- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.141
Amin canım Allah razı olsun çok güzel duygu inşallah herkese yaşatır. Dün verdim kan dr.a gitmeden içim rahat etsin diye 2009 cıktı. Vajinadan bakıyor zaten 5 haftalık dedi. Haftayada perşembe kalp için çağırdıO zaman dans
Canim cooook sevindimmm kan degerine baktirmisyin yine. Kacta gorunuyor acaba. Bende haftaya sali gidicem bakalim cok heyecanli yaa. Hadi darisi minnak kalp atisini duymaya. Rabbim herkese gostersin bu guzellikleri
O zaman gelsin ikincilerBana da sinir yaptı çok cnm ilaçlar çok da ara vermek mantıklı değil bencede ara versek bu sefer beynimizi kemirecek ztn ne olacak diye deniyelim bari de belki olumlu olur
yaa arkadaşlar öncelikle rabbim hepimizin yanında bol bol dua edicez. bize de annelik nasip olucak. yalnız ben burada biraz tecrübelerimi paylaşıp sizin de yaşadıklarınızı öğrenmek istiyorum. bir kere klinik çok önemli- doktor dan da önemli hatta... ne kadar yumurta toplandığı da önemli ve bu yumurtaların çöp olmaması için( kolay olmuyor o süreçler) kararlar önemli... mesela ben ilkinde 2 tane transfer yaptım tutmadı. çöpe gitti canım embriyolar. ama doktor için önemli değil tabii nolcak bi daha yaparız di mi! hadi b daha yapim. gene 2 transfer ve sonuç negatif. asla 2 transfer yapmam bir daha. yazık değil mi bu embriyolara. kimse düşünmüyor. hepsi kaliteliydi sonuçta. ama demekki başka bir sorun vardı. o zaman niye transfer yaptın di mi doktor.?Ya kızlar birşey soracağım anlayabilmiş de değilim tam olarak diğer topiklerde falan da okuyorum şimdi ilk deneme negatif olanlar dondrulmuşla tekrar deniyorlar kalitelerini yazıyorlar dondurulmuş olan embriyolar ilk transfer ettikleri embriyolardan daha kaliteli herkesin neden ilk transferde en kaliteli olanları koymuyorlar acaba
yaa arkadaşlar öncelikle rabbim hepimizin yanında bol bol dua edicez. bize de annelik nasip olucak. yalnız ben burada biraz tecrübelerimi paylaşıp sizin de yaşadıklarınızı öğrenmek istiyorum. bir kere klinik çok önemli- doktor dan da önemli hatta... ne kadar yumurta toplandığı da önemli ve bu yumurtaların çöp olmaması için( kolay olmuyor o süreçler) kararlar önemli... mesela ben ilkinde 2 tane transfer yaptım tutmadı. çöpe gitti canım embriyolar. ama doktor için önemli değil tabii nolcak bi daha yaparız di mi! hadi b daha yapim. gene 2 transfer ve sonuç negatif. asla 2 transfer yapmam bir daha. yazık değil mi bu embriyolara. kimse düşünmüyor. hepsi kaliteliydi sonuçta. ama demekki başka bir sorun vardı. o zaman niye transfer yaptın di mi doktor.?
bizim halimizden kimse anlamaz hanımlar. rabbim beni yalnız bırakma nolur
Canım merhaba, öncelikle çok çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun defalarca negatif sonuç almak eminim çok kötü bir histir. Kesinlikle söylediklerinde çok doğru klinik çok önemli doktorların o yumurtaları embriyoları iyi bir şekilde değerlendirmesi de çok önemli siz bu negatifleri hep aynı merkezde mi aldınız? Çift embriyo transferin tutuma şansı daha çok diye söyleniyor ama ne kadar doğru bilmiyoruz tabiki insan o kadar zorluklara rağmen böyle harcanınca negatif sonuçlanınca üzülüyor tabiki. Ama yine Rabbim nasip etmeyince etmiyor işte dua etmekten başkada birşey gelmiyor elimizden. Tekrardan mı başlayacaksın sıfırdan şimdi inşallah Rabbim bu kez nasip eder aynen öyle bizi ancak biz anlıyoruz hayırlısı olsun gönlününce olsun herşey inşallah
Günaydınnnn kizzllaarrrr
Minik kesemizi gördük ayyy kalbim duracaktı resmen darısı başınıza hepinizin rabbim sizede yaşatsın
Haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim tekrar
Bu da kötünün iyisi canım çok şükür kendiliğinden olacak inşAllah, kuzum bence merkezi değiştir anlattıklarına göre beni tatmin etmedi merkezin . Bu taşıyıcılık muhabbetinde de aydınlatmamış mesela , bunu doktorunla görüşmüş ya da istediğin zaman görüşüyor olabilmen lazım. İstanbulda tedavi olan arkadaşlar var az önce @kinalikadin bir doktordan bahsetti mesela onları bi araştır canım. ALLAH ın izniyle bu seferki denemende inşAllah olumlu sonuç alırsın canım.Kızlar günaydın, değerim 2 katı düşmüş düşük yapıyorum sanırım.İnşa
ayy cnm benim ya gözün aydınnRabbim tamamını erdirsin inşallah çok sevındım yaa ohh sağlıklı sıhhatli doğar hayırlı bi evlat olur inşallah cnm
Kızlar benim yarın test günüm. Çok umutsuzdum ama hissediyorum artık güzel sonuç alacağım inşallah.
Evet bikaç kişiden daha duydum bunu yani işkilleniyor insan neden öyle yapıyorlar acaba ?!Ya kızlar birşey soracağım anlayabilmiş de değilim tam olarak diğer topiklerde falan da okuyorum şimdi ilk deneme negatif olanlar dondrulmuşla tekrar deniyorlar kalitelerini yazıyorlar dondurulmuş olan embriyolar ilk transfer ettikleri embriyolardan daha kaliteli herkesin neden ilk transferde en kaliteli olanları koymuyorlar acaba
İstanbul'da en iyi aklına gelebilecek 5 yer denedim zaten başka da klinik kalmadı. şimdi doktor seçiyorum. ve evet asla 2 transfer yapmıcam. tek tek denicem. bence 2 transfer bizim yaşımız için doğru bir karar değil. biri tutsun yapışsın yeter bize.
inşalah
hay maşAllaaaah canım çok sevindim sağlıcakla devam etsin hamileliğin ve sağlıkla al kucağına inşAllahGöğşen hocanın hastasıydın diye hatırlıyorum değil mi ne güzel aynı günde 5 pozitif haber , ben hoca oldaydım koltuklarım kabarırdı nitekim Hakkıda. Helal olsun
Bu da kötünün iyisi canım çok şükür kendiliğinden olacak inşAllah, kuzum bence merkezi değiştir anlattıklarına göre beni tatmin etmedi merkezin . Bu taşıyıcılık muhabbetinde de aydınlatmamış mesela , bunu doktorunla görüşmüş ya da istediğin zaman görüşüyor olabilmen lazım. İstanbulda tedavi olan arkadaşlar var az önce @kinalikadin bir doktordan bahsetti mesela onları bi araştır canım. ALLAH ın izniyle bu seferki denemende inşAllah olumlu sonuç alırsın canım.
İnşAllah güzel haberler alırız senden de canım bekliyoruz bizde heyecanla
Evet bikaç kişiden daha duydum bunu yani işkilleniyor insan neden öyle yapıyorlar acaba ?!
Dondurup çözme işleminde kalitesiz embriyoların dayanma olasılığı kaliteliye nazaran daha iyi olduğundan mı yoksa kalitelisi bizde olumsuz olursa da bizde devam etmek zorunda hesabı mı yapılıyor biri bu konuda Benide aydınlatırsa çok sevineceğim valla. Ha birde taze transferde rahim kalınlığı ilaçlardan dolayı bazen elverişli olmayabiliyormuş, dondurulmuşta rahim daha hazır oluyormuş kalite de yüksek olunca tutma olasılığı daha da artmış oluyor diye mi öyle yapıyorlar acaba? Ben mi çok fesat düşünüyorum bilemedim
Anladım Rabbim bu kez nasip eder inşallah hayırlısıyla. Allah yar ve yardımcınız olsun zor gerçekten. Yaşınız kaçtı? 35 yaş üzeri genelde iki embriyo transferi oluyor zaten ama özellerde geçerli olmuyor bu
Evet bikaç kişiden daha duydum bunu yani işkilleniyor insan neden öyle yapıyorlar acaba ?!
Dondurup çözme işleminde kalitesiz embriyoların dayanma olasılığı kaliteliye nazaran daha iyi olduğundan mı yoksa kalitelisi bizde olumsuz olursa da bizde devam etmek zorunda hesabı mı yapılıyor biri bu konuda Benide aydınlatırsa çok sevineceğim valla. Ha birde taze transferde rahim kalınlığı ilaçlardan dolayı bazen elverişli olmayabiliyormuş, dondurulmuşta rahim daha hazır oluyormuş kalite de yüksek olunca tutma olasılığı daha da artmış oluyor diye mi öyle yapıyorlar acaba? Ben mi çok fesat düşünüyorum bilemedim
yaşım 39 . ama denemeye devam ediyorum. asla da 2 transfer etmicem. tek tek
Aynen aynen öyleymiş benden öyle duymuştum zaten de en kaliteliyi neden taze transferde yapmıyorlar o zaman, diğeri bekleyince zaten olasılık artıyor . Merkezden merkeze de değişiyor bi art niyet , ticari bir hesaplama var mı acaba diye düşünür oldum bende.yardımcı olursa fikrimi paylaşım arkadaşım. donmuş embriyo beklerken rahim de dinlendiği için kabul etmesi daha elverişli oluyor. aslında en güzeli hemen transfer yapmayıp 2 ay bekletmek.. donmuş embriyo her zaman daha kaliteli hale geliyor.
Hayırlısı olsun artk neyse bulup yarn sabah yaparsn bklerim ben seni gine burda insallah hmiilesindir cok sevinirim gece ruyamda cok tatli bi erkek bebegi gördümAyy canım benim sorma ya ben eşim testi görmesin zorla yaptırır diye saklamıştımakşam yatarken de sabah bulurum dedim yattım sabah ara ara bulamadım ya işe geç kalmamak içinde çıkmak zorunda kaldım yapamadım yani
yardımcı olursa fikrimi paylaşım arkadaşım. donmuş embriyo beklerken rahim de dinlendiği için kabul etmesi daha elverişli oluyor. aslında en güzeli hemen transfer yapmayıp 2 ay bekletmek.. donmuş embriyo her zaman daha kaliteli hale geliyor.
Aynen aynen öyleymiş benden öyle duymuştum zaten de en kaliteliyi neden taze transferde yapmıyorlar o zaman, diğeri bekleyince zaten olasılık artıyor . Merkezden merkeze de değişiyor bi art niyet , ticari bir hesaplama var mı acaba diye düşünür oldum bende.
Hayırlısı olsun artk neyse bulup yarn sabah yaparsn bklerim ben seni gine burda insallah hmiilesindir cok sevinirim gece ruyamda cok tatli bi erkek bebegi gördüm
Evet transfer yapmayıp bekleseler anlarım , Hulusi hoca da yapmış mesela rahminin durumunu beğenmediği hastalara embriyo boşa gitmesin dondurup birdahaki aya deneyelim demiş ama hem transfer yapıp hem en kalitelisini yapmamak bence sıkıntılı bir hamle.Kanıtlanmış birşey mi acaba bu merkezden merkeze göre değişiyor galiba bazıları taze transfer yapmıyor bazılarıda özellikle donduruyor
Kanıtlanmış birşey mi acaba bu merkezden merkeze göre değişiyor galiba bazıları taze transfer yapmıyor bazılarıda özellikle donduruyor
Anladım, inşallah hayırlısı olur hakkınızda kısa zamanda pozitif sonuçlar alırsın inşallahh