2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

ben zaten aman kimse soru sormasın diye kimseyle de görüşmüyorum. içime kapandım. "hadi yapın artık bir tane" "neden bekliyrsnz" "bir sorununuz mu var" .....vs bıktım insanlardan

En iyisi gerçekten evet insanlar bıkmıyor aynı soruyu defalarca sormaktan maalesef

aynen..iyi ki burası var ben de yeni buldum burayı. bana ii geldi. kimseyle paylaşamadklarımı sizinle paylaşıyrm.
saolun birbirimize yardımcı olalımn
Kesinlikle daha önce bunları yaşamamış birine anlatınca sadece dinliyorlar burada herkes derdi ortak ,herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiğince o yüzden iyi ki var

bir de yeni şu başladı... mesela birinin çocuğunu kucağına alıyrsn. hemen ay çok yakıştı senin de olur inşallah. şimdi kucağıma cocuk da almıyrm.

Valla o da iyimiş kendilerinin başlarına gelmediği içi anlamıyorlar halden ne yapsak söylesek açık arıyorlar ve illaki insanı üzecek birşey söylüyorlar o yüzden hiçbirine kulak vermemek gülüp geçmek gerek

O kadar iyi anlıyorum ki sanki ben dert yanıyor gibiyim şuan canım. Maalesef bizim insanlarımız böyle. Anlayışsız düşüncesiz. Benim arkadaşlarımdan biri çocuk istiyordu ama hemen olmadı. Konu açıldığında morali bozuluyordu. Ben hiç sormuyordum bile. Ortamlarda konu geçerse kafasını hep öne eğerdi.

Ne zaman ki çocuğu oldu milleti gözler oldu. Benim üzerime gelip durdu ee yapsana artık. Herkesin içinde saçma sapan sorular. Ne bekliyorsun yaşın geçiyor ee hadi bilmem ne. Aklıma gelmeyen daha onca şey. Bende kimseyi görmek istemiyorum artık. Akraba eş dost herkes sorunlu.

Evlenmiş belli bir zaman geçmiş kişilere çocuk düşünmüyor musun yapsana artık gibi sorular sorulmaz. Bilmeden ne kadar üzüyorlar karşındakini. Kimse sana özel hayatını açmak zorunda değil. Senin demenle mi çocuk yapacaklar değil mi? Çocuk yapmak mı var bu da Rabbimin takdiri. Biz isteriz veren de Rabbim. Benim o arkadaşlara söylediğim çocuğu olmuş ama anne olamamış. Anne demek vicdan demek anlayış demek...

amerikada yaşadım bir kişi çocuk sormadı. istanbulda herkes bunu soruyor. kaç cocugnz var? nie yapmıyrsnz? bir de en son benlen yaşıt bir arkadaşım 2 tane çocuğu var. bana dio ki ikisi de istemeden oldu... dövücektim(( istemeyenin olur bizim olmaz...onunla da artık görüşmüyrm.)

Harfiyen katiliyorum yasim 30 1 nisanda 3 yıl olacak evlen3li ama kendini bilmez üç beş kişi eeeee daha ne duruyorsun.yahu parayla alınacak biseymi yada çalışmakla başarılacak bisey mi bu ???? rabbim vaktini zamanını ne aman vereceğini biliyor .biz istiyoruz öyle yada böyle ister doğal yolla isterse tedavi ile farketmez allah nasip edecek çok mu meraklıyız senin sürekli bu soruyu sormana . Allaha havale ediyorum ben bunları rabbim gösterir elbet.

Senin arakadaş diğerlerinden daha enteresanmış valla halden anlaması gerekirken bu şekilde davranması çok yanlış sonuçta oda istemiş beklemiş valla çok değişikler gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum nasıl bu kadar bencil olabiliyorlar

Aynen öyle bende öyle yapıyorum Allah görüyor herşeyi sonuçta en iyisi böyle yapmak

yaa valla arkadaşım sabaha kadar yazasım var ama başınızı ağrıtmıcam hiç ) çok doluyum bu cahilliklere (( bizim de olucak en kısa zamanda biliyorum ama ben hiç b zaman böle biri olmıcam.. olmadım da .. köy sanki istanbul kadınlarımız çok cahilce sorguluyor ...artık katlanamıyrm.

Bizim insanlarımız farklı maalesef işte Allahım onları da başka şeylerle sınıyor canım çocuğu vardır mutlu değildir çocuğu yoktur çok mutludur Rabbim en kısa zaman da bizlerede nasip etsin huzurumuzu mutlugumuzu bozmasın hicbirimizin inşallah iyi yapmışsın görüşmemekle bende anlamıyorum o insanları

Valla sırf kendini bilmez insanlar yüzünden sosyal medya hesaplarımı kapattım bir süre bıktım artık insanların takibinden konuşmalarından çalıştığım yerde söyledim bu yüzden kapadım diye hala bana başkalarının bebek fotolarını bebek kıyafetlerini gösteriyor. Kafayı yedirtecekler sonunda

K Katrem123 , BilgeSu2018 , @metceykelebek , Dlk2606 , @Esrarengsiz1016 unuttuğum var mı bilmiyorum ama hepinize ayrı ayrı katılıyorum kızlar . Buda Ortak sıkıntımızdan biri maalesef . İmkanınız varsa görüşmeyin zaten bu tipitiplerle turpun sıkından seyreği yeğdir Canlar. Ama maalesef bazılarından kurtulmakta mümkün değil boşa canınızı üzmeyin onlara kulak asıpta ben canım istemiyor daha keyfim gelmedi , gezip tozcam ben hiç uğraşamam şimdi diyorum kinayeli bi şekilde konu uzamıyor . İkinci aşamayıda burdan taktik aldım hani nerde sizde yokmu falan derlerse evde getirmiyorum kalabalığa sokmuyorum diyeceğim biraz da onların devreleri yansın luzümsuz bu millet yaa lafa gelince hepsi çok iyi müslüman yav senin benim elimde mi vermeyince Mabud neylesin sultan Mahmud yav

Görmezden geleceksin gülüp geçeceksin canım boşver ne halleri varsa görsünler dengesiz insanlar

Ağzına sağlık canım benim çok güzel söylemişsin valla aynen dediğin gibi herşey Bende öyle diyeceğim bundan sonra İşte sonra dediğin gibi lafta iyi insanlar ama gel gör ki sadece lafta Allah akıl fikir versin öyle insanlara

Yaa ben asıl bu olaya bitiyorum, istemeden oluyor yaa ben kopuyorum işte , devreler yanıyor . Dizilerde falan da görüyoruz ya 2 kere birlikte oluyorlar hooop beklenmeyen gebelik haberi bey gidinim Heeey , eşimle birbirimize bakıyoruz direk çaresizce, istemsizce kahkaha atıyoruz
Yumurtaya can veren ALLAH ımmm bizi de gör yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…