- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #4.981
Çok sevindim Allah ın izniyle bu sefer olacak büyük hissediyorum inşAllaaaaaaahTekrar göreceğiz dedi dr benim ilaç dozu yüksek diye yarın da çağırabilir canım yumurtalar birden büyürse falan diye. Hayırlısı diyorum Allah ım büyük sen naptın ne zaman başlayacağın belli mi kuzu
10.gün ver bence en erken A anneveoglusu çok haklı , erken verenler genelde pişman oluyor canım. Yok yere stres olacaksın, merak strese göre daha iyi bence az daha meraklanıverCanım seninde az kaldı. Ben sanırım 7. Gün kan testi vereecğim. Önce 7 yi sayıylrum. Sen düşünüyor musun cnm?
canım cok merak edıyorum bıze olumlu haberler getireceksın inşallahIyiyim canım çarşamba günü kontrolüm sabahtan . Inşallah güzel haberlerle gelirim
Canım sen tekrar test yaptın mı bugün ?canım cok merak edıyorum bıze olumlu haberler getireceksın inşallah
hadi bakalım güzel güzel büyüsünler inşallahÇok şükür cevap vermişler canım yarın ya da diğer gün tekrar kontrole çağıracaklarmış inşallah böyle devam eder dedi dr hayırlısı kuzum canm bnmm
yok cnm yarın yapıcam. 5. gün transferınde sanırım burdakı herkes 11. gün yapıyor ilk testi bana 9. gün yaptırdılar.Şimdi de bana hastaneden senin test günün erkendi belki bebek yavas buyuyor dedıler kafam corba oldu tamamenC
Canım sen tekrar test yaptın mı bugün ?
Aminnnnnnnnncanım cok merak edıyorum bıze olumlu haberler getireceksın inşallah
yok cnm yarın yapıcam. 5. gün transferınde sanırım burdakı herkes 11. gün yapıyor ilk testi bana 9. gün yaptırdılar.Şimdi de bana hastaneden senin test günün erkendi belki bebek yavas buyuyor dedıler kafam corba oldu tamamen
cnm benim ya aglatmayın benı gelıp sarılmak ıstıyorum hepınıze cok ıyı gelıyorsunuz banaAyyy inşaAllah öyledirrr Sinemimmm yaaaa... O kadar çok istiyorumm kii anne olmanııı
cnm benim ya aglatmayın benı gelıp sarılmak ıstıyorum hepınıze cok ıyı gelıyorsunuz banabende cok ıstıyorum ama kısmet yanı yapacak bıseyım kalmadı artık. Rabbım hepimiz için hakkımızda hayırlısını versın ınsallah Elınde sonunda her sey guzel olacak ınsallah
yok cnm yarın yapıcam. 5. gün transferınde sanırım burdakı herkes 11. gün yapıyor ilk testi bana 9. gün yaptırdılar.Şimdi de bana hastaneden senin test günün erkendi belki bebek yavas buyuyor dedıler kafam corba oldu tamamen
tugken Ayyy inşaAllahjh bebeğiniii göreceklerrrr, kalp atışlarınıda duyacağın günlerrr geleceeeek ayyy canım benim yaaaaaa
kinalikadin Ayyy tedavinnn öyle güzel geçecekkk kiiii bundan çok eminimmmm canımmm arkadaşımmmm. Bir gün sende burayaa hamileyimmmmm diyeceksinnn, tam o esnadada bebiş göbüşüne vuracakkk
INCIK BONCUK KoncuyUmay Dlk2606 nasılsınızzzz canlaaarrrr.
Ayyy kızlar ben hepinizii çok özledimmm yaaaaa, burayaa yazmadıkçaa ailemden ayrılmış gibi oluyorummm vallaaa
tugken Ayyy inşaAllahjh bebeğiniii göreceklerrrr, kalp atışlarınıda duyacağın günlerrr geleceeeek ayyy canım benim yaaaaaa
kinalikadin Ayyy tedavinnn öyle güzel geçecekkk kiiii bundan çok eminimmmm canımmm arkadaşımmmm. Bir gün sende burayaa hamileyimmmmm diyeceksinnn, tam o esnadada bebiş göbüşüne vuracakkk
INCIK BONCUK KoncuyUmay Dlk2606 nasılsınızzzz canlaaarrrr.
Ayyy kızlar ben hepinizii çok özledimmm yaaaaa, burayaa yazmadıkçaa ailemden ayrılmış gibi oluyorummm vallaaa
Benim 5. Gün embriyosu 9. Gün 178 çıkmıştı. Çok da erken değil 5. Gün embriyosu için. Bu da 5. Gün embriyosu yine 9. Gün test olacakyok cnm yarın yapıcam. 5. gün transferınde sanırım burdakı herkes 11. gün yapıyor ilk testi bana 9. gün yaptırdılar.Şimdi de bana hastaneden senin test günün erkendi belki bebek yavas buyuyor dedıler kafam corba oldu tamamen
valla ne dedikleri belli değil ben ilaçları bırakmak istiyorum bırakmayayım diye sanırım bana umut olabilir diye kandırmaya çalışıyorlar beni gibi geliyor.Hakkımızda hayırlısı.Size de hayırlısı olsun inşallah.Benim 5. Gün embriyosu 9. Gün 178 çıkmıştı. Çok da erken değil 5. Gün embriyosu için. Bu da 5. Gün embriyosu yine 9. Gün test olacak
Herkes için aynı olmuyor işte demek ki senin yumurta gelişimin iyiydi değerlerin gayet güzelmiş, bazılarının yavaş oluyor gelişimi onlar için erken oluyor. Ve boş yere üzmüş ve strese sokmuş olabiliyorlar anne adaylarını. İnşAllah Sinem de de öyle olmuştur da tek boş yere üzüldüğümüzle kalırızBenim 5. Gün embriyosu 9. Gün 178 çıkmıştı. Çok da erken değil 5. Gün embriyosu için. Bu da 5. Gün embriyosu yine 9. Gün test olacak
Artık belli olucak yarın da düzgün artış olmazsa bana hala belki artabilir demezler heralde 4. test olacak.Ben kabullendım cnm olumlu olacagını da dusunmuyorum acıkcası tek derdım cok uzamadan basıma da bısey gelmeden bu surecı atlatmak.Bir daha ki sefere inşallah olumlu sonuc alırımAyyy hadi inşAllaaaaah öyledir evet genel de en erken 10. Gün diyorlar teste inşAllah erken olduğu için değerler düşüktür inşAllah , merkezine gıcık oluyorum çok fena pataklayasım var oradakileriumarım güzel olur herşey hadi bakalım haberdar et bizi de
Çok şükür iyiyiz hamd olsun bugünümüzü ALLAH aratmasın , sen nasılsın canım ? Bende de aynı durum söz konusu en son telefon elimden düşmediğinde eşimle nişanlıydık
Bir test mi yapsan acaba ne dersinCanım benimm Allah razı olsun iyiyim çok şükür hasta olmayı bekliyorum ya bugünde dahil 4 gün gecikti ilaçlardan sınırım bu ay oluyumda artık Nisandaki gelsin yavrularımı almak için sabırsızlanıyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah sen nasılsın