- 24 Kasım 2016
- 903
- 507
- Konu Sahibi Kizanasi_2023
Böyle bi başlık açtığınız için ben de teşekkür ederim. Ben de benzer bir durumun içindeyim ve böyle bir başlık açmayı düşünürken sizinkine rastladım çok iyi oldu. Bizde de bende amh düşüklüğü (0.60), eşimde sperm azlığı vardı. Ağustos ayında tüp bebek denedik, 2 yumurta toplandı 2si de döllendi ve 3.güne gitti. Transferimi oldum, 10.günde de kan testim pozitif çıktı. Ama malesef hamileliğim kimyasala döndü ve regl oldum. Tam da bunun üzüntüsünü atlatıp mental olarak 2.denemeye hazırlanıyorduk ki, eşimin daha önce düşük olan sperm sayısının (6 milyon), dün verdiği spermiyogram testinde sıfıra düştüğünü öğrendik. Nasıl bir şok yaşadık anlatamam. Bugün hemen üroloğa gitti o da duruma inanamamış nasıl olur falan demiş çünkü biz 6 milyonken takviye ilaçlara başlamıştık, sigarayı bırakmıştı, spora başlamıştı. Bunları yaparken de hiçbir hastalık, enfeksiyon geçirmedi. Doktor da bize adamakıllı bir teşhis koyamadı. Elimiz boş şuanda. Takviyeleri bırakın demiş, bunu hiç aklım almıyor. Yarın da ben kendi jinekoloğuma gidip durumu anlatacağım. Bakalım nasıl bir yol bizi bekliyor Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun
Varikosel filan olabilir mi ? 6 milyondan sıfıra neden düşer ki ?