- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
Benim ilişki hiç olmuyor ve kendıme ait wc m var evde yani benden baskasi girmiyor nasil kapıyoeum anlamadimBen çok kullandım hamileliğimde hep enfeksiyon vardı hatta doktor ilişki yasakladı falan ama öyle çok yanmamıştı benimki
Hayirli haberlerini beklioruz cnmKontrol bugun. Insallah bizde ogreniriz. Catlatti bizi minnoş :)
canım benim. yorucu bir süreci atlattınız, olsun yine de denediniz, içinizde kalmadı öyle düşünüp içini rahatlatmaya çalış.Bitanemmm kuzummm okuyup kaciyrm herkesten haberdar olayim diye..buralardayim derrt ortaklarimdan baska gidecek yerim ykki :) ne kimseye yorum yapabilecek ne anlatacak birseyim var ondn suskunum bu ay onumuzdeki ay tup bebege gittigimde basinizi yerim :)) bugun su yapildi bugun bu oldu diye :) simdilik suskun mod on :)
Sen napiysn bidenem masallah sana kirk bir kere kocaman olmussunuz :) isim durumlari ne alemde..
zeynebim öyle böyle derken zaman geçiyor değil mi kuzum =) sağlıkla kucağına alacağın günleri de görelim, ismiyle yaşasın güzel kızın inşallahBende senin gibi okuyucu modundayım daha çok :):) netleştirdiniz mi tüp bebek konusunu canım hayırlısı nasılsa öyle gelir minik inşaallah... olsunda biz razıyız yenmeye sıkıntı yok :):) çok şükür ya yarıyı geçtik öyle böyle derken darısıda size olsun inşaallahisim Afra düşündük bakalım yanına bi isim daha da dedim ama herkes tek olsun diyo ama ben bi çıkış yapıp Sümeyye Afra diyebilirim
oof off şu herkesin her şeye karışma cüretini kendinde bulmasına ayar oluyorum yahu.. bırakın da ebeveynler karar versin dimi.. neyse kuzum sen ve bebişin iyi olun da, gerisini fazla takmayacaksın artık =) kendi kendini körükleme gülümBeni de dün kocamınkiler delirtti.
Biz 3 ay dolmadan kimsetye söylemicez dedik.Sadece kv ve görümceler biliyor.Dün çat kocinin kuzeninden msj whatsaptan .
Hayırlı olsn bebek geliyormuş.
Bi tepem attı hemen aradım kvdemi kim söyledi diye.
Küçük görümcem ağzından kaçırmış !Hic de kaçırmamış bariz söylemiş.
Bebek görmeye gitmsler onlara,demis artık sıra Zeyneplerinkinde onu sevcez.Ben olan olmıus dedim kapadm
Aksm koci aradı annesini.Bi kaynadı .Orda amcaları falanda varmış çünkü.Tüm sülale duymuş.
Bası n açıklaması mı yaptınız dedi sülaleye.
Hık mık dedi.Hopörlörde konuustu.Lafı ddeğistiiriyor kvdem.Kontrol ne zman diyor
işaret ettim uzatma tmm olan olmuş dedim.
>Sen kimsin yani,anası babası var bu cocugun.Onlar bilir nezman söylenecek!
Kendi 2.ye 37 yasında doğurdu aylarca sakkladılar.
İnanılmaz gerginim.Hevesimizi kursağımızda bıraktılar resmen.Herkese söyleyererk!
oy vosvikimin oğlu da kimbilir ne canlar yakacaktır yahuArada kocaman bez varken sımsıkı sarmak daha çok yamultmasın da... Beni kundak yapmışlar bacaklarım düzgün değil, oğlumu yaz günü sere serpe büyüttüm sütun gibi bacakları dümdüz maşallah ❤
Kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor. Hepinize dua ediyorum buraya çok giremesemde aklımdasınız. Size biley sorcam bu aralar her gece kabuslar görüyorum çok korkuyorum bu durumunyaşayan var mı. Uyanıp ağlıyorum o derece
Kızlar 35. Haftamdayım bugün kontrolm vardı karın çevresi 1 hafta gerideymiş her hafta gel dedi doğum tarihini söylemedi belli olmaz beslenmesi yavaşlamış dedi böyle birşey yaşayan var mı bebeğim 2.580 gr küçük mü sizce
Oyyy davşanım benim çok özledim seni yaaacanım benim. yorucu bir süreci atlattınız, olsun yine de denediniz, içinizde kalmadı öyle düşünüp içini rahatlatmaya çalış.
eşinle birbirinizi tam olarak anlıyorsunuz ve destek oluyorsunuz gibi hissediyorum, bu çok kıymetli bir şey.
inşallah bundan sonraki tüp denemeniz pozitif sonuçlanacak, senin de yüzün gülecek arkadaşım
zeynebim öyle böyle derken zaman geçiyor değil mi kuzum =) sağlıkla kucağına alacağın günleri de görelim, ismiyle yaşasın güzel kızın inşallah
oof off şu herkesin her şeye karışma cüretini kendinde bulmasına ayar oluyorum yahu.. bırakın da ebeveynler karar versin dimi.. neyse kuzum sen ve bebişin iyi olun da, gerisini fazla takmayacaksın artık =) kendi kendini körükleme gülüm
oy vosvikimin oğlu da kimbilir ne canlar yakacaktır yahusimay kuzusu ile rutininiz oluşmuş ufaktan maşallah size hep güzel günlerini gör kuzum
uzun bir aradan sonra selam herkese canımcıklarım =)sezson Simayinannesi plojovic başta olmak üzere, şu an anımsayamadığım arkadaşlarıma bir açıklama yapayım dedim. inanın gücümü zar zor toplayıp size haber vereyim diye geldim.
eşimle problem yaşıyoruz, daha çok benden kaynaklı. şu an burada anlatamayacağım şeyler söz konusu. bu dönemde bebek düşünmüyorum, çünkü ilişkinin gidişatı bence çok net değil. kafamı toparlamaya çabalıyorum. bir yandan işim de bastırıyor..
hepiniz aklımdasınız, ara ara gelip okuyup kaçıyorum. nolur bu dönemde beni mazur görün. yazamazsam, mesajlarınıza cevap veremezsem kırılmayın. kafam o kadar dağınık ki, ben ben gibi değilim.
hamişlere sağlıklı doğumlar diliyorum, hamile kalmak için uğraşan, didinen, binbir dua eden kader arkadaşlarıma da gönüllerinden geçenin tez zamanda olmasını diliyorum. kucaklarına bebeciklerini almış canlara da sağlıklı, huzurlu günler dilerim.
hepinizi ayrı ayrı seviyorum.
arada yazarım, sağlıcakla kalın.
Tutuyorum simdılık:)Tutabiliyorsan ne mutlu
Aman doktorlar neler görüyor neler benım ki dalga gecıo artık adana karpuzunda donmussun dıorYurt dışında hatunlar o çatlakları dövme ile belirginleştirip övünerek gösteriyormuş bende dün çatlatma iğnesi için hemşireye göbeğimi açtım çok utandım çatlaklarımdan hamilr kalırsam inşş doktora Nası açacam bilemiyorum
Teşekkür ederiz cansınn bende sezeni Simayı öperim çokçaaa ❤Simayinannesi Kurban olsunlar o prensesi vereneeee❤
Ahh isim işi ne karmaşa :)
sezson Annene Allah acil sifalar versin canim❤
Mahir kuzusunu öperim ❤
N nalyecetemtahin Iyisinizdir insallah❤
Gözün aydın arkadaşım ❤ Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤ ismini ne koydunuz prensesin?kizlaaaar.... ben 04.04.2018 saat 09.38 de genel anestezi olarak bebisimi kucagima aldim cok şükürdarisi isteyen herkese olsun..Allah olmayana da versin insaAllah... VosVos35
İnşallah bir sıkıntı yoktur kuzum ❤ sağlıcakla gelsin minik prensesin ❤Canlar❤
Tek tek etiketleyemedim merak eden soranlar bin kere tesekkurler❤
KIZIMIZ geliyor
Bir de dua etmenizi isteyecegim. Kızımızın kalbinde bir problem var gibi. Yarin tekrar bakilacak. Doktorum ben yaniliyorda olabilirim dedi. Netlesince yazarim yine. Üstümden tır gecmis gibi yorgunum.
Hepimizin evladı saglikli olsun insallah
Gözün aydın olsun canımCanlar❤
Tek tek etiketleyemedim merak eden soranlar bin kere tesekkurler❤
KIZIMIZ geliyor
Bir de dua etmenizi isteyecegim. Kızımızın kalbinde bir problem var gibi. Yarin tekrar bakilacak. Doktorum ben yaniliyorda olabilirim dedi. Netlesince yazarim yine. Üstümden tır gecmis gibi yorgunum.
Hepimizin evladı saglikli olsun insallah
amin amin amin .sagol canim Allah razi olsun ayse humeyraGözün aydın arkadaşım ❤ Allah sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤ ismini ne koydunuz prensesin?