- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 35
Çok teşekkür ederim canim benimCanim gözun aydin cok sevindim. Stres yapma artik. Hamilesin ne guzel tadini cikar ❤ Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canim benimCanim gözun aydin cok sevindim. Stres yapma artik. Hamilesin ne guzel tadini cikar ❤ Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
İnşallah çok teşekkürler cansınn. :)SEVDAM07
sezson Oyy kızlar haftalariniz ne guzel öylee :) keyifle gecer son zamanlarinizda insallah❤
@Yademim Gozunaydiiinn❤
@VosVos35 Oyy geldi gelecek bebis galibaa :) Saglikla kavusun insallah kolayliklarla hatirlarsiinn❤
@Efe2014 Canim gozunuzaydiinn❤cok sevindim.Allah saglikla tamamina erdirsin insallah❤
A Angelova Mutlaka doktora git kontrole,beta hcg'de iste![]()
Seninle zaten ❤ çok şükür canım Rabbim isteyenlere nasip etsinİnşallah canım çok teşekkür ederim :)) Rabbime şükürler olsun bu duyguyu yaşamak varmış. İnşallah bu sefer benimle kalır bebiş :)
Başlarda günde 15 16 saat uyuduğum oldu :)) ama şimdi 5 saate hasret kaldım :/Sizinde uykunuz hep geliyor mu![]()
Çok şükür kuzum mucize gerçektenSeninle zaten ❤ çok şükür canım Rabbim isteyenlere nasip etsin
Çok şükür kuzum mucize gerçektenRabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Çok zor bilirim
İnşallah canım benim inşallah Rabbim en kısa sürede hayırlısını nasip etsinHayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla doğar kucağıma alırsın bebeğinidarısı da benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah
Ayy naber canım göremedim seni bebişin cinsiyeti belli oldumu içimden bi ses kız dedi amaKızlarr ne yapıyorsunuz nasılsınız :) bayagidir giremiyorum merak ettim hepinizi. Biz iyiyiz şimdilik çok şükür :)
tebrikler canım, güle güle büyüt =)Ben dogum yaptim dun:) sizlere de bol.bol dua ettim. Insaallah sizlere de rabbim en yakin zamanda nasip edecektir ❤
ayy 10. hafta olmuş bile maşallah =)Benim tüp bebek 11. Gün 1465 çıktı bir hafta sonra keseyi gördük ama ikiz benim ikincisi 7. Hafta göründü
Canımsın yaa Aminn dualarımdasınız inşallah o anda da aklıma gelir :) tabi o zamana kadar güzel haberini almış olmayı isterim kuzummm
İsim konusu kafa karıştırıcı canım ya yaşayınca göreceksin inşallah tamam bu olsun diyemiyor insan :) hele de çok fazla yorum yapan olunca :)
canım benimm isim konusunda mahirden yanayım ben de =) diğer konuda da geçmiş olsun, inşallah kalan süreci de sorunsuz, ağrısız sızısız atlatırsın bitanem. bolca dinlen, az kaldııı :)Ahh canlar bu gece başımıza gelenleri anlatayım :/
Dün gece sancım vardı adet sancısı gibi uyuyamadım bu gece de biraz daha şiddetlenince gidelim dedik 1 gibi. enfeksiyon vardır diye tahmin ediyorum tabi :)
İlçedeyim malum gece doktor yokmuş kontrol ettiler tahlil vs enfeksiyon yok. Kadın doğuma çıktık vajinal muayene ve nst sonucu doğum başlamış acil olarak merkeze gönderdiler .orda da tahlil yapıldı vajinal muayene açılma artmış ama nst de sancı yok .zaten korkudan hiçbişeyim kalmadı :) serumla normale döndü kanamam başladı :/ vajinal muayenede çok zorlandım diye düşünüyorum. Yatış yapıp açılma durumunu kontrol edelim dediler bende sancım olursa gelirim dedim çıktık hastaneden.
Rabbim hamişlere zamanında sağlıkla doğurmayı, bekleyenlere de sağlıklı gebelik nasip etsin. Dualarınızda beni de unutmayın
canımmm benim müthiş haber! yavrun seninle, ne güzel ki böyle ilgili tatlı bir annesi var şanslı bıdık =)Canlarim❤
Bebisimi gordum. Kalp atislarini da dinledim. Insallah saglikla büyür yavrum.
Rabbim herkese nasip etsin insallahBeklemenin nasıl zor oldugunu biliyorum. O yüzden hep dua ediyorum hepimiz için.
çok tebrikler, süper görüntü =)Günaydınnnn kızlar erken gebelik testi yaptım sonuç :)
kızlar ne güzel gelişmeler olmuş maşallah ya.. ben gene regl oldum, bu ay 27. gün yani erken geldi ballı kürden dolayı sanırım. şimdi de 4. gündeyim..
eşim biraz daha mı doğal denesek diyor, ben gün geçtikçe sabırsızlanıyorum. en azından test ver diyorum poff.. bilemedim valla..
hevesimi kaybettim, nasılsa bu ay da tutmamıştır diye düşünüyorum artık. tuhaf bir his.. neyse ki ilaca gerek kalmadan kendi kendime adet olabiliyorum, bir ara 40-50 günlere çıkmıştı onu düşünmek sevindiriyor. işte böyle kızlar ya çok güzel haber veremedim maalesef..
tebrikler canım, güle güle büyüt =)
ayy 10. hafta olmuş bile maşallah =)
canım benimm isim konusunda mahirden yanayım ben de =) diğer konuda da geçmiş olsun, inşallah kalan süreci de sorunsuz, ağrısız sızısız atlatırsın bitanem. bolca dinlen, az kaldııı :)
canımmm benim müthiş haber! yavrun seninle, ne güzel ki böyle ilgili tatlı bir annesi var şanslı bıdık =)
çok tebrikler, süper görüntü =)
Hala belli değil yaAyy naber canım göremedim seni bebişin cinsiyeti belli oldumu içimden bi ses kız dedi ama
Göstermiyosa kızdır canım:) bizim komuşununkide seninki kadar hep yüzde 80 erkek dendi en son renkli usg de kız çıktıHala belli değil yaikili test zamanı kız dendi. 18. Haftada erkeģe benzedi ama net değilim dedi. Sonra gittim ben de gördüm resmen erkek gibi önden arkasını döndü arkadan kıza benziyor dedi. Bazen kızlarda ödem olabilir o da erkeğe benzetir dedi. Sonra ayrıntılı ultrasona girdim. Ordaki doktor da emin olmamakla birlikte kız dedi
2 gün sonra randevum var bakalım ne olacak. Az az bir şeyler almak istiyorum artık :)
SEVDAM07
sezson Oyy kızlar haftalariniz ne guzel öylee :) keyifle gecer son zamanlarinizda insallah❤
Aminnnn canım inşallah
@VosVos35 Oyy geldi gelecek bebis galibaa :) Saglikla kavusun insallah kolayliklarla hatirlarsiinn❤
@Efe2014 Canim gozunuzaydiinn❤cok sevindim.Allah saglikla tamamina erdirsin insallah❤
A Angelova Mutlaka doktora git kontrole,beta hcg'de iste![]()
Merhabalar
Adet günüm daha ayın 3 ekimde
Bugün test yaptım böyle cıktı
Hayali bir çizgi var ama erken yaptım galiba
İnşallah canım çok teşekkür ederimbu sefer sağ salim güzellikle geçer herşey inşallah çok mutluyum. Ömrüm boyunca olmayacağına inandırmıştım kendimi ben de çok sağlık sorunu var hala inanamıyorum :)
Başlarda günde 15 16 saat uyuduğum oldu :)) ama şimdi 5 saate hasret kaldım :/
Hayırlısı bakalım. Acayip merak ediyorum :) sen nasılsın nasıl gidiyorGöstermiyosa kızdır canım:) bizim komuşununkide seninki kadar hep yüzde 80 erkek dendi en son renkli usg de kız çıktı
Nasıl olsun bulantılar olmasa süper olcakHayırlısı bakalım. Acayip merak ediyorum :) sen nasılsın nasıl gidiyor
Kuzum teşekkürler ufak bi korku atlattık yatışlardayım alışkın değilim diye zor geliyor ama iyi olacak inşallah.canım benimm isim konusunda mahirden yanayım ben de =) diğer konuda da geçmiş olsun, inşallah kalan süreci de sorunsuz, ağrısız sızısız atlatırsın bitanem. bolca dinlen, az kaldııı :)
Aynen kuzum bebişler büyüdü zorluyor artık sola yatsam yata yata bacağım çürüdü sağa yatsam içim rahat değil kan akışı için .sırt üstünü hiç söylemiyorum :)) ama çok şükür az kaldı canısı .Ay bende öyleyim bende sorun var sanıyordum . Uyanıyorum uyuyamıyorum tekrar. Midem sürekli yanıyor ilaç içiyorum mecbur . Gözümden uyku akıyor resmen dalamıyorum uykuya
Geçer inşallah zamanla onlar da :)Nasıl olsun bulantılar olmasa süper olcak