İşte değişik . Ssvd yaptırıyor diye gidiyorum yoksa değiştirirdim ..Ne alaka yazan kısaltmaların ne anlama geldiğini netten bakabiliyoruz deseydin .sen ceviz muz nar yoğurt kaşar ye canım bebeğine kilo aldırır hem düşük de değil
2 cm de kaldı çok şükür canım sende dikkat et kendine önemli olan sağlığımız gerçektenAllah yardımcın olsun canm zamanında gelir inşallah bebeğin açılma kaç cm di
Canlarim❤
Bebisimi gordum. Kalp atislarini da dinledim. Insallah saglikla büyür yavrum.
Rabbim herkese nasip etsin insallahBeklemenin nasıl zor oldugunu biliyorum. O yüzden hep dua ediyorum hepimiz için.
Bu hafta kimyasala dönmesin diye diken üstündeyim de. Daha önce de kimyasal geçirmiştim. Dediğin içimi rahatlattı teşekkür ederim :)Cnm yasamadim ama gebe kalanlarimiz bu agriyi yasayinca hersey yolunda demekki diip rahatliyor onu biliyrm :))
Arkadaşımın adet günü yapıldı kan testi negatif çıktı 3-4 gün sonra 20 lerde bi değer çıktı kız bebeğe 6 aylık hamile şuan geç döllenme olmuş onunda önemli olan sağlıkla artması inşallah seninde öyledirBu hafta kimyasala dönmesin diye diken üstündeyim de. Daha önce de kimyasal geçirmiştim. Dediğin içimi rahatlattı teşekkür ederim :)
Rahat ol canım strse girmene hiç gerek yok doktorun tuhaflığına ver herşey yolunda gidecek inşallahİşte değişik . Ssvd yaptırıyor diye gidiyorum yoksa değiştirirdim ..
kilosu normal ama yanlış ölçerek benide strse soktu
Ağrı bi süre oluyor sonra geçiyor ara ara sızı oluyor kafana takma iyi düşün iyi olsun5+2 haftalık hamileyim ama 3-4 gündür göğüs hassasiyetim yok denilcek kadar azaldı korkmaya başladım. Dokunamıcak şekilce acıyordu uçları şimdi neden böyle oldu(
İnşallah canım hazır demi seninde herşeyin. Açıklık olması bi yandan iyi bi yandan kötü bebeğin başı aşağıda olursa nırmal doğum yapma şansın var ama inşallah zamanında gelir yada en azından 2-3 hafta sabreder paşaRahat ol canım strse girmene hiç gerek yok doktorun tuhaflığına ver herşey yolunda gidecek inşallah
Cnm hic uzulme kalp atislari baslamistir daha once duymustum bunu gogus hassasiyeti gecince kalp atisi baslamistir demisti doktoru ve kontrolde kalp atislari duyulmustu icin rahat olsun5+2 haftalık hamileyim ama 3-4 gündür göğüs hassasiyetim yok denilcek kadar azaldı korkmaya başladım. Dokunamıcak şekilce acıyordu uçları şimdi neden böyle oldu(
Arkadaşın adına çok sevindim ne güzel :) inşallah benim de öyle olur. Bugün işteyken tüm gün kasık batması yaşadım. İnşallah bebek benimle kalırArkadaşımın adet günü yapıldı kan testi negatif çıktı 3-4 gün sonra 20 lerde bi değer çıktı kız bebeğe 6 aylık hamile şuan geç döllenme olmuş onunda önemli olan sağlıkla artması inşallah seninde öyledir
Yolk kesesi görüldü mü canım? Hiç korkma kesenin görülmesi de gayet güzel 7 haftalık olunca git hem kalp atışını da duymuş olursun. Folik Asite devam ediyor musunArkadaşlar merhaba ben 5+2 günlük hamileyim 3 gün önce kesem göründü , ilk hamileliğim korkuyorum boş gebelik olabilir mi acaba diye yardımcı olabilenler var mı aranızda
Canım 37 yi geçsek rahatlayacam aslında :) kıyafetlerini rahatsızlandığım gecenin gündüzünde yıkamıştım daha ütüleyemedimİnşallah canım hazır demi seninde herşeyin. Açıklık olması bi yandan iyi bi yandan kötü bebeğin başı aşağıda olursa nırmal doğum yapma şansın var ama inşallah zamanında gelir yada en azından 2-3 hafta sabreder paşa
Folik asit kullanıyorum da yolk kesesi ne oluyor?Yolk kesesi görüldü mü canım? Hiç korkma kesenin görülmesi de gayet güzel 7 haftalık olunca git hem kalp atışını da duymuş olursun. Folik Asite devam ediyor musun
Netten tam olarak ne olduğuna bak istersen tam anlatamayabilirim :) ama yolk sac görüldüyse genelde boş gebelik olmuyor diye biliyorumFolik asit kullanıyorum da yolk kesesi ne oluyor?
Yarın gidicem doktora belli olur mu acabaNetten tam olarak ne olduğuna bak istersen tam anlatamayabilirim :) ama yolk sac görüldüyse genelde boş gebelik olmuyor diye biliyorum
Aaaa aynıyız kam testi yaptırdınız mı günü gününe aynıyız daFolik asit kullanıyorum da yolk kesesi ne oluyor?
En son 17 ekimde kan testi yaptırdım 733.45 çıkmıştı yarın yine yaptırcam senAaaa aynıyız kam testi yaptırdınız mı günü gününe aynıyız da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?