- 23 Mayıs 2017
- 257
- 191
- 35
Gebelik belirtisi ama erken gibi sanki cnm.. erkek bebeklerde o bolgede tuylenme oluyir bide...Birde kizlar iki gündür dikkatimi cekiyor ayna karsinda baktığımda göbeğimden aşağı doğru ince biz çizgi oluşmuş neden olduğunu bileniniz varmi.
korunmayi birakinca rahim kendini toparlamasi falan biraz zaman aliyirmus ins bu ay guzel haberler alirsin..BEN 7 AY KORUNDUM 2 AY OLDU KORUNMAYI BIRAKALI YANI BU 2. AY
Hayirli olsun cnm allah sagligiyla kucağıniza almayi nasip etsin insallah..Tesekkurler. Darisi hepinize insallah. Guzel haberler alin. Ben kan degil idrar testiyle ograndim. Dort gun once hafif pembe akintim olunca aksamini bekledim test yaptim. Normalde o sekilde akintim olmaz cunki suphelendim o yuzden. Sabah akintim prmbe olunca aksam tes yaptim. İki ayri test. Yanilma olmasin diye ikiside pozitifti. Erken yjmurtlama olmus ben de o yuzden erken cikti. Yoksa cikmaz normal gunumde yumurtlama olsa. İdrarda cikmaz ama kanda cikardi. Tabi adet olucakmisim gibi agrilarim sisligim vardi daha bes gun oncesinden basladi. 1 kasim batim. Hayitlisi artik. Darisi hepinize
Valla cnm insallah psikolojik deildir. Ben olmadigini bildigim halde sanki gebe gibi hissediyorum....Benim bata 13 gun var daha cok var, ama bugun idrara gitigimde karnimin altinda bir agri oluyor neden acaba psikolojik sanirim hahahaha
Benim kayinvalidemde esime hamileyken 2 ay ustune gormus dusunsene biz daha 1 aylik bebekten neler neler beklerken kadinin ruhu duymamis 7 aylik dogum sancisi baslamis doktor 7 aylik cocuk cok kucuk yasamaz falan diomus cok korkmus ama 4 bucuk kilo dogmus esim :)kardesinde de aynisi olmus... biz cok pimpirikliyiz yaKaynanam der ki ben çocuk içimde oynayana kadar hiç Anlamazdım demek hem üstüne görüyormuş birde bulantı kusma olmuyormuş ohhh cillop gibi hamilelik. Biz daha ilişki olur olmaz aman Allahım gözümü kırpıyor um hamilemiyim acabagecen ay adetten sonra ilişki oldu ertesi gün benim migren krizi kusmalara doyamadım eşim diyor yoksa hamile misin? He dedim gitti yolunu buldular modemi bile bulandırıyor hayret bisiy
Ya aslında bilmiyorum geç öğrenmek daha iyi çünkü şimdi öğrenince en fazla 4 haftalık sonra zaman geçmiyor ama Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBenim kayinvalidemde esime hamileyken 2 ay ustune gormus dusunsene biz daha 1 aylik bebekten neler neler beklerken kadinin ruhu duymamis 7 aylik dogum sancisi baslamis doktor 7 aylik cocuk cok kucuk yasamaz falan diomus cok korkmus ama 4 bucuk kilo dogmus esim :)kardesinde de aynisi olmus... biz cok pimpirikliyiz ya
ütü yaptım daha yeni belim ağrımaya başladı akıntımda sarıya döndüHem regl hemde hamilelik belirtisi ama cnm ins hamissindir..
Azicik daha beklebence cnm surda ne kalmiski beb daha calismalara bile baslamadim ahahah :)
Gogus agrisi psikolojik deilse kesin gebesin valla cnm hadi insallaah...
Ahahahah kesin hamilesin kan tahliline falan gerek yok 9 ay sonra dogurabilirsin en onemli belirtiyi yasiosun cnm
Tesekkurler. Darisi hepinize insallah. Guzel haberler alin. Ben kan degil idrar testiyle ograndim. Dort gun once hafif pembe akintim olunca aksamini bekledim test yaptim. Normalde o sekilde akintim olmaz cunki suphelendim o yuzden. Sabah akintim prmbe olunca aksam tes yaptim. İki ayri test. Yanilma olmasin diye ikiside pozitifti. Erken yjmurtlama olmus ben de o yuzden erken cikti. Yoksa cikmaz normal gunumde yumurtlama olsa. İdrarda cikmaz ama kanda cikardi. Tabi adet olucakmisim gibi agrilarim sisligim vardi daha bes gun oncesinden basladi. 1 kasim batim. Hayitlisi artik. Darisi hepinize
ütü yaptım daha yeni belim ağrımaya başladı akıntımda sarıya döndü
Kendimce kasıklarımda hafif batma hissediyordum rahimimde de hafif yanma var .Bebe beklerken idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum galiba
Ahahahah kesin hamilesin kan tahliline falan gerek yok 9 ay sonra dogurabilirsin en onemli belirtiyi yasiosun cnm
Ne olacağımı şaşırdım teeeeeeeyy teyy teyyyyyAy o enfeksiyon çok kötü
Haydi hayırlı olsunnnnKızlar beni de alın aranıza :) dün kan testi sonucum 196 çıktı. Çok sevinmek istemiyorum inş artış olur devam eder sağlıkla diyorum. Doktor 10 gün sonra gel kese o zaman görülür dedi.
bilmiyorum kiiiiÇok sevindim canım inşallah 6 haftayı sağ salim atlatırsın
Sarı akıntı bnde de var ne demek oluyor ki
Kızlar beni de alın aranıza :) dün kan testi sonucum 196 çıktı. Çok sevinmek istemiyorum inş artış olur devam eder sağlıkla diyorum. Doktor 10 gün sonra
Sağlıkla al bebegini kucağına inşallah belirtilerini paylaştırımısın canım bizlerlede
Tebrik ederim canimKızlar beni de alın aranıza :) dün kan testi sonucum 196 çıktı. Çok sevinmek istemiyorum inş artış olur devam eder sağlıkla diyorum. Doktor 10 gün sonra gel kese o zaman görülür dedi.
Biz bu gidişle kendimizi hemilelik belirtisi diye koyacağız ortayaNe olacağımı şaşırdım teeeeeeeyy teyy teyyyyy
Deme öyle amabilmiyorum kiiii
senin bat ne zaman ?Biz bu gidişle kendimizi hemilelik belirtisi diye koyacağız ortaya
Deme öyle ama
.bilmiyorum kiiii