Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi ben 4 gün önce test yaptım negatifti bat salı günü.. kasıklarımda fena ağtı var, belim ve kuyruk sokumumda da .. yüzüstü ve sırt üstü yatamıyorum bel ağrısından hep yan .. ayaklarım üşüyor .. hiç çişe gitmeyen ben günde 6 7 kere çişe gidiyorum .. bi de normalde hep akıntım beyaz olur bu akşam bi bakayım akıntıma dedim içinde sarı sarı pelteler vardı bunlar belirti mi acaba kızlar

Kızlar 17 ekim adet başlangıcım dun leke gibi çok çok az geldi ve bitti artık bugün temizlendim ama sorun su ki hala kasık ve karın ağrım var kendimi de çok halsiz hissediyorum kist falan olabilir mi ki kadın doğuma randevu alayım diorum artık sknt ne olabilir sizce

Bilmem belki öyledir canım bana öyle gelmiştir. Genelde hamile kalmak isteyenler sürekli bişeyler araştırdığı ya da etrafında yaşayan birileri olduğu için az çok fikir sahibi olabiliyor bu yüzden bi cevap alabileceğimi ummuştum. Belki de bu ara biraz fazla duygusal hissediyorum ondandır

Canim insallah hamilesindir. 4 gun once negatif cikti diye hamile degilsin diyemeyiz. Bazi kisilerde adet tarihi gecince belli oluyor. Baska testin varsa ya yarin ya da salı gunu tekrarla istersen.
Hamilelik belirtileri de adet agrilariyla cok benzer. Yani benim oyle oldu. Bu da kisiye gore degisiyor.
Ama belirtilerin olumlu insallah sonucunda pozitif cikar.

Bak cevap verenler oldu ama

Normalde 1 ay düzenli kullanmıştım ovulasyon testini adet bitiminde başlamıştım yapmaya ve tek çizgi olmuştu yumurtlamadan iki gün önce falan ikinci silik çizgiyi gördüm ve sonra pik oldu ama işte adet sonrası testi hiç yapmadım o yüzden baya merak ediyorum. Cevabın için teşekkür ederim inşallah artık gelmiştir bebeğim

Canım sen doğum yaptın mı beklemedemisin hala

Anladım ben baya kullandım ovulasyon testlerini benim hep silik çizgi çıkardı sadece yumurtlama gününe yakın koyulaşma olur pik yapar tekrar silik çıkardı. Senin normalde silik bile olsa çizgi çıkmıyorsa bu yaptığın testlerde umut var demektir bence gün gün takip et testlerini alt alta sırala buraya da yükle yorum yaparız :)

Evet bakalım çok da umutlanmayayım diyorum öğrenilmiş çaresizlik oluştu çünkü bende artık 1,5sene sonra bakalım inşallah yanılırım. Bugün hiç test yapamadım yarın yapıcam ne çıkacak ona göre bakayım sağolasın :)

Bende adetime 4-5 gün varken kan testim 9 çıkmıştı iki gün sonra tekrarladım 51 çıktı sizde tekrarlayın iki katı artış olursa hamilesinizdir belki geç döllenmedir hayırlısı olsun
Adetin geçmesinin üçüncü günü 9 çıkınca sayı az gelmişti. Geç döllenmede öyle mi oluyor. İnşallah hamileyimdir hastane yollarından helak oldum ne zamandır

Rabbim kimseyi çocuksuz birakmasin canim. Bugun kan verdiysen salı tekrar vermeni öneririm. Daha iyi kontrol etmis olursun. Saglik ocaginda sabah kan verirsen aksama dogru ya da ertesi gün sonucu ögrenebilirsin.
Amin inşallah. Özelde vermiştim ilkini iki günde bi kan baya tutacak. O halde sağlık ocağında vereyim. Çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…