- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.221
arkadaşlar sizler tedaviye nasıl devam ediyorsunuz nolur paylaşın benimle. ben amerikan, bahçeci, acıbadem denedim. şimdi kararsızım. emre karatekelioğlu diyorlar. siz ne düşünüyorsunuz? nolur yardım edin.
sen gttinmi dktora ne oldu ne cktı ben bahçelievler medikalparka gdiyorum donurulmuşları taşıya biliyorsun cnm ne knuda pinpirikli doktrdanmiAynen cnm ya sen nereye gidiyorsun.Eşim çok pimpirikli ama pek isteyeceğini sanmıyorum.Ztn 2 tane dondurulmus oldugu ıcın bı tedavı fln olmayacak rahim kalınlaşsın dıye bekleyecegız sadeceıkısını de transfer ettırmeyı dusunuyorum olmazsa da artık başka yer bakıcam inşallah.
Bende başka bi topikte okudum çok üzüldüm bir mücadeleyle anca hamile kalıyoruz , düşük zor bir durum ama bizim gibi arkadaşların yaşadığı düşükler çok daha koyuyor bana. Rabb İm birdahakine inşAllah sağlıkla kucağına almasını nasip etsin. Geçmiş olsun
Ayyyy içim rahatladı ALLAH senden razı olsun nasıl kahroldum valla kürtaja gidince
@BilgeSu2018 canım İstanbul’u pek bilmiyorum ama burda İstanbul’da çok arkadaş var , tecrübelerini paylaşırlar eminim inşAllah işinin ehli bir doktor ve merkez bulursun
Cnm kendime bi yer bulabılırsem sana da haber veririm inşallah.arkadaşlar sizler tedaviye nasıl devam ediyorsunuz nolur paylaşın benimle. ben amerikan, bahçeci, acıbadem denedim. şimdi kararsızım. emre karatekelioğlu diyorlar. siz ne düşünüyorsunuz? nolur yardım edin.
Bende başka bi topikte okudum çok üzüldüm bir mücadeleyle anca hamile kalıyoruz , düşük zor bir durum ama bizim gibi arkadaşların yaşadığı düşükler çok daha koyuyor bana. Rabb İm birdahakine inşAllah sağlıkla kucağına almasını nasip etsin. Geçmiş olsun
Hemde nasl canm baya bbi çaba eziyetlle hamiile kalınıyor ama oda düşük oliyor rabbim yardımcısı olsun canm arkadasmBende başka bi topikte okudum çok üzüldüm bir mücadeleyle anca hamile kalıyoruz , düşük zor bir durum ama bizim gibi arkadaşların yaşadığı düşükler çok daha koyuyor bana. Rabb İm birdahakine inşAllah sağlıkla kucağına almasını nasip etsin. Geçmiş olsun
bende canm çok zor valla alllah yardımcısı olsunSorma sorma bende kahroldum
millet çok anlayışsız canm kimse kimsenn halinden anlamaz bnada çok diyen oluyo ama kıracak bisey dyemiyorum üzülürler diye ama kendileri bizi düşünmüyor bide bnm bi huyum var biri laf sylese anlamam snradan dank eder ama iş işten geçer allahm nasl biliyorsa öyle yapsn onları sende üzme kendini canm inşallah heplimizin olcakKızlar zannetmeyin ki çocuk olunca milletin çenesinden sözünden kurtuluyorsunuz tek çocuk sahibi olarak olan ben Her memleketlere gittiğimde ne kadar Rahatına düşkünsün ikinciyi almayacak mısın Neden çocuk yapmıyorsun tek çocuk hiç çocuk söylemlerini hep duyuyorum
Oysa ben 6 yıldır bebek için 3 defa miyom nedeniyle ameliyat masasına yattım bir defa dış gebelik geçirdim ve şimdi de tüp bebek sürecinde transfer gününü bekliyorum
Kimse benim ne hissettiğimi yaşadığımı sıkıntılarımı anlamıyor
konuşan Hep konuşuyor toplumumuz maalesef bu konuda çok cahil üstüne vazife olmayan konulara karışıyorlar
Yapacak bir şey yok kulaklarımızı tıkacağız kendimizden emin bir şekilde yolumuza devam edeceğiz Rabbimden hep dua ile isteyeceğiz inşallah Rabbim sizlere de anne olma mutluluğunu teker teker yaşatır Rabbim her şeyin hayırlısını versin gelen bebekleriniz yuvalarımıza da huzur mutluluk sağlık getirsin Can yürekten hepimiz için bunu diliyorum Hepinizi tek tek öpüyorum
bende canm çok zor valla alllah yardımcısı olsun
millet tüp bebegi bedava sanıyor galiba kolay bişy sanıyorlar maddi manavi çok zor bi süreç geciriyoruz anlayşsizlarYa Kızlar yazdıklarınızı okudum karnım ağrıdı gülmekten, ben de birşey ekleyim dedim , son zamanlarda bana da gelen öneri, olmuyorsa tüp bebek yapın ne bekliyorsunuz hahahahah ya bilmezki 2 kez tüp bebek yaptım sanıyorlar ki tüp bebek hemen olucak
Ya Kızlar yazdıklarınızı okudum karnım ağrıdı gülmekten, ben de birşey ekleyim dedim , son zamanlarda bana da gelen öneri, olmuyorsa tüp bebek yapın ne bekliyorsunuz hahahahah ya bilmezki 2 kez tüp bebek yaptım sanıyorlar ki tüp bebek hemen olucak
Bak buda güzelYa Kızlar yazdıklarınızı okudum karnım ağrıdı gülmekten, ben de birşey ekleyim dedim , son zamanlarda bana da gelen öneri, olmuyorsa tüp bebek yapın ne bekliyorsunuz hahahahah ya bilmezki 2 kez tüp bebek yaptım sanıyorlar ki tüp bebek hemen olucak
Ayyyy canım arkadaşım allah razı olsun amin rabbim sanada bu sonucunda inşallah sağlıkla kucaklayacağın evlat nasip eder. Haklısın çocuk olmaz niye yok 1 . Olur 2.niye yok falan filan hepsi çeneleriyle mutlu olsunlarKızlar zannetmeyin ki çocuk olunca milletin çenesinden sözünden kurtuluyorsunuz tek çocuk sahibi olarak olan ben Her memleketlere gittiğimde ne kadar Rahatına düşkünsün ikinciyi almayacak mısın Neden çocuk yapmıyorsun tek çocuk hiç çocuk söylemlerini hep duyuyorum
Oysa ben 6 yıldır bebek için 3 defa miyom nedeniyle ameliyat masasına yattım bir defa dış gebelik geçirdim ve şimdi de tüp bebek sürecinde transfer gününü bekliyorum
konuşan Hep konuşuyor toplumumuz maalesef bu konuda çok cahil üstüne vazife olmayan konulara karışıyorlar
Yapacak bir şey yok kulaklarımızı tıkacağız kendimizden emin bir şekilde yolumuza devam edeceğiz Rabbimden hep dua ile isteyeceğiz inşallah Rabbim sizlere de anne olma mutluluğunu teker teker yaşatır Rabbim her şeyin hayırlısını versin gelen bebekleriniz yuvalarımıza da huzur mutluluk sağlık getirsin Can yürekten hepimiz için bunu diliyorum Hepinizi tek tek öpüyorum
Kızlar zannetmeyin ki çocuk olunca milletin çenesinden sözünden kurtuluyorsunuz tek çocuk sahibi olarak olan ben Her memleketlere gittiğimde ne kadar Rahatına düşkünsün ikinciyi almayacak mısın Neden çocuk yapmıyorsun tek çocuk hiç çocuk söylemlerini hep duyuyorum
Ya Kızlar yazdıklarınızı okudum karnım ağrıdı gülmekten, ben de birşey ekleyim dedim , son zamanlarda bana da gelen öneri, olmuyorsa tüp bebek yapın ne bekliyorsunuz hahahahah ya bilmezki 2 kez tüp bebek yaptım sanıyorlar ki tüp bebek hemen olucak
Aynen öyle canım ama onlar bizi cahil zannedip akıl veriyorlar şu yaşadıklarımızı yazsak roman olur vallaDemekki bazı cahil insanlarda var böyle canım bilmiyorlar işte bazıları herşeyi çok kolay sanıyorlar maalesef
Cnm 5 tane de doğursan yaranamazsın.Benim etrafımda da senelerce uğraşıp çocugu olan sonra yaşadıgı herseyı unutup mıllete laf sokan ınsanlarla dolu-ydu.Ztn hemen kendiliğinden cocugu olan ohooo kendını ustun ırk olarak gördüğü için seni beni anlaması mümkün değil.Sizi üzen insanlarla aranıza mesafe koyun kimseyle görüşmek kimseyi çekmek zorunda değiliz.Bizim toplumumuzda çocuk dogurmak marıfet sayılıyor onu düzgünce yetiştirmek sağlıklı bir birey olmasını sağlamak önemsenmiyor ne yazık ki.Dogurdun mu dogurdun tmm sen en kutsalsın mükemmelsin. Ben dogru durust kımseyle gorusmuyorum artık kafam da rahat.Kyınvalıdem de patavatsızn tekı valla en son cok bılıyosan kendın dogur dedım git ddim ogluna soyle Hzç Meryem mıyım ben kendı kendıme mı dogurayım dedımKızlar zannetmeyin ki çocuk olunca milletin çenesinden sözünden kurtuluyorsunuz tek çocuk sahibi olarak olan ben Her memleketlere gittiğimde ne kadar Rahatına düşkünsün ikinciyi almayacak mısın Neden çocuk yapmıyorsun tek çocuk hiç çocuk söylemlerini hep duyuyorum