- 27 Mart 2018
- 51
- 102
- 46
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.161
Aynen aynen öyleymiş benden öyle duymuştum zaten de en kaliteliyi neden taze transferde yapmıyorlar o zaman, diğeri bekleyince zaten olasılık artıyor . Merkezden merkeze de değişiyor bi art niyet , ticari bir hesaplama var mı acaba diye düşünür oldum bende.
Evet transfer yapmayıp bekleseler anlarım , Hulusi hoca da yapmış mesela rahminin durumunu beğenmediği hastalara embriyo boşa gitmesin dondurup birdahaki aya deneyelim demiş ama hem transfer yapıp hem en kalitelisini yapmamak bence sıkıntılı bir hamle.
hepimiz inşallah. çok kötü günler yaşıyorum. çook
bence otomatiğe bağlamış klinikler ekbette art niyet yok ama kişiye özel davranma da yok. neyse prosedür ona göre ilerliyorlar. bunun adına da kanıtlanmış bişi yok diolar. her doktor hastasına uygun davranmalı ama yok öle bi doktor
Doğru canım sen de haklısın ben o açıdan hiç düşünmemiştim. Bu arada eşinin değerleri için uğraşır olun bu dönemde de sonrasında vakit kaybı olmasın bence. Ben takip ettiğim kadarıylaKoncuyUmay
Merhaba cnm, bende merkezi değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası ama şöyle bi problem var iyi merkezler bana hep uzak iş yerinden izin alma skıntısı yaşıyorum 1 senede 2 ameliyat ve ucretsız ızın kullanınca ıster ıstemez sıkıntı oluyor.Şimdi 2 tane dondurulmusum var orta kalıte gıbıler onlarla denemeyı düşünüyorum son kez.Çok fazla izin almam gerekmeyecek transfer sonrası da 2 gün izin kullanırım sonra işe devam ederim diye dusunuyorum.Bu seferde olmazsa artık başka bir merkez araştıracağım.önerebileceğiniz yerler varsa çok memnun olurum.İstanbul Avrupa yakasındayım. Evıme yakın bı yer lazım bana istanbul bağcılardayım.
Valla değer düştüğüne göre kendi düşecek sanırım kanamam yok ama bel ağrım var bayağı, doktora da ulaşamadım yoğunmuş daha önce de yaşamadım herhalde ilaçları bırakınca adet olucam onunla beraber düşecek. Hele bi bunu atlatayım da bakalım ne yapacağımıza karar veririz artık. İnşallah ameliyat olmıcam rahatladım biraz sonuç ne kadar kötü olsa da umudum var halabende anne olucam Rabbimin izniyle.
Valla insan çok gelişmiş ve kompleks bi varlık, tıpta sanat gibi olmalı. Kişiye özgü olmalı dediğin gibi . Devlette araştırma hastaneleri yapıyor öyle herkese aynı prosedür işletiliyor, gereksiz yere ilaç yükleniyor çoğuna bu yÜzden. Tanı konmadan standart tedaviyi basıyorlar , çaren standart tedavideyse ne ala değilse yandın. İşin ehli herşeyde olduğu gibi bunda da çok önemli o yüzden. Doktorun ezbere iş yapmıyor olması lazım. ALLAH öyleleriyle karşılaştırsın inşAllah , işleriniz rast gelsin olumlu sonuç alın hayırlısıylabence otomatiğe bağlamış klinikler ekbette art niyet yok ama kişiye özel davranma da yok. neyse prosedür ona göre ilerliyorlar. bunun adına da kanıtlanmış bişi yok diolar. her doktor hastasına uygun davranmalı ama yok öle bi doktor
bence otomatiğe bağlamış klinikler ekbette art niyet yok ama kişiye özel davranma da yok. neyse prosedür ona göre ilerliyorlar. bunun adına da kanıtlanmış bişi yok diolar. her doktor hastasına uygun davranmalı ama yok öle bi doktor
Boşver açık dursun sen rahat gerisi önemli değil canım benimm inşallah bebişin de şişirir böyleAyy canım benimm inşallah inşallah Allahım büyük bugün eve gider gitmez yapacağım inşallah sonunda görürüm o çift çizgiyi göremesemde pes etmek yok tabi nisan da gidip alırım yavrularımı Allahın izniyle
Valla insan çok gelişmiş ve kompleks bi varlık, tıpta sanat gibi olmalı. Kişiye özgü olmalı dediğin gibi . Devlette araştırma hastaneleri yapıyor öyle herkese aynı prosedür işletiliyor, gereksiz yere ilaç yükleniyor çoğuna bu yÜzden. Tanı konmadan standart tedaviyi basıyorlar , çaren standart tedavideyse ne ala değilse yandın. İşin ehli herşeyde olduğu gibi bunda da çok önemli o yüzden. Doktorun ezbere iş yapmıyor olması lazım. ALLAH öyleleriyle karşılaştırsın inşAllah , işleriniz rast gelsin olumlu sonuç alın hayırlısıyla
Yooo bence hiç sert değil yazıların bilakis niyetin çok açık buda hoşuma gitti işin açıkçası. Burada herkes aynı dertten muzdarip ve çoğumuz aynı psikolojideyiz o yüzden seni çok iyi anlıyoruz çekinme ne düşünüyorsan yaz ve bence yazdıklarında çok haklısın. İnşAllah bu sefer seni maddi manevi tatmin edecek bir doktor bulursun bu çok önemli gerçekten.bu arada nolursunuz soru sorun sonuna kadar zorlayın doktoru. onun keyfine göre kendi keyfinize göre ilerleyin. ben başta öyle yapmadım. teslim oldum. ama hata yaptım. kendinize inanın. inanmadığınız şeyi de yapmayın. doktor da olsa hepsi parasına bakıyor gitsin bu hasta gelsin yeni hasta diyor. sizi sevmeyen bir hekime güvenmeyin. siz de ısınmadığınız sevmediğiniz hekime güvenmeyin. ben hepsini yaşadım inanın...artık içinde tutamadığım için burada sizinle paylaşıp sizin de tevrübelerinzden faydalanmak için biraz sert yazıyorum ama hepsi doğru inanın.
hepimiz biliyoruz ki bu tamamen şans meselesi tutar mı tutmaz mı? ama yaşadıklarım bana bunu tecrübe ettirdi. tazeden çok donmuş daha iii. hee genç bir yaştaysan deneyecek zamanın varsa hemen de deneyeblrsn elbette.
ama kesinlikle şu var. bizler transfer öncesi çook yoruluyoruz beden ve kafa artık down o sırada hemen transfer yapmak yanlış. bi bedenin dinlensin. düşünsen eyumurta toplama işlemi bile operasyon sonuçta..
ben herkese mutlaka en az 1 ay dinlenin diyorum.
Bu aksam bize hayirli haberlerle gel arkadasim. Insallah pozitifi gorursun burda sevinc cigliklari atariz
Yazarım mutlaka başka kimseyle paylasmiyirum zaten.burasi iyi ki varGüzel haberler alırız inşallah senden çıkınca yaz oldumu bende senin gibiyim
Yazarım mutlaka başka kimseyle paylasmiyirum zaten.burasi iyi ki var
Evet canım onun hastasiyim ne imkansız hastaları evlat sahibi yapmış allah razı olsun ondan çok mutlu oluyor güzel haberi alınca bizim kadar seviniyor :))hay maşAllaaaah canım çok sevindim sağlıcakla devam etsin hamileliğin ve sağlıkla al kucağına inşAllahGöğşen hocanın hastasıydın diye hatırlıyorum değil mi ne güzel aynı günde 5 pozitif haber , ben hoca oldaydım koltuklarım kabarırdı nitekim Hakkıda. Helal olsun
Bu da kötünün iyisi canım çok şükür kendiliğinden olacak inşAllah, kuzum bence merkezi değiştir anlattıklarına göre beni tatmin etmedi merkezin . Bu taşıyıcılık muhabbetinde de aydınlatmamış mesela , bunu doktorunla görüşmüş ya da istediğin zaman görüşüyor olabilmen lazım. İstanbulda tedavi olan arkadaşlar var az önce @kinalikadin bir doktordan bahsetti mesela onları bi araştır canım. ALLAH ın izniyle bu seferki denemende inşAllah olumlu sonuç alırsın canım.
İnşAllah güzel haberler alırız senden de canım bekliyoruz bizde heyecanla
Evet bikaç kişiden daha duydum bunu yani işkilleniyor insan neden öyle yapıyorlar acaba ?!
Dondurup çözme işleminde kalitesiz embriyoların dayanma olasılığı kaliteliye nazaran daha iyi olduğundan mı yoksa kalitelisi bizde olumsuz olursa da bizde devam etmek zorunda hesabı mı yapılıyor biri bu konuda Benide aydınlatırsa çok sevineceğim valla. Ha birde taze transferde rahim kalınlığı ilaçlardan dolayı bazen elverişli olmayabiliyormuş, dondurulmuşta rahim daha hazır oluyormuş kalite de yüksek olunca tutma olasılığı daha da artmış oluyor diye mi öyle yapıyorlar acaba? Ben mi çok fesat düşünüyorum bilemedim
Burda kimse aaa çocuğun olmuyor mu demiyor. Biz kimseye söylemiyoruz eşimle aramizda. Bi tek buraya yaziyorumaynen..iyi ki burası var ben de yeni buldum burayı. bana ii geldi. kimseyle paylaşamadklarımı sizinle paylaşıyrm.
saolun birbirimize yardımcı olalımn
Burda kimse aaa çocuğun olmuyor mu demiyor. Biz kimseye söylemiyoruz eşimle aramizda. Bi tek buraya yaziyorum
Evet canım onun hastasiyim ne imkansız hastaları evlat sahibi yapmış allah razı olsun ondan çok mutlu oluyor güzel haberi alınca bizim kadar seviniyor :))
Gögsen önalankim o doktor adını yazar mısınız? biz de deneyelim