2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Elimden geldiğince görmemeye çalışıyorum canım kimseyle konuşmuyorum artık sizler hariç

Öyle yap canım benim canın sıkıldığında biz hep burdayız her derdine sıkıntına ortak oluruz Rabbim bozmasın hiçbirimizin huzurunu inşallah

aaa onların herşeye b cevabı var.. geziosn, artık otur da çcouk yap diyen. davete gitmiyrsn, hayırdır yoksa hamile msn diyen. bebeğini soruyrsn, artık yap seninki sevelim diyen.... kısaca her tipte her cinsde herşeye b cevabı olan kadınlarımız var.
ah aha ahhhh bıktık vallahi bıktık...

Ayy valla aynı biz canım bizde hemen birbirimizi girip kahkaha atıyoruz yok artık falan diyoruz hemen ilk ay hamile kalanlara hep şaşırmışımdır zaten

Biz onlardan çok güçlüyüz sabredeceğiz dayanacağız ve o mutlu sona bizde kavuşacağız kısa zamanda inşallahhh

b d dizileirmiz var ... annemle istanbullu gelin izliyrdm ki artık birlikte izlemiyrm.. baktık herkes hamile annem devamlı bana acınası gözlerle bakıyor.. süreyya ayakları havaya dikti peşinden hamile kaldı yaa annem dioki sende böle yap.))

sözün bittiği yerdeyim kızlar

Ayy ne güldüm ya ayakları havaya kaldırıp hamile kalınsaydı ohooo

insallah canm insallah rabbim bizide görsün insallah gercegi olup emzirceksiin gzel arkadaš bnim

Ne diyosssuuun ayyy çok güldüm bizde en son siyah beyaz aşkta koptuk diziden soğudum yav arkadaş ne çabuk oldu dün 1 bugün 2 , Aslı hamile bide aldırmaya gitmesin mi dedim ki eşime o çocuğu aldırsın daha da bu diziyi izlemem şart olsun, bekliyorum bakalım aldırmış mı

sinemcim aynı yerde oturuyoruz benim gttigim hasteneye taşı dondurulmuşlarını

Hahhah korkma korkma aldırmadı Ferhat'a yalan söyledi aldırdım diye ayy gülerek yazıyorum resmen ya

Hahhah korkma korkma aldırmadı Ferhat'a yalan söyledi aldırdım diye ayy gülerek yazıyorum resmen ya
Ayyyy içim rahatladı ALLAH senden razı olsun nasıl kahroldum valla kürtaja gidince
BilgeSu2018 canım İstanbul’u pek bilmiyorum ama burda İstanbul’da çok arkadaş var , tecrübelerini paylaşırlar eminim inşAllah işinin ehli bir doktor ve merkez bulursun

sinemcim aynı yerde oturuyoruz benim gttigim hasteneye taşı dondurulmuşlarını
Aynen cnm ya sen nereye gidiyorsun.Eşim çok pimpirikli ama pek isteyeceğini sanmıyorum.Ztn 2 tane dondurulmus oldugu ıcın bı tedavı fln olmayacak rahim kalınlaşsın dıye bekleyecegız sadeceıkısını de transfer ettırmeyı dusunuyorum olmazsa da artık başka yer bakıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…