2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

bence otomatiğe bağlamış klinikler ekbette art niyet yok ama kişiye özel davranma da yok. neyse prosedür ona göre ilerliyorlar. bunun adına da kanıtlanmış bişi yok diolar. her doktor hastasına uygun davranmalı ama yok öle bi doktor

Hemde çok sıkıntılı canım bencede valla çok önemli merkzde doktorda gerçekten her dediklerini yamak zorunda kaldığımız için elimizden birşey de gelmiyor

Doğru canım sen de haklısın ben o açıdan hiç düşünmemiştim. Bu arada eşinin değerleri için uğraşır olun bu dönemde de sonrasında vakit kaybı olmasın bence. Ben takip ettiğim kadarıyla kinalikadin ın bilgi ve tecrubesine güveniyorum canım İstanbul daki doktorlar hakkında pek bilgi sahibi değilim ama az önce o birini söyledi , İstanbul’da yanlış hatırlamıyorsam. İnşAllah yakındır bağcılara. Gene alıcılarım açık olur birini duyarsam söylerim sana. Ama dediğin gibi yakın süreçte izin açısından dondurulmuşları denemen daha iyi olacak gibi duruyor haklısın. İnşAllah dondurulmuşlar tutunur da dahasını hesaplamak zorunda kalmazsın, Rabb im denk getirsin inşAllah

Canim benimm insallah yakin zamanda hersey cok daha guzel olacak senin icin. Allahtan umidini hic kaybetme

Valla insan çok gelişmiş ve kompleks bi varlık, tıpta sanat gibi olmalı. Kişiye özgü olmalı dediğin gibi . Devlette araştırma hastaneleri yapıyor öyle herkese aynı prosedür işletiliyor, gereksiz yere ilaç yükleniyor çoğuna bu yÜzden. Tanı konmadan standart tedaviyi basıyorlar , çaren standart tedavideyse ne ala değilse yandın. İşin ehli herşeyde olduğu gibi bunda da çok önemli o yüzden. Doktorun ezbere iş yapmıyor olması lazım. ALLAH öyleleriyle karşılaştırsın inşAllah , işleriniz rast gelsin olumlu sonuç alın hayırlısıyla

şimdi önerilen doktorlara bakıyorum. elektriğimin tutmadığı modunda olmayan suratsız bir doktora profesör de olsa gitmicem.

Bu aksam bize hayirli haberlerle gel arkadasim. Insallah pozitifi gorursun burda sevinc cigliklari atariz

bu arada nolursunuz soru sorun sonuna kadar zorlayın doktoru. onun keyfine göre kendi keyfinize göre ilerleyin. ben başta öyle yapmadım. teslim oldum. ama hata yaptım. kendinize inanın. inanmadığınız şeyi de yapmayın. doktor da olsa hepsi parasına bakıyor gitsin bu hasta gelsin yeni hasta diyor. sizi sevmeyen bir hekime güvenmeyin. siz de ısınmadığınız sevmediğiniz hekime güvenmeyin. ben hepsini yaşadım inanın...artık içinde tutamadığım için burada sizinle paylaşıp sizin de tevrübelerinzden faydalanmak için biraz sert yazıyorum ama hepsi doğru inanın.

Yooo bence hiç sert değil yazıların bilakis niyetin çok açık buda hoşuma gitti işin açıkçası. Burada herkes aynı dertten muzdarip ve çoğumuz aynı psikolojideyiz o yüzden seni çok iyi anlıyoruz çekinme ne düşünüyorsan yaz ve bence yazdıklarında çok haklısın. İnşAllah bu sefer seni maddi manevi tatmin edecek bir doktor bulursun bu çok önemli gerçekten.

Aynen öyle tamamen kısmet ve şans. Bende hep dondurulmuşun daha iyi olacağını duydum doktorlar negatifden sonra da 1 2 ay dinlenme veriyorlar ki bence çok öenmli bu sonuçta o kadar işlem oluyor vücudun kendini toparlaması lazım. Bende şubatta kimyasal geçirdim Nisan da başlayacağım Allahın izniyle 2 ay dinlen dedi doktorum. Allah hakkımızda hayırlısını eylesin yardımcımız olsun hepimizin

Evet canım onun hastasiyim ne imkansız hastaları evlat sahibi yapmış allah razı olsun ondan çok mutlu oluyor güzel haberi alınca bizim kadar seviniyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…