- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.662
- 31
Ayin 15 . canimmNe zaman canım adet tarihin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayin 15 . canimmNe zaman canım adet tarihin?
Kontrollere ara verelim siz çalışın dedi öyle bi arahımm aramı verılıyomus anladımm
Bizim hanimlar kafayi yemis deyip arkalarina bakmadan kosarak kacarlar ahahah :))Hahaha valla halimiz hal değil. Eşlerimiz okusa bu yazılanları bizim için ne düşünürler acaba
Kızlar sonuç 1,2 cıkmış beta 1,2 çok mu erken yaptırdım
Çalışıyorum kuzum eczaneden almam lazım yanımda yok ve eşim sürekli arayan bi insan yalan söyleyemem beceremem yniiBir hamilelik testi alda yap bakalım nasıl becerecegimi mı var çişini yapcan olcak :)
Bizim hanimlar kafayi yemis deyip arkalarina bakmadan kosarak kacarlar ahahah :))
Çok moralim bozuldu 1,2 sonuç adet daha 3 gün geçti
Ya tam bilmiorum ama yorum yapmadanda gecemicem eger gebelik yoksa 0.5 çıkıyormus onun ustundeyse gebelik baslangici oluyormus gec dollenme falan varsa meselaaa.. 3 4 gun sonra bidaha yaptir regl olmazsan cnmÇok moralim bozuldu 1,2 sonuç adet daha 3 gün geçti
Evde kendi kendime sesli gülüyorum Allah hepinizden razı olsun zaman akıp gidiyor burda takılırken.. şunun şurasında cumaya ne kaldı kiAynen cisi gelen denesin :)
Allah'ım.nasil bir topik olduk çıktık biz
Evet negatif oluyor acaba yükselir miSanırım hamile değilsin demek oluyor o 1 ile 5 arasında değer diye biliyorum ama belli olmaz belki geç döllenme olmuştur
Çalışıyorum kuzum eczaneden almam lazım yanımda yok ve eşim sürekli arayan bi insan yalan söyleyemem beceremem ynii
Onu bende duymuştum ben bir 5 6 gün sonra yine yaptırayı. BariYa tam bilmiorum ama yorum yapmadanda gecemicem eger gebelik yoksa 0.5 çıkıyormus onun ustundeyse gebelik baslangici oluyormus gec dollenme falan varsa meselaaa.. 3 4 gun sonra bidaha yaptir regl olmazsan cnm
Evet negatif oluyor acaba yükselir mi
sıkma canını günüde baya geçmiş hep gecikirmi böyleÇok moralim bozuldu 1,2 sonuç adet daha 3 gün geçti
Tamam bugün gün içinde alıcamKız bunun yalanı.mi var ben gidip aldigimi bile söylemedim bir keresinde hamile olduğumu öğrenince söyledim sen ne zaman çıktın demişti supriiiz dedim :)
Benimkinin olanlardan haberi bile yok garibim gecen 2 yokmu falan dio halasi yok hala yaa biz boyle iyiyiz allah olmayana versin dio bir an evveel gebe kalmaliyim ahahahaahahaBenim mı görse direk kalk gidiyoruz bakirkoye der
Haklısın suan tüm umutlarım kırıldıBöyle olup yükselenler ama adetin geçmişti senin geç döllenme olduysa yükselebilir ama kan sanki garanti ya