- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 35
Teşekkürler canım , ama doğru mudur yaaaaTebriklerr
Canım bat iki gün geçene kadar test yapma tavsiyem. Erken sonuç daha strese sokuyo benceBenim bu ay da tutmadı büyük ihtimallebugün bata 3 falan kaldı ovulasyon testini yaptıktan üç dört dakika sonra silik çizgi çıktı hamile olsam direkt koyu çıkardı sanırım. Yine nasip değilmiş napalım
Doğrudur tabiiTeşekkürler canım , ama doğru mudur yaaaa
Sat:29 Eylül canımmm, kan testi vercemDoğrudur tabiibata kaç gün kalmıştı
Kızlar ben dün çok salakça bişey yaptım. Daha ikinci kere kan vermedim gebelik yüzde yüz belli değil adet hala 5 gün gecikti. Ama. Dün işteyken ben bu durumu unuttum telaş içindeyken ve yarım bardak yeşil çay içtim. Bişey olmaz dimi kızlar. Kimyasal olacak diye aklım çıkıyo
Aaa bu kadar erken testte çıkması ne güzel. Hormon değerin yüksek demek ki. Bugün mü kan vercenSat:29 Eylül canımmm, kan testi vercem
Aynen ya birazdan kan vermeye gidecegımAaa bu kadar erken testte çıkması ne güzel. Hormon değerin yüksek demek ki. Bugün mü kan vercen
Gözün aydın canım gelmiş minik kuzu ❤ sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤Aynen ya birazdan kan vermeye gidecegım
Sağlıklı gebelik yarım bardak çaydan etkilenmez gülüm. Bu sabah kan verdin mi tekrar?Kızlar ben dün çok salakça bişey yaptım. Daha ikinci kere kan vermedim gebelik yüzde yüz belli değil adet hala 5 gün gecikti. Ama. Dün işteyken ben bu durumu unuttum telaş içindeyken ve yarım bardak yeşil çay içtim. Bişey olmaz dimi kızlar. Kimyasal olacak diye aklım çıkıyo
Yok canim bi sey olmaz. Zaten cok az icmissin.Kızlar ben dün çok salakça bişey yaptım. Daha ikinci kere kan vermedim gebelik yüzde yüz belli değil adet hala 5 gün gecikti. Ama. Dün işteyken ben bu durumu unuttum telaş içindeyken ve yarım bardak yeşil çay içtim. Bişey olmaz dimi kızlar. Kimyasal olacak diye aklım çıkıyo
Amin vosvosummm teşekkür ederimGözün aydın canım gelmiş minik kuzu ❤ sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤
maşallah canım sağlıkla tutunsun annesine :)Günaydınnnn kızlar erken gebelik testi yaptım sonuç :)
İnşallah amin cAnım ,sende sağlıkla kucagına alırsın inşallah meleğini ,kan testi yaptım bekliyorummaşallah canım sağlıkla tutunsun annesine :)
Sonucu yaz mutlaka :)Aynen ya birazdan kan vermeye gidecegım
Çok şükür. Geçen seferki kimyasalımda farketmeden baya ısırgan otu yemeği yemiştim ondan olduğunu düşündüm hep çünkü. Yok sabah ulaşım açısından kan veremedim işe gittim çünkü. Perşembeyi beklicem mecburen tek boş zaman orda. Sizin doğuma az kalmış maşallahSağlıklı gebelik yarım bardak çaydan etkilenmez gülüm. Bu sabah kan verdin mi tekrar?
Cok şükür rahatladım. Sabahtan beri onu düşünüyodum. Sizin de gebelik tarihi yeniymiş ne güzelYok canim bi sey olmaz. Zaten cok az icmissin.
Hayırlı olsun canım sağlıklı bi gebelik ve sonrasında sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah :)Sonuc 59
Gözün aydın. Saglıkla kucagina almak nasip olsun insallah canim.Sonuc 59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?