2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Aynen canım hayırlısı bakalım Rabb im korktuğuna uğratmasın , işin rast gelsin inşAllah hayırlısıyla güzel gönlünce olsun herşey...

Bir test mi yapsan acaba ne dersin

Ya canım aslında aklıma gelmiyor değil de bugün yapsam mı diye düşündüm de sonra neyse nasıl olsa olmaz hasta olursun dedim kendi kendime acaba akşam mı yapsam yoksa ayarın sabah ilk idrarla mı yapsam ki akşam da yapsam çıkar dimi eğer varsa pek sanmıyorum da

Çıkar artık bence ama yarın ilk idrarla yaparsan daha sağlam olur dayanabilirsen dayan• ay neden olmasın yaaa 10 numara 5 yıldız olur olursa inşAllah ben umutlandırmak istemiyorum ama benim ki zamanında kahverengi leke ile başlayınca bile kanama başlayana kadar acaba diyorum kendi kendime o da saolsun hiç sektirmiyor tıkıyor umudumu kursağıma

Dayanabilirsem yarın sabah yapıyım canım transferden kalma 1 tane test vardı evde hatta eşim yap yap dye tutturur diye saklamıştım onu da dün sordu onu da yapmıştım ya hatırlamıyor musun dedim ona kalsa hemen yaptırcak Bende ilaçlardandır gecikme diye düşünmüştüm ama yapmakta fayda var dediğin gibi ayy hayali bile güzel hemde nasıl olur öyle bir mucize olursa Canım sorma valla bende çok sıkıldım yoruldum hep tek çizgi görüp haya kırıklığı yaşamaktan o yüzden hiç yapasım yok artık hayırlısı olsun inşallah ya

Geneli böyledir zaten . Arkadaşın durumu özel buradaki sıkıntı merkezin tutumu

Kuzum adetınmı gecikti ayy inşallah hamılesındır Allah'ım nolur olsun

Can arkadaşım nekadr gectı adetn? )))

Ayyyyy hadi insallah hamilesindir Allahim micize gercekleestirir hic belli olmaz idrar testi yap yarin hadi hayirlisi

Kuzum adetınmı gecikti ayy inşallah hamılesındır Allah'ım nolur olsun

Evet canım ben normaldir gecikmesi diye düşünüyorum kullanılan ilaçlardan dolayı ama hayırlısı olsun bakalım ya bugün yarın bi test yapıyım diyorum en azından aklımda soru işareti kalmamış olur. Kuzum benimm Allah razı olsunnn ya aminn keşkee inşallahh

S
Sabah yap kuzum Allah'ım büyük bana da at hemen

Ayyyyy hadi insallah hamilesindir Allahim micize gercekleestirir hic belli olmaz idrar testi yap yarin hadi hayirlisi

Ayy canım Allah razı olsun yaa inşallah inşallah Rabbimin en güzel mucizesi olur öyle birşey olursa tabiki kendimi kaptırmıyorum da çok hayırlısı olsun inşallah yarın yapacağım bakalım sabah Allah razı olsun güzel duaların dileklerin için

10.gün ver bence en erken A anneveoglusu çok haklı , erken verenler genelde pişman oluyor canım. Yok yere stres olacaksın, merak strese göre daha iyi bence az daha meraklanıver
Doktor zaten 9. Gün istedi canım sonucu. Bende 12. Gün ister diye düşünüyordum. Test günüm pazar. Zaten stres küpü olduk iyice. Hayırlısı olaun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…