2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Elimden geldiğince görmemeye çalışıyorum canım kimseyle konuşmuyorum artık sizler hariç

Öyle yap canım benim canın sıkıldığında biz hep burdayız her derdine sıkıntına ortak oluruz Rabbim bozmasın hiçbirimizin huzurunu inşallah :dua: :KK200:

@Katrem123 , BilgeSu2018 BilgeSu2018 , @metceykelebek , Dlk2606 Dlk2606 , @Esrarengsiz1016 unuttuğum var mı bilmiyorum ama hepinize ayrı ayrı katılıyorum kızlar . Buda Ortak sıkıntımızdan biri maalesef . İmkanınız varsa görüşmeyin zaten bu tipitiplerle turpun sıkından seyreği yeğdir Canlar. Ama maalesef bazılarından kurtulmakta mümkün değil boşa canınızı üzmeyin onlara kulak asıpta ben canım istemiyor daha keyfim gelmedi , gezip tozcam ben hiç uğraşamam şimdi diyorum kinayeli bi şekilde konu uzamıyor . İkinci aşamayıda burdan taktik aldım hani nerde sizde yokmu falan derlerse evde getirmiyorum kalabalığa sokmuyorum diyeceğim biraz da onların devreleri yansın luzümsuz bu millet yaa :sopa: lafa gelince hepsi çok iyi müslüman yav senin benim elimde mi vermeyince Mabud neylesin sultan Mahmud yav

aaa onların herşeye b cevabı var.. geziosn, artık otur da çcouk yap diyen. davete gitmiyrsn, hayırdır yoksa hamile msn diyen. bebeğini soruyrsn, artık yap seninki sevelim diyen.... kısaca her tipte her cinsde herşeye b cevabı olan kadınlarımız var.
ah aha ahhhh bıktık vallahi bıktık...

Yaa ben asıl bu olaya bitiyorum, istemeden oluyor yaa ben kopuyorum işte , devreler yanıyor . Dizilerde falan da görüyoruz ya 2 kere birlikte oluyorlar hooop beklenmeyen gebelik haberi bey gidinim Heeey , eşimle birbirimize bakıyoruz direk çaresizce, istemsizce kahkaha atıyoruz :silah:
Yumurtaya can veren ALLAH ımmm bizi de gör yarabbim :dua:

Ayy valla aynı biz canım bizde hemen birbirimizi girip kahkaha atıyoruz yok artık falan diyoruz hemen ilk ay hamile kalanlara hep şaşırmışımdır zaten :KK70:

aaa onların herşeye b cevabı var.. geziosn, artık otur da çcouk yap diyen. davete gitmiyrsn, hayırdır yoksa hamile msn diyen. bebeğini soruyrsn, artık yap seninki sevelim diyen.... kısaca her tipte her cinsde herşeye b cevabı olan kadınlarımız var.
ah aha ahhhh bıktık vallahi bıktık...

Biz onlardan çok güçlüyüz sabredeceğiz dayanacağız ve o mutlu sona bizde kavuşacağız kısa zamanda inşallahhh :KK68::KK66:

Yaa ben asıl bu olaya bitiyorum, istemeden oluyor yaa ben kopuyorum işte , devreler yanıyor . Dizilerde falan da görüyoruz ya 2 kere birlikte oluyorlar hooop beklenmeyen gebelik haberi bey gidinim Heeey , eşimle birbirimize bakıyoruz direk çaresizce, istemsizce kahkaha atıyoruz :silah:
Yumurtaya can veren ALLAH ımmm bizi de gör yarabbim :dua:

b d dizileirmiz var ... annemle istanbullu gelin izliyrdm ki artık birlikte izlemiyrm.. baktık herkes hamile annem devamlı bana acınası gözlerle bakıyor.. süreyya ayakları havaya dikti peşinden hamile kaldı yaa annem dioki sende böle yap.))

sözün bittiği yerdeyim kızlar

b d dizileirmiz var ... annemle istanbullu gelin izliyrdm ki artık birlikte izlemiyrm.. baktık herkes hamile annem devamlı bana acınası gözlerle bakıyor.. süreyya ayakları havaya dikti peşinden hamile kaldı yaa annem dioki sende böle yap.))

Ayy ne güldüm ya ayakları havaya kaldırıp hamile kalınsaydı ohooo :KK70::KK70:

:KK70:

Allah razı olsun canım arkadaşım benimmm :KK200: Yarın sabahı beklemem heralde ya akşam yaparım diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah aminn canımm. Geçen haftada ben gördüm canım hemde öyle tatlıydiki üstelik emziriyordum bide ben anlamlarıda çok güzel inşallah gerçektede yaşarız o rüyalarımızı :KK200: :dua::emir_bebek:
insallah canm insallah rabbim bizide görsün insallah gercegi olup emzirceksiin gzel arkadaš bnim

Ne diyosssuuun ayyy çok güldüm :KK70: bizde en son siyah beyaz aşkta koptuk diziden soğudum yav arkadaş ne çabuk oldu dün 1 bugün 2 , Aslı hamile bide aldırmaya gitmesin mi dedim ki eşime o çocuğu aldırsın daha da bu diziyi izlemem şart olsun, bekliyorum bakalım aldırmış mı :KK70:

KoncuyUmay KoncuyUmay
Merhaba cnm, bende merkezi değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası ama şöyle bi problem var iyi merkezler bana hep uzak iş yerinden izin alma skıntısı yaşıyorum 1 senede 2 ameliyat ve ucretsız ızın kullanınca ıster ıstemez sıkıntı oluyor.Şimdi 2 tane dondurulmusum var orta kalıte gıbıler onlarla denemeyı düşünüyorum son kez.Çok fazla izin almam gerekmeyecek transfer sonrası da 2 gün izin kullanırım sonra işe devam ederim diye dusunuyorum.Bu seferde olmazsa artık başka bir merkez araştıracağım.önerebileceğiniz yerler varsa çok memnun olurum.İstanbul Avrupa yakasındayım. Evıme yakın bı yer lazım bana istanbul bağcılardayım.
sinemcim aynı yerde oturuyoruz benim gttigim hasteneye taşı dondurulmuşlarını

Ne diyosssuuun ayyy çok güldüm :KK70: bizde en son siyah beyaz aşkta koptuk diziden soğudum yav arkadaş ne çabuk oldu dün 1 bugün 2 , Aslı hamile bide aldırmaya gitmesin mi dedim ki eşime o çocuğu aldırsın daha da bu diziyi izlemem şart olsun, bekliyorum bakalım aldırmış mı :KK70:

Hahhah korkma korkma aldırmadı Ferhat'a yalan söyledi aldırdım diye ayy gülerek yazıyorum resmen ya :KK70::KK70:

Hahhah korkma korkma aldırmadı Ferhat'a yalan söyledi aldırdım diye ayy gülerek yazıyorum resmen ya :KK70::KK70:
Ayyyy içim rahatladı ALLAH senden razı olsun nasıl kahroldum valla kürtaja gidince:KK70::KK70:
BilgeSu2018 BilgeSu2018 canım İstanbul’u pek bilmiyorum ama burda İstanbul’da çok arkadaş var , tecrübelerini paylaşırlar eminim inşAllah işinin ehli bir doktor ve merkez bulursun

sinemcim aynı yerde oturuyoruz benim gttigim hasteneye taşı dondurulmuşlarını
Aynen cnm ya sen nereye gidiyorsun.Eşim çok pimpirikli ama pek isteyeceğini sanmıyorum.Ztn 2 tane dondurulmus oldugu ıcın bı tedavı fln olmayacak rahim kalınlaşsın dıye bekleyecegız sadece:işsiz:ıkısını de transfer ettırmeyı dusunuyorum olmazsa da artık başka yer bakıcam inşallah.

X