2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya

Hersey istediginiz gibi olsun dilerim saglikli guzel haberlerinizi alicaz sizinde, dualarim sizinle ..

Daha yeni cevap yazabiliyorum.. benim 75 fostimon 150 merionaldi sonra 75-75 de kapattik ona ragmen depresifligin dibine atti beni ilaclar
Beni düşün bir debende de uyku hali sinir bir de aşırı bel ağrısı var ne edelim katlanacaz

Kızlar bir şey soracam sizlere. İğnenin 4.günü ya da şöyle söyleyim iğneyi kullandıktan sonra ilk muayenede endometrium kalınlığınız (rahim kalınlığı)kaçtı

Kızlar bir şey soracam sizlere. İğnenin 4.günü ya da şöyle söyleyim iğneyi kullandıktan sonra ilk muayenede endometrium kalınlığınız (rahim kalınlığı)kaçtı

Canım ben ilk tedaviye başladığımda adetin 2. Günü gittiğimde 8 küsür dü. 5 gün sonraki kontrol de de 9 du. Transferim olmadan önceki en son kontrolüm de de 11 olmuştu senin kaç cıktı canım

Canım ben ilk tedaviye başladığımda adetin 2. Günü gittiğimde 8 küsür dü. 5 gün sonraki kontrol de de 9 du. Transferim olmadan önceki en son kontrolüm de de 11 olmuştu senin kaç cıktı canım
Benim 7 çıktı kuzum fena değil dedi kendi kendine bende sorayım dedim sizlerin kaçtı diye dileğim canmm hemen de cevap verir kuuzm ya

Bende transfer olmadığı için opudan sonra bakılmadı ama opu öncesi 7-7,5 filan dediğini hatırlıyorum. Transfere kadar daha kalınlaşır zaten takma canım.

Benim 7 çıktı kuzum fena değil dedi kendi kendine bende sorayım dedim sizlerin kaçtı diye dileğim canmm hemen de cevap verir kuuzm ya

Çok iyi canım benim transfere kadar iyice kalınlaşır gayet güzel çıkmış ohh çok şükür herşey yolunda gidiyor maşallah Rabbim devamını da getirsin inşallah canım benim sen yazarsın da vermem mi şimdi bile gülümseyerek yazıyorum eşimde artık alıştı kk de mi konuşuyorsun diyor yüzüm gülüyor bi mutlu oluyorum buraya yazarken canım benim iyiki varsınız

Benim eşimde aynı bende seviyorum burada vakit geçirmeyi çünkü buradaki insanlar anlıyor beni sadece.Derdimiz bir isteğimiz aynı üzüntülerimiz benzer..iyi ki tanıdım seni ve sizleri kuzum canm benm saolasın beni rahatlattın Allah razı olsun senden

Benimki de alıştı kk da mısın diyor direk valla ben hiç hatırlamıyorum kalınlığını falan zaten aşılama diye ses etmedimdi hoş farkediyor mu bilmiyorum ama

Kızlar INCIK BONCUK nerelerde yaaaa inşallah güzel haber almıştır . Yazmadı değil mi hâlâ

Arkadaslar kusura bakmayin donemedim. Ise basladim 2 haftanin sonunda bayagi yogun geciyor hic giremedim. Girdigim zamanlardada takip edemedim konusmalari. Pazartesi gittim doktora kan degerlerim katlanmis. Doktorum tam istedigim gibi degerlerin dedi. Haftaya sali gunu keseleri gormeye cagirdi. Ikiz gibi gorunuyor ama haftaya daha netlesir dedi. Bakalim halen ruyada gibiyim. Rabbim hepimiz icin en hayirlisini nasip etsin gonlumuzdeki guzellikleri yasiyorken bulundursun. Her vakit dualarimdasiniz aklima gelen butun isimleri geciriyorum aklima gelmeyenleride Allahim sen biliyorsun kimler oldugunu diyip yine duama katiyorum.

Ayyy maşAllah canım çok sevindim, Rabb im hayırlısıyla tamamına erdesin kucağında sağlıcakla göstersin inşAllah gözünüz aydın, darısı başımıza

Canim cok guzel bir haber Allah tamamına erdirsin. Bizlere de nasip etsin inşallah

Simdi size asiri komikli bir soru geliyoooor..
Ben bu hormonlardan asiri sistim hicbir pantolonuma giremiyorum karnima hicbisey degmemeliymiscesine tayt bile giysem baski yapiyor daha 5. Gundeyim transfer sonrasinda. Size sorum bu durum ne kadar devam ediyor bu sislik ne zaman iniyor acabaasii ya da iniyor mu??

Cok kişiden duydum şişlik konusunu ama ben de hic olmadi anlamadim bu işi Belki de ilaca gore degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…