- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Pzt .yi iple cekiyrz o zmn :)Çok şükür canim benim. Ahh neler yaşadık. 1 sene oldu mu acaba bu topik açılalı. Zaman gecmiyor gibi ama su gibi akip gidiyor aslinda.
Iyi olmaniza sevindim. Tatli yorgunluklar baslamis
Oğlunu da öp kokla benim yerime. Süt kuzusu mis gibidir şimdi❤
Ben ilk kontrol icin pazartesi doktora gidecegim canim. Nasil korkuyorum anlatamam. Insallah bebisimi gorurum ve sagliklidir.
İçimi rahatlattın sağol canım benimAynen ondandir. Ben de vajinal muayene sirasinda kasmistim kendimi. Doktor kanama olabilir, korkacak bisey yok demisti:) ben sezeryan oldum canim. Iyiyim ben biraz daha agrilar ara ara gelse de. Ama en zoru mastit oldum. Onun acisini cekiyorum :))
Ahh kuzum hiç sorma normal giden sürecimiz bi anda yatakta geçmeye başladı kısmet işte :/ buna da şükür ne diyelimAa kuzucummmm ck gecms olsnnnn yaa yeni goruyrmmm neyin nesiydi bu boyle hay Allah Rabbim zamaninda dogurmayi nasip etsn cnm bnm simdi nasilsin daha iyisindir umarm korkuyla okudum sonunu yavrm yaa
Saol canim benim:) sezeryanla alakasi soyle var. 10 gun erken dogum oldu yabi 9 aylik dogum yaptim. Bunyem de hazir deildi sanırım, normal doguma sartlandirmistim kendimi. Bu yuzden sut hemen gelmedi. Sanirim once bunye hazirlanmali doguma. Sonrasi zaten geliyor :)İçimi rahatlattın sağol canım benim
Çok geçmiş olsun canım sezeryanla alakası var mı peki bu durumun?
Olsn kuzum dinlen bol.bol annesine dinlensin diye yapmis kuzucuk masallah hareketli de diyrsun cikinca rhat koymcam simdi dinlensin annem diyo bak :) sikma canini Rabbim sifa versin kuzum zamaninda dogum nasip etsin insallahAhh kuzum hiç sorma normal giden sürecimiz bi anda yatakta geçmeye başladı kısmet işte :/ buna da şükür ne diyelim
Oyy cansin yaa :)) yerim senin heyecaninii :) sakin ol guzel seyler duyucaksin insallah :)24 saatten az kaldı
Sende cansın❤Oyy cansin yaa :)) yerim senin heyecaninii :) sakin ol guzel seyler duyucaksin insallah :)
Anladım canım sende sık sık emzir düzelir inşallahSaol canim benim:) sezeryanla alakasi soyle var. 10 gun erken dogum oldu yabi 9 aylik dogum yaptim. Bunyem de hazir deildi sanırım, normal doguma sartlandirmistim kendimi. Bu yuzden sut hemen gelmedi. Sanirim once bunye hazirlanmali doguma. Sonrasi zaten geliyor :)
Kuzum çok haklısın dikkat etmedim yolculuk ev işi vs rahat davrandım. Ay sonunda abimin düğünü var uyarıydı bu bana :)Olsn kuzum dinlen bol.bol annesine dinlensin diye yapmis kuzucuk masallah hareketli de diyrsun cikinca rhat koymcam simdi dinlensin annem diyo bak :) sikma canini Rabbim sifa versin kuzum zamaninda dogum nasip etsin insallah
Canım henüz yeni olduğu için akşam yaptığın testte çıkmaması normal sabah ilk idrarla dene istersenArkadaşlar dün sabah idrarda gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı henuz adetime 1 hafta var akşama yaptım bir şey çıkmadı yorumlayin bakalım tecrübeliler
Canım bu teste göre tekrar yumurtlama var diyemeyiz daha koyu olması lazım. Senin ovulasyon testlerin nasıl normalde koyulaşma yavaş yavaş mı birden mi oluyor. Bir de gebelik olunca da adete az kala koyu çıkıyor sen her gün yapmaya devam et inşallah gebelikten dolayı koyulaşır :)Eki Görüntüle 2199699 Kızlar ovü test yaptım bata 9 gün var.tekrar mı yumurtluyorum
Kotu olani kov gitsin aklindan :) kuzum kendine ugras bisiler bul melegin seninle uzuntuye yer verme lutfen kaybin oldu diye hepsi kayip olacak diye bir sey yk lutfenn kov kotu dusuncelerini aklindannSende cansın❤
Aklımda 2 kişi var konuşuyor surekli. Biri cok karamsar, digeri çok olumlu.
Savaş var sanki beynimi yediler
Şöyleki ilk başta hiç çıkmaz yumurtlamaya doğru ince çizgi sonra en koyu sonra hiç çıkmaz. Şimdi ovü sonrası hafif çizgi görünce denemeye devammı etsem dedim.ay inşallah dua edin nolurCanım bu teste göre tekrar yumurtlama var diyemeyiz daha koyu olması lazım. Senin ovulasyon testlerin nasıl normalde koyulaşma yavaş yavaş mı birden mi oluyor. Bir de gebelik olunca da adete az kala koyu çıkıyor sen her gün yapmaya devam et inşallah gebelikten dolayı koyulaşır :)
Kuzucuk dugunde ck ayakta durma aman diim kardesleri diince cik yeter :) Ne guzel bi dua kaptm :) Allah razi olsnn...Kuzum çok haklısın dikkat etmedim yolculuk ev işi vs rahat davrandım. Ay sonunda abimin düğünü var uyarıydı bu bana :)
Rabbim sana sağlıklı hamişlik nasip etsin güzel yüreklim benimm
Sen kendini daha iyi biliyorsun işte canım o yüzden sordum :) Bence yapmaya devam et tekrar yumurtlama olasılığına göre değerlendirin inşallah bebeğin gelir bu ayŞöyleki ilk başta hiç çıkmaz yumurtlamaya doğru ince çizgi sonra en koyu sonra hiç çıkmaz. Şimdi ovü sonrası hafif çizgi görünce denemeye devammı etsem dedim.ay inşallah dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?