sorayım 1 de o zaman :)
Senin idrarda silik de olsa çıkmış ya, ben eminim testin pozitif çıkacağına.. hiç stres yapma bence :) koy bi sahlep iç sıcak sıcak.. Ankara soğuktur artıkinternet sitesinden bakarım 1 olsub :)
kızlar yenı bişi buldum diş macununu bı kaba sıkın içine idrar olcak köpürme oluyomus asıl dıkkat etmemız gerekn rengının mavı ye dönmesı mavı olursa gebeymısız cu dıgerlerıne göre daha ınandırıcı geldı (((diş macununun rengı beyaz olmalı renklı dısmacunlarından olmıcak )))
aynen ben 3 gündür wc ye tasınıyorum oldum olacagım diyeBugün adet olcam gibi hissediyom inşallah olmam. Hamile kalanlar da hep adet olcak sanıyomış dimi dimi inşallah olmam amin
kız bu ne kaynamamıs cay gıbı olmus :)Kızlar ben işyerinde pet bardak bulamadım kullanılmayan bir çay bardağına yaptım yok böyle birşey ya ilk idrarım olduğu için mi böyle oldu rengi anlam verebilmiş değilim tabi telefonunda etkisi var biraz
E limonda nasıl oluyor canım ondada asit var ama limon testinde tortular aşağıya indiğini görenler hamile olduklarını söylüyor
evet hemde nasıl soguk :) ya inş cıkar olmuşturSenin idrarda silik de olsa çıkmış ya, ben eminim testin pozitif çıkacağına.. hiç stres yapma bence :) koy bi sahlep iç sıcak sıcak.. Ankara soğuktur artık
canım idrari yaptım sonrada içine bir kapak ace camasır suyu döktüm :)sımdı köpük olmus bu ozmn hamılesın nası yaptın bende yapcam bıraz internetten arastırım baska neler var
birde idrarde kok olursa ve koyu renk olursa hamiş oluyorsunAy bende bilsem
canım idrari yaptım sonrada içine bir kapak ace camasır suyu döktüm :)
İnşallah canımYERLEŞME KANAMASI OLABILIR CANIM
o nasılmış kuzumHadi bakalım sende ne olacak .d
Birde dış macunu varmış onu dene .d
Allah yüzünü güldürsün insaallah canimAz önce kan verdimmm inş ya inşş Allah hepimize versinn saat 3 ye çıkar dediler başkent Hastanesine gittim dua edinnn bana
o nasılmış kuzum
Hepimizin inş :)Allah yüzünü güldürsün insaallah canim
Benimki bildiğin çay gibi oldubirde idrarde kok olursa ve koyu renk olursa hamiş oluyorsun
Puff çok canım sıkılıyor kızlar ya vakit geçmiyor işimde yok boş boş oturuyorum
bu yalan kuzum :) denedik bizBeyaz diş macunu üzerine idrarını koyuyormussun mavi olursa ahamileymissin .d