- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
Benim 3 gün önce kanamam geldi bugün kesildi miktarı çok azdı zaten normalde adet olduğum zaman aşırı derece kasık ağrısı çekerdim ama bu sefer çekmedim ve erken adet oldum zaten normal adet tarihim 1 kasımdı . Şimdi aklım karıştı napacağımı şaşırdım
Canim miktari ve rengi cok onemli.
Yerlesmede olabilir.
Ama miktar ya da renk ve sureklilik seni tedirgin ediyorsa beta takibi istemeni oneririm.
Canım bence oluruna bırak yasadigim için söylüyorum.
Ben 3 senedir evliyim 4 e girdik o zamandan beri de çok istiyoruz. Hiç korunmadık 1 sene sonunda olmayınca doktora gittik ikimizde de hiç sorun yok ama olmuyor adetim o kadar duzenliyken hep gecikmeye başladı.
Sonra ilaç tedavisi uygulandı 3 ay falan yine olmadi farklı doktorlara gittik yumurta takibi yapıldı herşey normal sonunda artık doktor işlerini bıraktım.
Sorunumuz yok çok şükür olabilir diye kendi halimde takılıyorum 1 sene olucak hamile kalamadım ama âdetlerim tekrar düzene girdi gecikme olmuyor. Demem o ki kendini en baştan benim gibi yıpratma
Fatma ana eli otu denemeyi dusunur musun?
Yani gebelil icinde kullaniliyor aklima geldi.
Ya da hacamat oneriliyor.
Selam kızlar hastaneden geliyorum kürtaj dan sonraki kan sonuçlarım çıkmış kan pihtilasmasi varmış yani ben faktör 5 mutasyon tasiyicisiymisim bebeğimin kalbi o yüzden durmuş geçen ay. Bu ayada gelince bugün adet günüm hala olmadım kan testi vermedim ama idrar yaptım simdi evde negatif olsa zaten çıkardı eminim nasıp işte çok üzgünüm
En azindan sebebini bilip ilerleyeceksin.Kalabiliyorsunda demek hem♡
Ya ben bu dediğini yaptım hatta biz bebek arabası bile aldık biliyor musun?
Üstelik daha korunmayı bile bırakmamıştık o zaman...
Çok istediğim bir model vardı e bebekte bakıyordum eşim çok başka baktın be arabaya gel hadi alalım çocuğumuz olmazsa satarız dedi. Ben de tamam dedim.
Mağazadan arabayla çıkınca anladık yaptığımız çılgınlığı...
Odada duruyor şimdi gelip gidip kutusuna bakıyoruz....
Her gün mutlaka bebek mağazalarını takip ediyorum internetten. Yaptığımız çok yanlış bir şey biliyorum ama bir patikle bir de kazak aldık mesela
Ne hazırmışız meğer Haşa Rabbimin işine karışmak gibi olmamıştır umarım. Alırken olmazsa arabayı satar kıyafetleri de dostlarımıza hediye ederiz dedik kesin bizim çocuğumuz olacak demedik hiç yani Rabbim imtihan etmesin asla
Ne guzelde yazmissin :) Rabbim doldursun kucaginizi insallah en kisa zamanda
kızlar sanki adet olacakmış gibi ağrı var kasığımda hafif hafif giriyor korkuyorum adet olmaktan
Ben kizimda regl sancisini ayni gunlerde 3-4 ay yasadim canim.
Ilk ay hep oldum sanip lavaboya bile gittigim cok oldu.
Iyi dusun♡