- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Allah razi olsun bitanemAynen inşallah kuzumm cansınn dualarımdasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun bitanemAynen inşallah kuzumm cansınn dualarımdasın
Randevu kactaaaa :)Kötü olanın ağzını burnunu dağıtasım varİnsallah benimledir canim. Moralin icin tesekkur ederim❤❤❤
Gununu dolduracak anlasilan ablam tembel cikti senin kiz :)Henüz gelmedi bizim kız :) eli kulağında :)
Gördüm bebişimi kuzum. Rabbim tez zamanda saglikla sana da nasip etsin bitanem❤Randevu kactaaaa :)
Oyy icim kipir kipir olduu saglikla buyusun saglikla gelsin annesine insallahh kuzummm..amin insallah goruruz o gunleri cnm bnmGördüm bebişimi kuzum. Rabbim tez zamanda saglikla sana da nasip etsin bitanem❤
Cnm bi iki gun daha var sanki
Değil mi kuzm İnşallah tutar bilerek bu ay erken başladmm Dualarnızı untmayınCnm bi iki gun daha var sanki
Sonucunu yaz mutlaka canim.Amin inşallah. Özelde vermiştim ilkini iki günde bi kan baya tutacak. O halde sağlık ocağında vereyim. Çok teşekkür ederim :)
Ahh kuzum hic bilgim yok o konuda. Bilsem seve seve yardim ederdim.Simayinannesi cnm ovulaton yoluyorm bakarmsnn
❤❤❤Oyy icim kipir kipir olduu saglikla buyusun saglikla gelsin annesine insallahh kuzummm..amin insallah goruruz o gunleri cnm bnm
Bugun bebisi gorduk cok sukur. Haftaya yine kontrol var. Benim durumlar kıritik oldugu icin tekrar bakilacak. Insallah saglikla buyur yavrum. Onun disinda hafif kasik batmasi oluyor. Bulanti olmadi. Ama ona bile hevesleniyorumSenin durumn nasl kuzm iiymi bebeiş hamilelik halleri başaladı mı
Ahh ben o miniciği yerimm Rabbim bütün yorgunluğunun ödülü etsnn o kuzunu Sana bağşlasnn Güzel birgebelik geçirrsn inşaAllah sağlıklı sıhatli doğrursn kuzm benide etiketle olur mu seni çook merak ediorumm inşaAllah eskisi gbi bnde arkandan gelrmBugun bebisi gorduk cok sukur. Haftaya yine kontrol var. Benim durumlar kıritik oldugu icin tekrar bakilacak. Insallah saglikla buyur yavrum. Onun disinda hafif kasik batmasi oluyor. Bulanti olmadi. Ama ona bile hevesleniyorum
Sıra sizlerde artik. Eskisi gibi peş peşe guzel haberler alacagiz insallah.
Tamam canım yazarım. Beklemek çok heyecanlı :) umarım bu sefer ümidim yarıda kalmazSonucunu yaz mutlaka canim.
Evet canım ben de şaşırdım 39 hafta oldu :)Gununu dolduracak anlasilan ablam tembel cikti senin kiz :)