• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol bitanem bi arkadasmz cevapladı onlardanda yorumları beklyorm cnm devam edecm testlere
İki çizgi en azından aynı koyulukta olmalı gülüm, hatta T çizgisi daha koyu oluyor pik anında.. işte o zaman yumurta çatlamaya hazır, o gün ve ertesi günü değerlendirmek önemli

İki çizgi en azından aynı koyulukta olmalı gülüm, hatta T çizgisi daha koyu oluyor pik anında.. işte o zaman yumurta çatlamaya hazır, o gün ve ertesi günü değerlendirmek önemli
Tmm bitanem bn yine atrm testleri sizde söylersnz günümü inşaAllah Allahım sanada sağlıkla doğrmanı nasip etsn gülüm.. ❤️❤️ Dua et ne olr doğum yapacak annenin duası kabuldür kuzm

Çok erken mastit olmuşsun gülüm, emmiyor mu oğlun? Sıcak su torbası al, içine tenini yakmayacak sıcaklıkta su doldurup göğsüne koy. Ben saatlerce öyle gezerdim.. bir de bebeği farklı açılarla yatırıp emzirmeyi dene, meme iyice boşalmazsa mastit oluşabiliyor.. geçmiş olsun ❤
Aynen erken oldum. Bebek emiyor ama hemen sut gelmedi benim. Bebek de fazla cekince hem yara oldu hem de sisti. Simdo saagmaya calisiyorum ki insin diye. Ama sicak su torbasini yapicam insaallah bana da iyi gelir. Tavsiyen icin cok cok tesekkur ederim :)

Canlarim❤
Bebisimi gordum. Kalp atislarini da dinledim. Insallah saglikla büyür yavrum.
Rabbim herkese nasip etsin insallah:dua:Beklemenin nasıl zor oldugunu biliyorum. O yüzden hep dua ediyorum hepimiz için.
Oyy maşallah maşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin :):) Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşaallah:):)

Canlarim❤
Rabbim herkese nasip etsin insallah:dua:Beklemenin nasıl zor oldugunu biliyorum. O yüzden hep dua ediyorum hepimiz için.
Oyy maşallah canım yaa Rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin

❤❤❤
Aminnnn kuzum amiinnnn. Sende goreceksin insallah. Burda nasıl coşarız bilmem artik:halay:Bebişi sevmeye gelirim ona göre:emir_bebek:
Amaaann bi olsa kuzummm seni yorarmiyimm ben getiririm sevmeye vala :))banada beklerm inanki samimiyetle soyluyrm kuzucumm izmire yolun duserse goruselim ck isterim

Canım izne ayrılmana sevindim dinlen bol bol bebeğini de yorma artık :)
Kilo durumuna takılma hem her cihaz doğru ölçüyor diye bişey yok. Doktorun da değişikmiş ultrason çıktısı vermiyor mu ordan baksan.
Vermiyor ultrason kağıdı dr da bi değişik sağlığı yerinde baksanda birsey anlamazsın diyerek vermedi onada ayrı kızdım zaten

Ahh canlar bu gece başımıza gelenleri anlatayım :/
Dün gece sancım vardı adet sancısı gibi uyuyamadım bu gece de biraz daha şiddetlenince gidelim dedik 1 gibi. enfeksiyon vardır diye tahmin ediyorum tabi :)
İlçedeyim malum gece doktor yokmuş kontrol ettiler tahlil vs enfeksiyon yok. Kadın doğuma çıktık vajinal muayene ve nst sonucu doğum başlamış acil olarak merkeze gönderdiler .orda da tahlil yapıldı vajinal muayene açılma artmış ama nst de sancı yok .zaten korkudan hiçbişeyim kalmadı :) serumla normale döndü kanamam başladı :/ vajinal muayenede çok zorlandım diye düşünüyorum. Yatış yapıp açılma durumunu kontrol edelim dediler bende sancım olursa gelirim dedim çıktık hastaneden.
Rabbim hamişlere zamanında sağlıkla doğurmayı, bekleyenlere de sağlıklı gebelik nasip etsin. Dualarınızda beni de unutmayın
Allah yardımcın olsun canm zamanında gelir inşallah bebeğin açılma kaç cm di

Bugun bebisi gorduk cok sukur. Haftaya yine kontrol var. Benim durumlar kıritik oldugu icin tekrar bakilacak. Insallah saglikla buyur yavrum. Onun disinda hafif kasik batmasi oluyor. Bulanti olmadi. Ama ona bile hevesleniyorum:KK66:
Sıra sizlerde artik. Eskisi gibi peş peşe guzel haberler alacagiz insallah.
Kız bulantı çok kötüdür heves etme insan yiyemiyo bişe bu sefer bebek vitaminsiz kalcakmkorkusu oluyo bende 7. Haftada başladı bulantı

Normalde 1 ay düzenli kullanmıştım ovulasyon testini adet bitiminde başlamıştım yapmaya ve tek çizgi olmuştu yumurtlamadan iki gün önce falan ikinci silik çizgiyi gördüm ve sonra pik oldu ama işte adet sonrası testi hiç yapmadım o yüzden baya merak ediyorum. Cevabın için teşekkür ederim inşallah artık gelmiştir bebeğim
Ben ovilasyonla öğrendim adetime 5 gün vardı ama baya koyuydu t çizgisi

Vermiyor ultrason kağıdı dr da bi değişik sağlığı yerinde baksanda birsey anlamazsın diyerek vermedi onada ayrı kızdım zaten
Ne alaka yazan kısaltmaların ne anlama geldiğini netten bakabiliyoruz deseydin .sen ceviz muz nar yoğurt kaşar ye canım bebeğine kilo aldırır hem düşük de değil

Canlarim❤

Canım çokk sevindim rabbim sağlıkla ilerletsin böyle sonuna kadar inşallah

Eki Görüntüle 2199908

Arkadaslar sizce yaklaşıyor değil mi

Evet koyulaşma var 1-2 güne çatlar kızlar yazdı mı bilmiyorum ama :)

Back
X