Bir de nisan ayında korunurken hamile kalmıştım çok şaşırdım. Düşükle sonuçlandı ne yazık ki.. düşükten bu yana deniyoruz ama henüz sonuç yok. Yani uzun lafın kısası akışına bırakmalıyız :))Şimdi kaç yaşındasın peki canım.ne kadar zaman korundun
Akıntım var ama beyaz canımkızlar bırtek bendemı oluyor su sarı akıntı yakımsede yok mu suan
benım sarı yaAkıntım var ama beyaz canım
Doktora gittiğimdeBenimde bu ay 5 ayim canim, bence hala cok erken uzulme
Kistim olduğu zamanlarda bende de olurdukızlar bırtek bendemı oluyor su sarı akıntı yakımsede yok mu suan
arkadasimin basina gelmis ama normal adet gibi mi tam bilmiyorumKızlar hiç adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen varmı yani üstüne görme diyorlar sanırım ?
cok dogru diyorsun canim. Aslinda birakilmasi gereken cok sey var. Seker, sigara, fazla hamur isi, hazir icecekler...Kızlar, vakit öldürmek için forumdaki konulara göz gezdirdim. 'Üçüncü çocuk, şaka gibi' diyor hatunun biri.. korunurken hamile kalmış. İki oğlum var üçüncü çocuk istemiyorum diye zırıl zırıl ağlıyormuş..
Yani bizim esas sorunumuz kafaya çok takmış olmak.. keşke konuyu unutup biraz hayatın tadını çıkarabilsek... O zaman kendiliğinden rayına girer işler.
Fakaaat! Sigara içen güzeller! Doğurganlığı ciddi düşüren bir faktör.. lütfen bebişler için kararlılık gösterin ve bırakın. Bakın göreceksiniz nasıl yenilenecek bünye.. Hazır burda harika bir grup kafa dengi fıstık toplanmış.. birlikte karar verin ve bırakın şu illeti. Sağlıklı beslenip, yürüyüş yapın.. diyeceksiniz ki o zaman sen niye burdasın? Ben kritik yaş sebebiyle zorluk çekiyorum, yine de bir umut çabalıyoruz :)
evet gercekten hepiniz cok tatlisiniz kizlar. İyi ki gordum bu konuyuet sen yinede ama çok çaktırma:)) ne iyi bi grup olduk yavv şaka maka ben çok sevdim burayı hiç görmediğim onlarca kader arkadaşı maşallah
Canım sen yöntemi yanlış yapmışsın belim ağrıyor ayağımı basamıyorum diceksin röntgen çekecek mecbur o yüzden gebelik var mı diyecek bilmiyorum dediğinde beta isteyecek bizzat 8 10 defa test edildi onaylandı :)Hayatımda böyle bir saçmalık görmedim ya! Acilden şimdi çıktım, doktor geldi parol verdi baş ağrısı için şu an gebeliğe bakılmasını gerektircek bir durum yokmuş ağrın geçmezse damar yolu açarız diyo salak mal ayyy delircem kızlar yaaaa
Neden olmasın :) biraz moda girsek ne olur ki? Sarı bir bebek tulumu alalım mesela, koyalım dolaba. Yatmadan önce elimize alıp iki hayal kuralım :)) fena mı olurbenım sarı yabazı yerlerde hamılelık belırtısı ya napalım avutuyom kendımı
Neden olmasın :) biraz moda girsek ne olur ki? Sarı bir bebek tulumu alalım mesela, koyalım dolaba. Yatmadan önce elimize alıp iki hayal kuralım :)) fena mı olur
Canım ben de de var ama o endefeksiyondan olugorkızlar bırtek bendemı oluyor su sarı akıntı yakımsede yok mu suan
Nasıl erken ogrendiniz kan tahlili ile miMerhabaa bende adet 1 kasim ama erken ogrendim hamileligimi. Dort gun oncesinden. Bati 1 kasim olup ogrenen varmiiii
Neden olmasın :) biraz moda girsek ne olur ki? Sarı bir bebek tulumu alalım mesela, koyalım dolaba. Yatmadan önce elimize alıp iki hayal kuralım :)) fena mı olur
Canım bende aşılamamın 3. Günündeyim hiç ağrı yok öncekilerde batma oluyordu bu sefer hiç bişi yokHepinize merhaba
Aşılama yaptırıp hiçbir belirti, akıntı olmadan hamile kalan var mı ? Rabbim hepimize nasip etsin bende yeni katıldım bugün 9.günüm günler geçmek bilmiyor
Merhabaa bende adet 1 kasim ama erken ogrendim hamileligimi. Dort gun oncesinden. Bati 1 kasim olup ogrenen varmiiii
BENDE BI KAC GUNDUR VAR AMA BEYAZ SANIRIM YUMURTLUYOM ONDANkızlar bırtek bendemı oluyor su sarı akıntı yakımsede yok mu suan
BENIMDE OYLE CANIM YUMURTLAMADA BEYAZ GELIYOR ANLIYORUMBENDE BI KAC GUNDUR VAR AMA BEYAZ SANIRIM YUMURTLUYOM ONDAN
3 aydır kistim vardı aşırı derecede akıntım olurdu bu ay geçti bu sefer pko sınırında olduğumu söyledi doktor diaformin kullanıyorum ve cronone jel bunlardan mı belirti yok nedir anlamıyorum hiç bişey hissetmiyorumCanım bende aşılamamın 3. Günündeyim hiç ağrı yok öncekilerde batma oluyordu bu sefer hiç bişi yok
Daha önce olmuş muydun canım aşılamaCanım bende aşılamamın 3. Günündeyim hiç ağrı yok öncekilerde batma oluyordu bu sefer hiç bişi yok
3. Canım bu sadece crinone jel kullanıyorum onun yaptığı şişkinliğin dışında hiç birşey yokDaha önce olmuş muydun canım aşılama