullamdığım ilaç yok canım evet bazları 2 3 gün sürer azar azar diyor ama benimki bugün sanırmm adet kanaması gibi koyulaştı umudum kesildi yani artık gelecek aya. Bu 5. Ay 5 adetim evleneli.
Sonuç ??Kontrol bugun. Insallah bizde ogreniriz. Catlatti bizi minnoş :)
Nasilsin şimditessekkur ederiz teyzesi amin amin amin .seninde kiz mis okudum hayırlı evlat olsun insaAllah....
Evet ilk günler benimde fenaydı kırmızı kırmızı şimdi beyaz ama rahatsız ediyor sahada çatlarım sanırım KESK’e bi hamile kalabilsem ahhh ahhhGerginken belli olmuyor pek :) sadece renk farkı oluyoresas doğumdan sonra fena oldu manzara zayıflayınca :))
Bende WC konusunda çok titizimdir bak hamilelikten sonrada önce de hiç olmadı ama gebelikten mi oluyor bende çözemedimBenim ilişki hiç olmuyor ve kendıme ait wc m var evde yani benden baskasi girmiyor nasil kapıyoeum anlamadim
Adana karpuzu gibi olmak istiyorum bende amaaa yaaaaAman doktorlar neler görüyor neler benım ki dalga gecıo artık adana karpuzunda donmussun dıor
Hahaa ya değişiklerİnş korktuğun gibi olmaz cnm valla bizimkide karşıydı ama işler ciddiye binince herşey değişti şimdide övünür benim torunum hep anne sütü aldı ilk günler dışında annesi hiç mama vermedi diye bazen korkutuyor beni ahahah
Gmzün aydın canım bir prenses daha geliyor. :)Canlar❤
Tek tek etiketleyemedim merak eden soranlar bin kere tesekkurler❤
KIZIMIZ geliyor
Bir de dua etmenizi isteyecegim. Kızımızın kalbinde bir problem var gibi. Yarin tekrar bakilacak. Doktorum ben yaniliyorda olabilirim dedi. Netlesince yazarim yine. Üstümden tır gecmis gibi yorgunum.
Hepimizin evladı saglikli olsun insallah
Değişikliğin kraliçesi ahahahah sende takmamaya çalış duymamaya çalış görmemeye çalış ben ikincide öyle yapacamHahaa ya değişikler
Oyyy prensese maşallah maşallah :) nazlı bebişimiz kızmış demek yerim ben onu. Kalbinde parlaklık vs görünebilir kuzum normale dönecektir inşallah sıkma canınıCanlar❤
Tek tek etiketleyemedim merak eden soranlar bin kere tesekkurler❤
KIZIMIZ geliyor
Bir de dua etmenizi isteyecegim. Kızımızın kalbinde bir problem var gibi. Yarin tekrar bakilacak. Doktorum ben yaniliyorda olabilirim dedi. Netlesince yazarim yine. Üstümden tır gecmis gibi yorgunum.
Hepimizin evladı saglikli olsun insallah
Nasilsin şimdi
evet canimBelliydi dimi