- 14 Mayıs 2018
- 309
- 162
- 18
Benimde adet olacakmış gibi sancılarım vardı ama hamile olduğumu öğrendimBata 7 gün var ,idarda hafif silik çizgi çıktı adet olacakmışım gibi ağrılar normalmi kuzularım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde adet olacakmış gibi sancılarım vardı ama hamile olduğumu öğrendimBata 7 gün var ,idarda hafif silik çizgi çıktı adet olacakmışım gibi ağrılar normalmi kuzularım
Normal canım :) arada daha şiddetli de olabilir daha hafifteBata 7 gün var ,idarda hafif silik çizgi çıktı adet olacakmışım gibi ağrılar normalmi kuzularım
Seninle de neredeyse aynı canım günlerimiz :)VosVos35
sezson
SEVDAM07
biumutsa
Zeyah3917
Canlarim cok tesekkur ederim❤❤❤ iyiki varsiniz. Insallah saglikla buyur bebisim.
Sessizgemi86 canim belirti cok olunca sanki hersey yolunda olacak gibi geliyor iste
U Umithepvar insallah birgun gorusmek nasip olur cok isterim❤
Beklemek beklemek :) acaba hamiş miyim ay kafamda deli sorularNormal canım :) arada daha şiddetli de olabilir daha hafifte
Bütün karnım patlayacak gibi hissediyorum ağrı da ayni adet ağrısı gibi,peki sen ne zaman öğrendin gebeliği gecikme olunca mıBenimde adet olacakmış gibi sancılarım vardı ama hamile olduğumu öğrendim
Evet 3 gün gecikince öğrendimBütün karnım patlayacak gibi hissediyorum ağrı da ayni adet ağrısı gibi,peki sen ne zaman öğrendin gebeliği gecikme olunca mı
Benım daha 1 hafta var bakalım yarın erken gebelik testi yapacagımEvet 3 gün gecikince öğrendim
Sana da hayırlı olsun ,sorunsuz bir gebelik ve sağlıklı bir doğum diliyorum:)Evet 3 gün gecikince öğrendim
Çok teşekkür ediyorum :) inşallah sende kavuşursun meleğine :)Sana da hayırlı olsun ,sorunsuz bir gebelik ve sağlıklı bir doğum diliyorum:)
Ben ovilasyonla öğrendim adetime 5 gün vardı ama baya koyuydu t çizgisi
Saol cnmm devam edcmVosvos ablaya katılıyorum canım sen yapmaya devam et :)
İnşaAllahh canmn içiNacizane fikrim kuzum :) insalh gelsin bebislerimiz
Doktora gittin mi canim? 6+0 olduk. Senin kac haftalik?Seninle de neredeyse aynı canım günlerimiz :)
İnşallah gelmiştir bebeğin içini ferah tut :)Beklemek beklemek :) acaba hamiş miyim ay kafamda deli sorular
Cok saol canim. ❤ Biraz azalmaya basladi cpk şükür agri. Sabirla her sey duzeliyormus,bunu da yasadikca daha iyi goruyorum :)Geçmiş olsun cnm![]()
Gözün aydin bebis gelmisGünaydınnnn kızlar erken gebelik testi yaptım sonuç :)
Teşekkürler:) :)Gözün aydin bebis gelmis![]()
TebriklerrGünaydınnnn kızlar erken gebelik testi yaptım sonuç :)