Canım ya kıyamam sana :/ üzülme demek çok kolay ama kendini yıpratma. Tahlillerini yinele sende eşinde. Vosvos ablanın sorduklarına cevabını merak ediyorumsezson U Umithepvar VosVos35 kızlar kırmızılar geldi. Yok ya artık bu ay o kadar çok umutlandım ki yine hüsran.
Oy bitanemmm hayirlisi diyelimsezson U Umithepvar VosVos35 kızlar kırmızılar geldi. Yok ya artık bu ay o kadar çok umutlandım ki yine hüsran.
Çok güzel haber canımmmm dualarım seninle ❤Kizlar bugun randevum vardi iki guzel yumurtm varmis..rahim kalinligida guzel dedi..boylr guzel giderse crsmba catlatma ignesini cuma asilamayi yapariz dedi..dualarinizi bekliyrmm emi kuzucuklarm
Allah razi olsn cnm bnmm nasi heyecanliyim sorma :)Çok güzel haber canımmmm dualarım seninle ❤
Amanın ❤ harika bir haber bu ❤ hadi hayırlısı inşallah kuzucum ❤Kizlar bugun randevum vardi iki guzel yumurtm varmis..rahim kalinligida guzel dedi..boylr guzel giderse crsmba catlatma ignesini cuma asilamayi yapariz dedi..dualarinizi bekliyrmm emi kuzucuklarm
Valla bende heyecanlanıyorum senin yerine :) insallah guzel haberler devam eder böyleAllah razi olsn cnm bnmm nasi heyecanliyim sorma :)
Yaptırdım canım hatta bu ay bende eşimde tekrar testleri yaptırdık rahim filmi çektirdim doktor hepsine tamam dedi. Geçen sene eşime varikosel var demişlerdi ama sperm sonuçları iyiydi bu sene tekrar ysptırdı test doktor bu sonuçlarla bebek olur hiç sorununuz yok dedi.Bütün tahlilleri yaptırdın mı gülüm sen? Eşin?
Rahim filmi çektirdin mi?
Yazdım canım oraya durum böyle yani akışına bırakıp denicekmişiz işte ama yok olmuyor umutlarım tükendiCanım ya kıyamam sana :/ üzülme demek çok kolay ama kendini yıpratma. Tahlillerini yinele sende eşinde. Vosvos ablanın sorduklarına cevabını merak ediyorum
Canım inşallah güzel haberleri senden duyarızKizlar bugun randevum vardi iki guzel yumurtm varmis..rahim kalinligida guzel dedi..boylr guzel giderse crsmba catlatma ignesini cuma asilamayi yapariz dedi..dualarinizi bekliyrmm emi kuzucuklarm
Süperrr haber yaşasınnnnKizlar bugun randevum vardi iki guzel yumurtm varmis..rahim kalinligida guzel dedi..boylr guzel giderse crsmba catlatma ignesini cuma asilamayi yapariz dedi..dualarinizi bekliyrmm emi kuzucuklarm
Desene seninki stres kaynaklı :/ acilen kendine bir meşgale bul gülüm, kafayı dağıt bir an önce.. düşünme hiç bunları. Git ilgini çeken kursları araştır, kendini geliştir. Anne olunca her bilgi ve beceri işe yarıyor inan :)Yaptırdım canım hatta bu ay bende eşimde tekrar testleri yaptırdık rahim filmi çektirdim doktor hepsine tamam dedi. Geçen sene eşime varikosel var demişlerdi ama sperm sonuçları iyiydi bu sene tekrar ysptırdı test doktor bu sonuçlarla bebek olur hiç sorununuz yok dedi.
Hayirlisi ablam insallah yaa bakalimm Rabbim buyuk nasipse gelsin melegim :)Amanın ❤ harika bir haber bu ❤ hadi hayırlısı inşallah kuzucum ❤
Insallah yavrm yaa Rabbim sonunda yuzumuzu guldursun insallahValla bende heyecanlanıyorum senin yerine :) insallah guzel haberler devam eder böyle
Kuzum hepimiz alalim o guzel haberi insallahh..Rabbim ck bekletmesin insallahCanım inşallah güzel haberleri senden duyarız
Cnm bnmmmm ck tskr edermmm insallah sonucuda boyle sorunsuz guzel olur...Süperrr haber yaşasınnnn
Dualarım seninle.
Aynen canım stres :/ dediklerinde çok haklısın acilen meşgale bulmam lazım artıkDesene seninki stres kaynaklı :/ acilen kendine bir meşgale bul gülüm, kafayı dağıt bir an önce.. düşünme hiç bunları. Git ilgini çeken kursları araştır, kendini geliştir. Anne olunca her bilgi ve beceri işe yarıyor inan :)
E çok şükür sorun yokmuş bundan güzeli bebiş işte :) oda annesine gelecek inşallah canım umudunu yitirmeYazdım canım oraya durum böyle yani akışına bırakıp denicekmişiz işte ama yok olmuyor umutlarım tükendi