Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyiyiz canim cok sukur 1 aylik oldu bile buyuyor :)havalar guzelken geziyoruz bol bol

Gecmis olsun buarada❤
Oyy maşallah gezin tabii :) 40 ından önce çıkınca bizim burda laf ediyorlar ya zaten kış bebişi bizde baharda gezeriz inşallah :))
Teşekkürler inşallah geçmiştir :)

Sagol canim benim❤
Simdi ben sana şahsi fikrimi söyleyeyim kuzum. Eşin doktora gitmekten kaçıyor gibi geldi. Test yaptirmak istemiyor sanki. O yuzden dogal deneyelim diyor gibi.
Ben artik senin doktora gitmeni cok istiyorum canim. Bir sorun yoktur insallah ama varsa da vakit kaybı olmasın. Zaman bizim için çok kıymetli.
Bir an önce anne olmanı istiyorum. Bunu fazlasıyla hak ettigini dusunuyorum.

Kuzum bende sağa dogru yatilmali diye biliyordum.

Senin gibi örnekler umut oluyor insana gerçekten. İnşallah tüm hamileliğin ve doğumun kolaylıkla geçer canım. Senin de tam vazgeçtiğin anda gelmiş bak meleğin çoğu kişi aynı şeyi söylüyor. Demek benim de zamanı gelmedi diyorum, zamanı gelince her türlü oluyor kaldı ki bizde sağlıkla ilgili engel de yok. Tüplerin tıkalı olması için hiçbir sebebim yok onu çok düşünmedim o yüzden kuzum. Ne bir operasyon ne enfeksiyon ne genetik bir sebep.. Artık zamana bırakıp görücez bakalım işe yoğunlaşayım belki kendiliğinden gelir :)

Bi iyiyim bi kötü bugün güzel geçti bakalım yarın ne olurum sadece iştah yok ama açlık var sen nasılsın
Bende surekli halsizlik oluyor. Bir de grip olacak gibiyim. Bu sabah 1 kere midem bulandi sadece. Cok fena birseymis.
Senin ikiz oldugu için daha çok belirti olabilir. Insallah hep iyi devam eder canim.

Teşekkürler arkadaşım ❤ benim kuzunun keyfî yerinde galiba :)) eli kulağında diyor doktor bakalım ne zaman teşrif edecek :))
Senin fıstık nasıl? Uyku, emme, gaz sorunu yoktur inşallah?

Kuzum bende sağa dogru yatilmali diye biliyordum.
32. Haftadan sonra sola yatmak önemliymiş kuzum öncesinde de kimi yatın diyor kimi rahat ettiğiniz tarafa yatın diyor ama sol diye biliyorum. Sende araştır istersen çünkü kan akışı için dikkat edilmesi gereken bir şey. Ben baştan beri yatmaya çalışıyorum

Iyiki soyledin canim. Bende zorla saga dogru yatmaya calisiyordum. Daha cok dikkat ederim❤

Benimkide göstermedi 20. Haftada erkek gibi dediler ayrıntılı ultrason da da göstermedi sürekli arkası dönük yüzünü göremedik

Benimkide göstermedi 20. Haftada erkek gibi dediler ayrıntılı ultrason da da göstermedi sürekli arkası dönük yüzünü göremedik
Arkası dönük değil hep gösteriyor da anlayamadilar. Özele de gittim devlete de net bir şey duymadım. Önden erkek arkadan kız nasıl oluyor onu da bilemedim

Yaaa bugun kan verdim bekliyorum 120 ve ustu çıkması lazım

Arkası dönük değil hep gösteriyor da anlayamadilar. Özele de gittim devlete de net bir şey duymadım. Önden erkek arkadan kız nasıl oluyor onu da bilemedim
Bence pipisini saklıyor :) kemik yapısına göre yorum yapanlar var canım ama bana erkek gibi geliyor senin bebiş. Geçen komşum anlattı oda senin gibi bi kız bi erkek demişler .ayrıntılıda bile kız denmiş. doğuma sarı kıyafet götürmüş bebek doğmuş erkek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…