- 23 Aralık 2018
- 692
- 386
Insallah sende alirsin canimHadi hayirlisi ben asilamam 19 aralikta oldu bugun dedim evde idrar testi yapim koskoca negatif ignenin etkisi bile yok bende benim moralim sifir sifir sifir. ins iyi haberler alirsin
Gelişmiş 2yuöurtam varmış bakalım ilişki tarihi verdi ama bu ay umutlu konuştu sasırdımMasallah ona :) haber et yavrm dr neler dicek merk ettm..
Çok açık sözlü gördüm kendimi ahahah evet cnm daha fazla uzak kalamadım en azından burda herkes beni anlıyor etrafımdaki herkes sıkıldı bendenKiz uzaktq kalsan aklinda hep o mesele oldugu icin olmuyr yaa sen bizle ol en iyusi :)
Kız değil teyzesi erkek onu yanlış hatırladın:)) ayrılmaya niyetim yok bakalım doktor bu ay umutlu konuştu nolcak bakalım kaybın için çok üzüldüm ama şükür rabbim kucağını boş bırakmamış cnmSenin hatirladigin tedaviyi oldum hamile de kaldim ama bebegimi kaybettim. Eylulde yine tedavi oldum. Cok sukur iyi gidiyoruz. 2 sene once de bir kaybim olmustu. Zor oluyor anliyorum seni. O dönemini de hatirliyorum. Hicbirimiz yasayalim insallah.
Sen bu gruptan ayrilma. Oyle ya da böyle o bebek gelecek
Kızın da okula baslamis. Basarilar dilerim :)
Ins diyimde labquik testiydi hassati 5 ile 50 arasi algiliyor olsaydi cikardi bakalim artikInsallah sende alirsin canim
Çok sevindim gülüm ❤ inşallah yılbaşı arifesinde bebiş yola çıkacak :) yeni yıl yeni umutlar, yeni başlangıçlar ❤Daha çok gün var cnm 15ocak bat cnm. Bugün doktora gittim 2güzel yumurtan var büyümüş gayette canlı duruyor dedi Pazartesi çatlar sen pzardan itibaren gün aşırı 3gün halvet ol dedi :) iğne vermedi gayet güzel yumurtan kendi çatlar dedi ve ilaç verdi bakalım bu sefer umutlu konustu
Bende ondan kullandim dun cikti bu gun cikmadi iste ama erken gebelik degildiIns diyimde labquik testiydi hassati 5 ile 50 arasi algiliyor olsaydi cikardi bakalim artik
Hadi bakalm hayrlisi olsn insallah cnmm..odevine guzl calis bakalim :)Gelişmiş 2yuöurtam varmış bakalım ilişki tarihi verdi ama bu ay umutlu konuştu sasırdım
Benimkinde de erken gebelik yazmiyo normal kaset tipi onun erken gebelik testi uzun kapak kapamali idi bu kullandigim kaset tipi ovu testleri gibi ama iceriginde prospektüs de 5 ile 50 arasi algima okudumBende ondan kullandim dun cikti bu gun cikmadi iste ama erken gebelik degildi
Hic bilmiyorum.benimde kaset tipiydi allah yardimcimiz olsun zor bi.surec ve daha neler gorcez kim bileBenimkinde de erken gebelik yazmiyo normal kaset tipi onun erken gebelik testi uzun kapak kapamali idi bu kullandigim kaset tipi ovu testleri gibi ama iceriginde prospektüs de 5 ile 50 arasi algima okudumhayirlisi diyelim nolcak halimiz
Vayyy paşaKız değil teyzesi erkek onu yanlış hatırladın:)) ayrılmaya niyetim yok bakalım doktor bu ay umutlu konuştu nolcak bakalım kaybın için çok üzüldüm ama şükür rabbim kucağını boş bırakmamış cnm
Doktorum da yeni yılı güzel değerlendir bol bol eğlen dedi ahahah yılbaşı gecesi ben yokumÇok sevindim gülüm ❤ inşallah yılbaşı arifesinde bebiş yola çıkacak :) yeni yıl yeni umutlar, yeni başlangıçlar ❤
Görev gibi oluncada olmuyor hadi bakalım çocuk yapalım der gibi ahahah bakalım biz hep dalga geciyoruz bu durumla rabbim ondan nasip etmiyor galibaHadi bakalm hayrlisi olsn insallah cnmm..odevine guzl calis bakalim :)
Ben hatırlanmama bile şasırmışken senin kız oğlan karıştırman çok ırmak Canım valla hayatta kacırmayız havada kara da yaparız ama bakalım rabbim 2019a nasip edecek miVayyy paşa
Aklımda yanlış kalmış yaşlılık işte :)
Hadi hayırlısı canım. Aman günleri aksatmayın. Yeni yıl uğurlu gelsin inşallah.
Yk be yavrm artk sen yanas kocana gorev gibi gorme :)) napcan mecburr :)Görev gibi oluncada olmuyor hadi bakalım çocuk yapalım der gibi ahahah bakalım biz hep dalga geciyoruz bu durumla rabbim ondan nasip etmiyor galiba
hihih valla benim de içime kız gibi doğuyor he =) bakalım her şeyin vakti saati vardır diye düşünüyorum..Açılmışken tam gaz ilerlesin spoşlar
Hsg cekildikten sonra hamile kalan oluyor. Sende onlardan ol insallah kuzum.
Baktin nazlı bebisin inat ediyor aşılamaya gecersiniz.
U Umithepvar ve senin kızlarınız olacak galiba. Hemde nazlı cimcime kızlar
Ben gazlı bebiş diyorum :) iyi çok şükür ara ara gaz sancısı oluyor oda normaldir. Yarın 1 ay aşısı var. Bende iyiyim göğüs yaralarım iyileşti çok şükür iç dikişlerim acıtıyor bu ara oda iyileşiyor sanırım.
Sen nasılsın bebiş nasıl
oyy gazlı mı çıktı paşamız =) geçer inşallah kuzum, zor oluyordur haliyle.. hsg sonrası bakalım tutacak mı, olmadı bahar zamanı aşılama düşünürüz sanırsam =) artık biraz saldım bu konuyu. önceden günler geçmek bilmezdi, her gün bugün adetin kaçıncı günü hesaplardım, biraz rahatladı kafam artıkAynen canım tıkalı olmasa da yolları açtı hsg :) hadi inşallah gelir bebiş. Aşılamayla başlamak mantıklı büyük sıkıntınız yok çok şükür ama dediğin gibi normal deneyin hsg den sonra tutan baya kişi var kuzu sende onlardan olursun hayırlısıyla .
Bütün tahlilleri yaptırdın mı gülüm sen? Eşin?sezson U Umithepvar VosVos35 kızlar kırmızılar geldi. Yok ya artık bu ay o kadar çok umutlandım ki yine hüsran.