- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.001
Aynen canım hayırlısı bakalım Rabb im korktuğuna uğratmasın , işin rast gelsin inşAllah hayırlısıyla güzel gönlünce olsun herşey...Artık belli olucak yarın da düzgün artış olmazsa bana hala belki artabilir demezler heralde 4. test olacak.Ben kabullendım cnm olumlu olacagını da dusunmuyorum acıkcası tek derdım cok uzamadan basıma da bısey gelmeden bu surecı atlatmak.Bir daha ki sefere inşallah olumlu sonuc alırımHastaneye kım daha fazla gıcık hıc sorma korkuyorum dıyorum daha once dıs gebelık yasadım beklıcez beklıcez habıre aynı seyı soyluyorlar.Zorla erken ultrasona alacaklar ya ben demesem onu da yapmayacaklar.Sınır oldum.
Bir test mi yapsan acaba ne dersin
Çıkar artık bence ama yarın ilk idrarla yaparsan daha sağlam olur dayanabilirsen dayan• ay neden olmasın yaaa 10 numara 5 yıldız olur olursa inşAllah ben umutlandırmak istemiyorum ama benim ki zamanında kahverengi leke ile başlayınca bile kanama başlayana kadar acaba diyorum kendi kendime o da saolsun hiç sektirmiyor tıkıyor umudumu kursağımaYa canım aslında aklıma gelmiyor değil de bugün yapsam mı diye düşündüm de sonra neyse nasıl olsa olmaz hasta olursun dedim kendi kendime acaba akşam mı yapsam yoksa ayarın sabah ilk idrarla mı yapsam ki akşam da yapsam çıkar dimi eğer varsa pek sanmıyorum da
Amin cnm Rabbım kımseyı korktudu şeyle sınamasın.Aynen canım hayırlısı bakalım Rabb im korktuğuna uğratmasın , işin rast gelsin inşAllah hayırlısıyla güzel gönlünce olsun herşey...
Çıkar artık bence ama yarın ilk idrarla yaparsan daha sağlam olur dayanabilirsen dayan• ay neden olmasın yaaa 10 numara 5 yıldız olur olursa inşAllah ben umutlandırmak istemiyorum ama benim ki zamanında kahverengi leke ile başlayınca bile kanama başlayana kadar acaba diyorum kendi kendime o da saolsun hiç sektirmiyor tıkıyor umudumu kursağıma
İnşallah cnm Rabbim o günleri de yaşatır inşallah.İnşaAllahhh canımmm benimmm yaaaa, bir gün mutluluktanda ağlayacağızzz inanıyorummm bunaaa. İmanımız bizde oldukçaa dahaa ne güzel günler göreceğizz birlikteee Allah'ın izniylee
KızlarINCIK BONCUK nerelerde yaaaa inşallah güzel haber almıştır . Yazmadı değil mi hâlâ
Geneli böyledir zaten . Arkadaşın durumu özel buradaki sıkıntı merkezin tutumuHerkes için aynı olmuyor işte demek ki senin yumurta gelişimin iyiydi değerlerin gayet güzelmiş, bazılarının yavaş oluyor gelişimi onlar için erken oluyor. Ve boş yere üzmüş ve strese sokmuş olabiliyorlar anne adaylarını. İnşAllah Sinem de de öyle olmuştur da tek boş yere üzüldüğümüzle kalırız
Kuzum adetınmı gecikti ayy inşallah hamılesındır Allah'ım nolur olsunDayanabilirsem yarın sabah yapıyım canım transferden kalma 1 tane test vardı evde hatta eşim yap yap dye tutturur diye saklamıştım onu da dün sordu onu da yapmıştım ya hatırlamıyor musun dedim ona kalsa hemen yaptırcakBende ilaçlardandır gecikme diye düşünmüştüm ama yapmakta fayda var dediğin gibi ayy hayali bile güzel hemde nasıl olur öyle bir mucize olursa Canım sorma valla bende çok sıkıldım yoruldum hep tek çizgi görüp haya kırıklığı yaşamaktan o yüzden hiç yapasım yok artık hayırlısı olsun inşallah ya
Can arkadaşım nekadr gectı adetn?Ya canım aslında aklıma gelmiyor değil de bugün yapsam mı diye düşündüm de sonra neyse nasıl olsa olmaz hasta olursun dedim kendi kendime acaba akşam mı yapsam yoksa ayarın sabah ilk idrarla mı yapsam ki akşam da yapsam çıkar dimi eğer varsa pek sanmıyorum da
Ayyyyy hadi insallah hamilesindir Allahim micize gercekleestirir hic belli olmaz idrar testi yap yarin hadi hayirlisiYa canım aslında aklıma gelmiyor değil de bugün yapsam mı diye düşündüm de sonra neyse nasıl olsa olmaz hasta olursun dedim kendi kendime acaba akşam mı yapsam yoksa ayarın sabah ilk idrarla mı yapsam ki akşam da yapsam çıkar dimi eğer varsa pek sanmıyorum da
Kuzum adetınmı gecikti ayy inşallah hamılesındır Allah'ım nolur olsun
Can arkadaşım nekadr gectı adetn?)))
Sabah yap kuzum Allah'ım büyük bana da at hemenEvet canım ben normaldir gecikmesi diye düşünüyorum kullanılan ilaçlardan dolayı ama hayırlısı olsun bakalım ya bugün yarın bi test yapıyım diyorum en azından aklımda soru işareti kalmamış olur. Kuzum benimm Allah razı olsunnn ya aminn keşkee inşallahh
Ayyyyy hadi insallah hamilesindir Allahim micize gercekleestirir hic belli olmaz idrar testi yap yarin hadi hayirlisi
S
Sabah yap kuzum Allah'ım büyük bana da at hemen
Doktor zaten 9. Gün istedi canım sonucu. Bende 12. Gün ister diye düşünüyordum. Test günüm pazar. Zaten stres küpü olduk iyice. Hayırlısı olaun inş.10.gün ver bence en erken A anneveoglusu çok haklı , erken verenler genelde pişman oluyor canım. Yok yere stres olacaksın, merak strese göre daha iyi bence az daha meraklanıver