- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
Benimki bildiğin çay gibi oldu
görmedim at :)Benimki bildiğin çay gibi oldu
bu yalan kuzum :) denedik biz
sadece cok koyu hardal sarısına dönüşüyor hamilede diş macunuHadi ya vay hainler neyse dış macununu israf etmemiş olduk böylelikle .d
Ben ofisteyim canım gelmeme şansım yok ofiste işim yok şuan boş boş oturuyorum akşam olsada evime gitsem keşkeAynı dertten muzdaribim. İşe gidiyim diyorum gözüm yemiyor evde oturmak daha keyifli ama zamanda geçmiyor böyle
sadece cok koyu hardal sarısına dönüşüyor hamilede diş macunu
ya sen hamılesın bızz kafayı yedık hepberaber yap bişiler aynı tepmkı mı oluyo farklı mı bakalım ıdrarın ustune camasır suyu dök resmını at bızekiz ben yapim yapimda ne yapcam bir anlatin bari. Ayrica ben zaten hamile degilkende domestos uzerine iseyince kopurup koyulasiyor ? Bazen klozete dokunce bilmeden uzerine isedigimde cunku kopurup koyulasiyordu
Kimseye söylemeden test yapmak istiyorum ama bakalım nasıl becericemAslında idrar da koyuluk gerçekten büyük belirti
hadı yapp yap yapppKimseye söylemeden test yapmak istiyorum ama bakalım nasıl becericem
kiz ben yapim yapimda ne yapcam bir anlatin bari. Ayrica ben zaten hamile degilkende domestos uzerine iseyince kopurup koyulasiyor ? Bazen klozete dokunce bilmeden uzerine isedigimde cunku kopurup koyulasiyordu
aslında evde olanlar deneyelim atalım hemde ögrenmiş oluruz :)
Kimseye söylemeden test yapmak istiyorum ama bakalım nasıl becericem
görmedim at :)
Aman yarreeepppimmm delirmisss olmalisiniz napiosunuz kizlar boyle dis macununa idrar yapmalar domestosu kopurtmeler falan ahahahahah cok güldüm hamilelik derdine bir grup kadin timarhanelik olmus die gazetelere cikcaz valla